Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zannedersin şampiyonluğa oynayacaktınız be Fatih.Galatasaray ve Fenerbahçe arasında her şey. Beşiktaş'a da müsaade edilmiyor.
Trabzonu üzemeyiz olur mu? Çok simartiyoruz biz bunları.Cinlerimi tepeme çıkardı herif. Bir yönetici de çıkıp buna ağzının payını vermeyecek en çok da ona sinirleniyorum. Beyin yoksunu hamsi.
Adam gibi işi blilen hırslı yönetici olsa yapacağı açıklamalarla bu beş para etmez adamları itin bir tarafına sokar ama işte bizde öyle bir adam yok.ulan ananızı bellerler her fb maçında ama siz işin içine Galatasarayı katmadan bir tane laf söylemezsiniz aşşağılık korkak herifler. fb ile maç yaptınız ve hakkınızı gasp ettiler bizim adımızı neden ağzına alıyorsun köpek
Yahu şu ülkede tabiki rezil hakem kararları oluyor.Her takımın lehine ve alehine bir eksik bir fazla oluyor.Ama bu namussuz takım alenen kollanıyor.Tek başına şikebahçe'ye laf etmeye g.tü yemeyen herkes hemen yanına Galatasaray'ı da iliştiriyor. Utanmaz arlanmaz şerefsizler!! Beter olun beter. Bu hakemler size çok bile hıyar oğlu hıyarlar...
Fatih Tekke'yi severim. Fakat Fb'nin lehine yapılan inanılmaz hatalar da bile Galatasaray'ın işin içine dahil edenlere çok kızıyorum. Geçen sene aynısını Recep Uçar da yapmıştı. Yeni moda bu heralde.gitmiş gs falan demiş bir de ortodoks fatih.
Bunların hakem hatasıyla puan kaybettiği maç yok gibi birşey ama yapı diyip duruyorlarYahu şu ülkede tabiki rezil hakem kararları oluyor.Her takımın lehine ve alehine bir eksik bir fazla oluyor.Ama bu namussuz takım alenen kollanıyor.
Kalkıp ondan sonra fatih gibi yalama karaktersizler bizide işin içine katıp yorumlar yapıyorya yemin ediyorum çıldırıyorum.Adamların yaptıkları sırf bu fatih gibi dallamalar yüzünden yanına kar kalıyor.