Haber Fatih Tekke: "Galatasaray'ı tebrik etmek lazım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1747255469065.webp

Fatih Tekke: "Galatasaray'ı tebrik etmek lazım. Çok kıymetli taraftarlarımızı maalesef sevindiremedik. Bizim için çok değerli bir maçtı. 10 gündür çalıştığımız alan paylaşımında bir hata ve bize nasip oluyor, en ufak hata cezalandırılıyor. Hayatın içinde üzülmek, ağlamak, bunlar insanı güçlendiren duygular. Ben hayatım boyunca asla pes etmedim. Finale gelmek de çok değerliydi ama en değerlisi bugün kupayı almaktı. Bunu bir başarısızlık olarak değerlendirebilirim."

Hocam cok kotu bir takimin var zubkon ve sikan diye iki kazma var dusun bunlar takimin en iyi adamlari
Ben banzayi oldumu olasi begenmedim cok cabuk dagiliyor
Takimda batagov haric topcu yok
Yine iyi oynatti valla su çöp kadroyla

biz sendsn razıyız hocam seneye fenerden 6 puan alman lazım ama.

Hocam cok kotu bir takimin var zubkon ve sikan diye iki kazma var dusun bunlar takimin en iyi adamlari
Ben banzayi oldumu olasi begenmedim cok cabuk dagiliyor
Takimda batagov haric topcu yok
Yine iyi oynatti valla su çöp kadroyla
O faulse osiye yapilan buz gibi penaltiydi.Araya bunlari sıkıştirmalarini sevmiyorum

seneye sizi küme düşürecegiz

Hamsi kafalılar bizi tebrik etti diye adama sövüyorlardır şimdi.

Canli izledim 2.golumuze bariz faul dedi baksin işine
Ben de bunu anlamıyorum işte. Sözde ilk önce tebrik ediyor ama takımı seremoniye çıkmıyor, 2. gole VAR bakmadı bile fauldü diyor. Samimi değil. Gerçi araya hakemi sokmak zorunda da kalıyordur mal taraftarına bahane vermek için, sonuçta yeni geldi ve o seviyede tutunmaya çalışıyor o da.

3. gol gelmese veya 2-1 falan kazansak çok daha fazla ağlayacaklardı o pozisyon için. Sanki Savic'in %100 kırmızısının atlanması yokmuş gibi.

Delikanlı gibi törene çıkıp tebrik etseydin ya hoca. Top mu oynadınız sanki rezil herifler. Birileri törene çıkmaz, birileri U19 ile maça çıkıp sahadan çekilir. ADS gol yiyip maçı yarıda bırakır. Ne tür bir yapıya karşı mücadele ettiğimiz ortada.

Canli izledim 2.golumuze bariz faul dedi baksin işine

Bence de gol öncesi net faul yapıyor Sallai Wakayeme'ye

Osimhen'in pozisyonu faul değil ama öncesinde Sallai Wakayeme'ye faul yapıyor

Dünde söylemiştim doğruya doğru

Hakemin 3 major hatasından biri de buydu

Diğer 2'si de Saviç'in iki kırmızı kartı ve yaptırdığı penaltıyı vermedi

Bence de gol öncesi net faul yapıyor Sallai Wakayeme'ye

Osimhen'in pozisyonu faul değil ama öncesinde Sallai Wakayeme'ye faul yapıyor

Dünde söylemiştim doğruya doğru

Hakemin 3 major hatasından biri de buydu

Diğer 2'si de Saviç'in iki kırmızı kartı ve yaptırdığı penaltıyı vermedi
Pozisyon taç olmadı mı orda? Gittik kendi yarı alanımızın ordan taç kullanıp gol attık, atak başlangıcı falan alakası yok ama Tekke VAR bile bakmadı gole dedi.

Ya Osimhen faul yaptı diyor ya da VAR'ın işleyişinden haberi yok.

Pozisyon taç olmadı mı orda? Gittik kendi yarı alanımızın ordan taç kullanıp gol attık, atak başlangıcı falan alakası yok ama Tekke VAR bile bakmadı gole dedi.

Ya Osimhen faul yaptı diyor ya da VAR'ın işleyişinden haberi yok.

Evet taç oldu ama öncesinde faul var zaten

Orada hakem faulü verse gol öncesi aksiyon büyük bir ihtimalle devreye girmemiş olacak

Benimkisi tahmin tabi bilemiyoruz belki de yine olacak pozisyon

Fatih ise hem bu pozisyon hem de Osimhen'in golü için VAR devreye girmedi diyor

Birinci pozisyon tamam kabul edilebilir bir söylem

Ama Osimhen'in golünde en ufak bir faul yok

2. golde faul var doğru. Ama Osimhen'e yapılıyor faul. Osimhen düşmeyip devam etti.

Geri
Üst Alt