Fatih Terim, Al Shabab'da

Fatih hocam artık bize de bir güzellik yapıp Ziyech, Zaha'yı alırsın transferde + da gözüküyor kulüp 8 yabancısı var ama kalecisi ve Carrasco sakat gözüküyor. Kanatta yok Zaha ve Ziyech o ligde çok iş yapar maaşlarını ver 5'te bonservis ol iyi olurdu ama riske gerek yok bedavaya al senin olsun.
Kerem Demirbay'ı 5m Euro bonservisle alsın, Berkan'ı da 10m Euro'ya bırakırız hocamın hatrına..

Kerem Demirbay'ı 5m Euro bonservisle alsın, Berkan'ı da 10m Euro'ya bırakırız hocamın hatrına..
Ziyech ve Zaha'nın maaşlarından kurtulalım da. Berkan- Kerem hem Türk hem de onlara alıcı rahat çıkar ki Kerem'in ben Almanya'ya dönebileceğini düşünüyorum bir de son maçta ailevi bir sağlık sorunu demişlerdi.

Ben çok kalabalık bir yalnızım ama çok zenginim çok zengin diyebilir

1735157749025.webp

arabistan hukumeti galiba 3 4 takıma sınırsız bütçe destegi veriyor sadece eger bu takım onlardan biri degilse hoca gitmez bence

Halil Umut Meler'i Arabistan'dan kovdurtan ekibe mi gidecekmis?

Yaman, Nil ve Naz sizin de torunlarınıza yetecek paracıklar geliyor çocuklar.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para mevzusu niye bu kdr konusuluyor manyak mısınız olm siz? Tabi ki para kazanacak. 2-3 yılda kazanacagi parayi 1 sezonda alacak adam.

Yolu açık olsun umarim basarili olur.

Hocam feneri bir iki çöpünden kurtarır en fazla. Bizimde işe yarayan topçularımıza talip olabilir Abdülkerim gibi.

Fatih Terim, Al Shabab kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Yarın İstanbul’dan ayrılıyor. (Kutlu Akpınar)

Geri
Üst Alt