Fatih Terim, Al Shabab'da

Hocam aklımda çok güzel bir yatırım fikri var piramit gibi en çok para yatıran ve ilk giren daha çok kazanıyor. Al shababtan aldığın parayı bana yolla.

Sevgiler
Gürbüz

Alshabab ceosu nedvedmiş
bana bu biraz surpriz oldu .
nedeni de < - >

nedved bir suredir dinleniyordu, en son *ceo olarak ulkesi ozelinde bi takimin basina getirilecegi konusuluyordu sanirim fc hradec , - ki , takimi almak isteyenlerden biri cekya nin en zenginlerinden tomek . bu kulup alimi konusunda partneri de yine bir diger tanidik isim eski futbolcu simdinin sirket sahibi ulich.( kapi ,pencere kolu vb urunlerine yonelik bi sirketi var yanilmiyorsam. ) .

gerci son donemde iki tekliif oldugu yaziliyordu ic medyalarinda.
biri bu dedigim olasi olusum bazli , digeri de ismi belirtilmeyen abroad x takim.

dedigin uzerinden , anlasilan abroad isimsiz takim , bu al shabab .

nedved'i *96 sampiyonasi baslamadan getirememistik,hoca bu sefer, gec de olsa *farkli bir ulke ve takimda ilginc bir denklemde bulusmus nedved'le .

hoca oyuncu degilde, hoca ceo denklemi .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

bana bu biraz surpriz oldu .
nedeni de < - >

nedved bir suredir dinleniyordu, en son *ceo olarak ulkesi ozelinde bi takimin basina getirilecegi konusuluyordu sanirim fc hradec , - ki , takimi almak isteyenlerden biri cekya nin en zenginlerinden tomek . bu kulup alimi konusunda partneri de yine bir diger tanidik isim eski futbolcu simdinin sirket sahibi ulich.( kapi ,pencere kolu vb urunlerine yonelik bi sirketi var yanilmiyorsam. ) .

gerci son donemde iki tekliif oldugu yaziliyordu ic medyalarinda.
biri bu dedigim olasi olusum bazli , digeri de ismi belirtilmeyen abroad x takim.

dedigin uzerinden , anlasilan abroad isimsiz takim , bu al shabab .

nedved'i *96 sampiyonasi baslamadan getirememistik,hoca bu sefer, gec de olsa *farkli bir ulke ve takimda ilginc bir denklemde bulusmus nedved'le .

hoca oyuncu degilde, hoca ceo denklemi .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Suad Baba ne oldu bizim menşınlar

Suad Baba ne oldu bizim menşınlar*

sevgili ozan ,

*. tamamdir mesaj alinmistir .
:hat:

bugun bir kac oyuncu bazli mesaj ekledim de,
son gunlerde istisna oyuncu basliiklari disinda -macsizliktan- , daha cok, sinema dizi ,muzik bolumune mesajlar eklemistim nacizane . sevgili @Hayri Cund sagolsun ,^28 years later muhabbeti uzerinden gelisen ataklarda listemden bi kuple filmler yazdim .
gerci bu dedigim ^filmin basligini da actim , uzun suredir bekledigim bir proje .

saygi ve selamlar .

Siyaaaah
beyaaazzz
en büyüüük
al shababbbb

Yarım sezon dayanamaz İtalyan Türk Yunan başkanları çıldırdırttı sırada arap milyarder var

kulubu ft mı yonetecek başkan mı?

kulubu ft mı yonetecek başkan mı?

moneyL.gif
monneh.gif
moneyR.gif

Başkanmı sinyalci mi belli değil nasıl başkan olmuş bu oğlan?

Geri
Üst Alt