Fatih Öztürk Galatasaray’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinan bolat gibi kaleci boşta. Al onu. Berbat kaleci kendisi ve çok itici.

Sinan bolat gelmez muslera döndükten sonra Yedek kalmak istemez

Ayrica sinan bolat Turkiye piyasasini biliyor en az 1 milyon euro’dan baslar yillik ucreti

Yoksa bende sinan’i tercih ederim Ama dedigim gibi o bizi tercih etmez sartlar ortada

Ayrica sinan bolat Turkiye piyasasini biliyor en az 1 milyon euro’dan baslar yillik ucreti

Yoksa bende sinan’i tercih ederim Ama dedigim gibi o bizi tercih etmez sartlar ortada

tamam hadi o olmadı bir sürü yerli kaleci var. Gazişehir, Çağlar'ı aldı kaleye sende günay'ı al. Bu sene tüm maçlarda oynadı, gayet iyi maçları var.

3 sene forma giydigi antwerpen'de 300 bin euro civari bir sey almistir yillik
besiktas'in kaleci aradigi, trabzon'un ugurcan'i satmaya calistigi yerde bekletiyor tabi imzayi ama fatih de 4 milyon lira falan alir

küme düsen erzurum ve bursa'dan 1er oyuncu alacaklarina karsilik serbest kaldi ve bonservisi yok diye aldik

sözlesmesi devam ettigi halde bir oyuncuyu bedava gönderiyorlarsa o oyuncudan pek bir sey olmaz

FFP yüzünden serbest kaldilar. O iki oyuncuya toplam 7 milyon imza parasi verdik. O para iste bonservis olarak Erzurum ve Bursaya gitti.

Yorumlarda herkes gömmüş ama bence cidden Fatih kötü kaleci değil okanla rekabete girsin 6 ay zaten yeter

Yorumlarda herkes gömmüş ama bence cidden Fatih kötü kaleci değil okanla rekabete girsin 6 ay zaten yeter

Büyük takım kalecisi değil, çizgi kalecisi. Bunun oynadığını Okan da oynar. Gerçi bizim kaleci departmanı insana bildiğini de unutturduğu için Buffon da gelse Muslera'yı aratır heralde.

Kasımpaşa dan adam almak anayasanın ilk 3 maddesi gibi bir şey sanırım.

Yillik 4 milyon tlye imzalariz. Seneye de 5 veririz

Adam mac basina neredeyse 2 gol ortalamayla oynuyor.

lan bakıyorum bazı elemanlar hoca bok 1 oyuncu da istese iyi oyuncu diye övüyorlar, hoca istedi diye.

olm biraz duruşunuz olsun yaw bu kdr da saplanmayın. sevmediğiniz transfere sevmedim demek zor dğl. yanlışa yanlış demekte öyle.

Fatih öztürk denilen adamın performansına bakayım dedim, 22 maça çıkmış 49 tane gol yemiş lan bu adam. Allah korusun 34 maça çıksa neler olurdu acaba

Rezillik yav.

Fransız gazetesine verdiği reportajı okumuştum. 14-21 yaş arası her pozisyonda denenmiş boyu kısa olduğu için kaleci oynatmamislar.
21 yaşında kaleci olmuş tam dönerci açacakken amcası Fethiyedeki secmelere yazdırmış. O turnuvada 10 maçın dokuzunda oynamamış. Son maç ta 20 dakika görev almış ondada pantere dönüşmüş Eyüpspor öyle almış. Hayatındaki unutamadığı maç ise Galatasaraya karşı aldıkları galibiyetmis.
Türkiyenin sağlık ve eğitim sistemini beğenmiyormus. Ekonominin de çökecegini düşünüyormuş.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Fransız gazetesine verdiği reportajı okumuştum. 14-21 yaş arası her pozisyonda denenmiş boyu kısa olduğu için kaleci oynatmamislar.
21 yaşında kaleci olmuş tam dönerci açacakken amcası Fethiyedeki secmelere yazdırmış. O turnuvada 10 maçın dokuzunda oynamamış. Son maç ta 20 dakika görev almış ondada pantere dönüşmüş Eyüpspor öyle almış. Hayatındaki unutamadığı maç ise Galatasaraya karşı aldıkları galibiyetmis.
Türkiyenin sağlık ve eğitim sistemini beğenmiyormus. Ekonominin de çökecegini düşünüyormuş.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Falcao mu ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt