Haber Fatih Tekke: "5. haftada yarışın dışına atıldık!"

Cinlerimi tepeme çıkardı herif. Bir yönetici de çıkıp buna ağzının payını vermeyecek en çok da ona sinirleniyorum. Beyin yoksunu hamsi.

Korkak herifler. İlla bizi katacanız. Her sene bu kuşlar domaltıyor sizi tutup tutup bizi de araya katıyonuz.

10 kişi kaldım diye 90 dakika defans mi yapılır dangalak. Biraz bastın hata yaptilar. Birde gelmiş bizide katiyor

organize bu demecler. Şikeci köpeklere karşı hakemde ağzı yanan alayı, demeclerde bizide işin içine sokuyor. Haysiyetsiz herifler

Bu salaklar 30 milyonumuzu gasp etti bi de çıkmış transfer yapılışı bütçeler mütçeler konuşuyor dingil. Sen 8 defans adamıyla çıkmaya devam et. 5 maçta 4 gol anca atmış yarıştan falan bahsediyor

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında her şey. Beşiktaş'a da müsaade edilmiyor.
Zannedersin şampiyonluğa oynayacaktınız be Fatih.

Beşiktaş her sene ayrı bir yönetim faciasıyla yerlerde sürünüyor, kim müsaade etmiyormuş Allah aşkına ya.

işin içine bizi katmasını sonuna kadar haksız ama başka takımlarda katar umarım diyorum

fatih hocayıda severım ama 30 milyon parayla ne yapacaklar acaba transfer yaptırmamış

Lan senin de mi yukselenin febetö. Biz ne alaka anasini satayim

İyi oldu. Hadi yallah yayla çocuğuyum diye hoca olduğuna inandir. Fb maçında dograniyorsun ağzına Gs yi alıyorsun defooool

Sag, sol bek ve orta sahanin hali ne Fatih?
Transfer yapsaydiniz adam gibi de bugün 10 kisiyle de bir seyler alirdiniz.

Galatasaray sana 3 gömlek büyük gelir.

Bizim maç için ön yatırım yapmış aklı sıra. Kendisinin futbolculuğunu da TD liğini de beğenen biriyimdir; hiç mi hiç yakıştıramadım.

Yavv fatih sen kimle oynadın? Kim golünü iptal etti. Izansiz herif. Galatasaray da Galatasaray. Sizin hafıza balık hafızası fatih. Bakın hafizanizi tazeleyin diye tescilliler neler yaptı. Gerçek düşman kim diye.
Bi de başkanı da aynı ifadeyi kullanmış. Şöyle bi beşlik yapacaksın bunları soğuyacak. Korkak herif tescilliler ile maç yap sonra Galatasarayı kolluyorlar imasinda bulun.

trabzon seni 10 kere satsa kazanamayacağı parayı uğurcan'dan kazandı, utanmasan para karşılığı bizi yatırıp bi de üstüne bizi parayla ikna ettiler diyecen. tüm hayatını ortaya koyduğun kupa finalinde jogging tempomuzla 3 tane ardına yedikten sonra okan hocanın elini sıkmamandan anlamıştık zaten tıynetini, fener aşığı, beşiktaş artığı herif.

ulan ananızı bellerler her fb maçında ama siz işin içine Galatasarayı katmadan bir tane laf söylemezsiniz aşşağılık korkak herifler. fb ile maç yaptınız ve hakkınızı gasp ettiler bizim adımızı neden ağzına alıyorsun köpek
Adam gibi işi blilen hırslı yönetici olsa yapacağı açıklamalarla bu beş para etmez adamları itin bir tarafına sokar ama işte bizde öyle bir adam yok.

Tek başına şikebahçe'ye laf etmeye g.tü yemeyen herkes hemen yanına Galatasaray'ı da iliştiriyor. Utanmaz arlanmaz şerefsizler!! Beter olun beter. Bu hakemler size çok bile hıyar oğlu hıyarlar...
Yahu şu ülkede tabiki rezil hakem kararları oluyor.Her takımın lehine ve alehine bir eksik bir fazla oluyor.Ama bu namussuz takım alenen kollanıyor.
Kalkıp ondan sonra fatih gibi yalama karaktersizler bizide işin içine katıp yorumlar yapıyorya yemin ediyorum çıldırıyorum.Adamların yaptıkları sırf bu fatih gibi dallamalar yüzünden yanına kar kalıyor.

Şampiyonluğa mi oynayacaktin. Yarış dışına itilmiş.

Yahu şu ülkede tabiki rezil hakem kararları oluyor.Her takımın lehine ve alehine bir eksik bir fazla oluyor.Ama bu namussuz takım alenen kollanıyor.
Kalkıp ondan sonra fatih gibi yalama karaktersizler bizide işin içine katıp yorumlar yapıyorya yemin ediyorum çıldırıyorum.Adamların yaptıkları sırf bu fatih gibi dallamalar yüzünden yanına kar kalıyor.
Bunların hakem hatasıyla puan kaybettiği maç yok gibi birşey ama yapı diyip duruyorlar

Geri
Üst Alt