Haber Fatih Tekke: "Galatasaray'da Icardi oyuna girince tehlikeli pozisyonlar yaşadık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fatih Tekke:

"İlk yarının sonuna doğru tehlikeli anlar vardı. Geçişler çok oldu. Final öncesi paslar, son dokunuşlarda eksiklerimiz oldu. İkinci yarı da ilk yarıya benzer oynandı. Savic'in sakatlanması bizi etkiledi. Galatasaray'da Icardi de oyuna girince orada tehlikeli pozisyonlar yaşadık."

"İki takım birer puan aldı. Belki de hakedilen birer puandı. Bugün buradaki oyunumuzla taraftarımıza bir duygu verdiğimizi düşünüyorum. Bir şey söylemek istiyorum ama yine söylemeyeyim içimde kalsın. Şimdi Milli Ara öncesi bir maç daha var. Eksiklerimizi çalışacağız. Çok çalışacağız. Bugün cesur oynadık. Böyle devam edeceğiz. Desteğe ihtiyacımız var."

"Maç sonunda tüm takıma sizinle gurur duyuyorum dedim. Bu takım 3 aylık bir takım. 7 ay önceki durumdan da bahsediyoruz. Gören görüyor. Bu takımın verdiği ruh, gösterdiği şey önemli. Kendi inandığımız oyun anlayışı bakımından inandıklarımızla devam ediyoruz. Bu takıma aşırı derecede sorumluluk, uzak hayaller göstermeye gerek yok. Etap etap gitmek zorundayız. Bu sezon hedefimiz belli. Bu kadro genç, hata yapacaklar. Bu takım iyi bir takım, taraftar bu takımına desteğini göstersin."

fb puanını çaldıktan sonra bu ligde ts ve bjk'ye nefes aldırmıyo rakipler diyen bi gevşeksin sen, bazı sözler adamsan içinde kalsın bugün kadıköy'de rahatlıkla çalınabilecek 2 penaltından sonra.

duman ettik ikinci yarı da işte bizimkiler bilerek atmadı garip bir müsabaka idi.

İcardi biraz daha erken girmeliydi bence. Osimhen yine ceza sahasında tek başına kaldı. Barış, yunus ve sane hiç destek veremedi yine

1762026939775.webp

icardi o fizikle 20 dkyı ancak çıkarıyor sonrasında yürümeye başlıyor :(
Yapacak bir şey yok. Osimhen ilerde tek başına kalıyor kaç maçtır. Barış sol çizgide sane sağ çizgide yunus ortalıkta yok. Osimhen 5 kişi içinde tek başına. Böyle hücum mu edilir

doğru dio kraldi bi oyuna girdi kaç posyona girdi üstelik daha iyi oynadık. kornerde lemina atlamasa gol bile atıyodu kafasıynan.
bi de şişko fln deniyor adamcağıza
Maçta en üzüldüğüm pozisyon; Lemina araya girmese tipik bir İcardi golü izleyecektik.

barcelonaspor edasıyle pas yapıyor idi takımınız bi ara sn tekke tebrikler size

Net takimini bu maca cok daha iyi hazirlamis, Trabzonspor icin Galatasaray deplasmanin dan bir puan kapmak basaridir.

Kendisinin futbolculuğuna hayran olduğum gibi, TD liğini de çok beğeniyorum. Herkesin düşündüğünden çok daha cesur bir planla çıkardı takımını ve denk bir mücadele izlettirdi, tebrik ederim.

Hücum oyuncularımız biraz becerikli olsa ve organizasyon kabiliyeti sergilese mağlup olması kaçınılmazdı ama ne olursa olsun, mütevazı bütçeyle bu kadar kısa sürede iyi bir takım ortaya çıkardı...

Geri
Üst Alt