Fatih Terim: "Artık bilinsin ki kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım"

Kimse Fatih Terimin hiç hatası yok demiyor hatta en güçlü savunanlar bile eskisi kadar cesur olmadığı, gençlere yeterince güvenmediği konusunda eleştiriyorlar ama gidip son 3 senesinin 2 sinde ,üstelik bu sezonların ikisinde koca mevkiler resmen boş bırakıldığı halde, şampiyon olmuş adama ilk başarısızlıkta rezil hoca, defol git gibi yorumlar yapılıyorsa arkadaşların da dediği gibi adamı zorla Terimci yapıyorlar. Üstelik paragraflarca Terimi transferler üzerinden eleştirenler olmuş, Ne Diagneyi ne Falcaoyu Terim istemedi hem de neredeyse alenen basında bunu dile getirdi. Transfer konusunda hoca sadece Babel konusunda eleştirilebilir zira diğer saydığınız isimler zaten yedek olarak alınmış ve senede 3-5 maç forma giymiş adamlar.

Hocayı eleştiren iki grup var net olarak. Birincisi dünya görüşü yüzünden hocadan nefret edenler ki bunlar için şampiyonluğun falan bir önemi yok, hocayı kişilik olarak Galatasaray'a yakıştırmıyorlar ki çevremde de resmen daha bize geldiği gün Terim gidene kadar bir daha maç izlemem Terim gidecekse inşallah şampiyon olamayız diyen kişiler oldu.

İkinci grup nispeten daha genç arkadaşlar, hızlı tüketiciler. Maalesef hocayı savunanların Terimsiz dönemlerde yaşadıklarını çok iyi hatırladıkları için onu savunduklarını anlamıyorlar. Çalıştırdığı dönemlerde Fatih Terim yüzdesiyle şampiyonluk kazanan kaç hoca var ki, bizler çok iyi biliyoruz ki yeni gelen hocayı da ilk eleştirecek kişiler yine aynı kişiler olacak. Düşünsenize Fatih Terimin eleştirildiği en önemli konuyu, yerli sevici diyorlar mesela yabancı sayısını ülkede serbest bıraktırmış ve ısrarla hala en sert savunucusu olan adama.

Israrla şu anlamak istemiyorlar bu 3 senedir FFP yüzünden asla Terimin istediği kadrolar kurulamadı, derme çatma toplama kadrolar kuruldu mecburen. Evet ben de katılıyorum bu kadrolarla daha iyi oyunlar oynanabilirdi belki ama yine de 2 şampiyonluk alındı. Ben önümüzdeki yıl da FFP siz bonservisli genç oyuncularla kuracağı kadroyu görmek istiyorum, yine beklediğimiz oyunu oynatamazsa ben de artık bırakması gerektiğinden yana olurum. Ama şu anda ligde 4-5 takımın daha alternatifli bir kadrosu varken, yönetimi eleştirmeden buradan bile hocaya suç bulabilmek bence haksızlık.

Fatih terimin başkana ne saygısızlığı olmuş ki ? ama başkanın saygısız lafları var hocaya karşı.Önce şunu kararlaştıralım.

Kimse Fatih Terimin hiç hatası yok demiyor hatta en güçlü savunanlar bile eskisi kadar cesur olmadığı, gençlere yeterince güvenmediği konusunda eleştiriyorlar ama gidip son 3 senesinin 2 sinde ,üstelik bu sezonların ikisinde koca mevkiler resmen boş bırakıldığı halde, şampiyon olmuş adama ilk başarısızlıkta rezil hoca, defol git gibi yorumlar yapılıyorsa arkadaşların da dediği gibi adamı zorla Terimci yapıyorlar. Üstelik paragraflarca Terimi transferler üzerinden eleştirenler olmuş, Ne Diagneyi ne Falcaoyu Terim istemedi hem de neredeyse alenen basında bunu dile getirdi. Transfer konusunda hoca sadece Babel konusunda eleştirilebilir zira diğer saydığınız isimler zaten yedek olarak alınmış ve senede 3-5 maç forma giymiş adamlar.

Hocayı eleştiren iki grup var net olarak. Birincisi dünya görüşü yüzünden hocadan nefret edenler ki bunlar için şampiyonluğun falan bir önemi yok, hocayı kişilik olarak Galatasaray'a yakıştırmıyorlar ki çevremde de resmen daha bize geldiği gün Terim gidene kadar bir daha maç izlemem Terim gidecekse inşallah şampiyon olamayız diyen kişiler oldu.

İkinci grup nispeten daha genç arkadaşlar, hızlı tüketiciler. Maalesef hocayı savunanların Terimsiz dönemlerde yaşadıklarını çok iyi hatırladıkları için onu savunduklarını anlamıyorlar. Çalıştırdığı dönemlerde Fatih Terim yüzdesiyle şampiyonluk kazanan kaç hoca var ki, bizler çok iyi biliyoruz ki yeni gelen hocayı da ilk eleştirecek kişiler yine aynı kişiler olacak. Düşünsenize Fatih Terimin eleştirildiği en önemli konuyu, yerli sevici diyorlar mesela yabancı sayısını ülkede serbest bıraktırmış ve ısrarla hala en sert savunucusu olan adama.

Israrla şu anlamak istemiyorlar bu 3 senedir FFP yüzünden asla Terimin istediği kadrolar kurulamadı, derme çatma toplama kadrolar kuruldu mecburen. Evet ben de katılıyorum bu kadrolarla daha iyi oyunlar oynanabilirdi belki ama yine de 2 şampiyonluk alındı. Ben önümüzdeki yıl da FFP siz bonservisli genç oyuncularla kuracağı kadroyu görmek istiyorum, yine beklediğimiz oyunu oynatamazsa ben de artık bırakması gerektiğinden yana olurum. Ama şu anda ligde 4-5 takımın daha alternatifli bir kadrosu varken, yönetimi eleştirmeden buradan bile hocaya suç bulabilmek bence haksızlık.
Terimin dünya görüşü neymiş ki dünya onun etrafında dönüyo ona göre

Terimin dünya görüşü neymiş ki dünya onun etrafında dönüyo ona göre
İşte bu da var zaten kastettiğimin içinde. Terimin her şeyi ben bilirim tavrı var mı? Var. Her yaptığım doğrudur tavrı var mı? Var. Bazıları için bunlar katlanılamaz özellikler, ben de sevmiyorum bu huylarını ama sonuca bakıyorum, beğenelim ya da beğenmeyelim bu tavır bize Uefa kupasını getirdi, bu tavır yıllarca ligi domine etti.

Hocanın istediği kadro kurulmuyor ancak EPL de oynamıyoruz geçen sene kurulan kadroyu da yonetemedi.

Kasımpaşaya yeniliyoruz kadro kötü alanyaya yeniliyoruz kadro kötü.Hocanin elinde Messi olacak iyi futbol oynatmasi icin

Kendi yeri sallantıya girdi. O yüzden hedef gösteriyor. Koparılmışmış. İtalya ve Milli Takıma koşarak gittin be! Kim kopardı? Şimdi isteyenin yok tabi, taraftara oynuyorsun. Umarım sen ve yönetim en yakın tarihte gider ve Galatasaray ı şirket yönetir gibi yönetecek bir ekip gelir.

Düne kadar yönetim iyi, başkanı bir taneydi. Diğeri ise dünya bir yana Terim bir yana oynuyordu. Baktılar koltuk tehlikede iki taraf da kendi çıkarının peşine düştü, birbirine vurmaya başladı. Çapsız insanlar koltuk için her şeyi yapar nitekim kulüpte yaşananlar ortada. Düne kadar " transfer olmazsa olmaz biz yine en iyisini yaparız"dan buraya gelindi. Adama sormazlar mı madem sikayetcisin o gün niye böyle dedin, şimdi niye ha bire bahane uyduruyorsun diye. Yönetim desen capsizlikta ikon olacak durumda bir grup yeteneksiz. Aslında kızması ve hesap sorması gerekenler de onu bunu yalama biat etme derdinde. Başarı benim başarısızlık senin ile yönetilen kulüp haline geldik. YAZIK ...

Kendi yeri sallantıya girdi. O yüzden hedef gösteriyor. Koparılmışmış. İtalya ve Milli Takıma koşarak gittin be! Kim kopardı? Şimdi isteyenin yok tabi, taraftara oynuyorsun. Umarım sen ve yönetim en yakın tarihte gider ve Galatasaray ı şirket yönetir gibi yönetecek bir ekip gelir.

3 senedir takimin basinda, oynadigimiz guzel ve iyi hucum futbolu 10 mac ancadir. Ama bunu soylersen hain ve gs dusmani oluyorsun.

Sivasspor bile Villareal'a 3 tane gol atabiliyor, biz olsak 3 tane yiyip eve giderdik.

lolza

Fatih Terim'de FFP olayini anlamak istemiyor sanirim.
2.5 senedir hocasin sormazlar mi adama kardesim bu takim ne zaman futbol oyniyacak diye. Koca 2.5 sene oldu ya?

Boş yapma

Bir kaç kez, taraftara verilmiş sözüm var dedi. Ne sözü vermiş ben hatırlayamadım. Lütfen bilen birisi bilgilendirsin.

Bu arada yönetime bindirmesi hayra alamet değil. Bakalım sonu nasıl olacak.😃

Satın almaz da o kadar parayı verdikten sonra gitmez de.
Dikkat ettim dillendirmeye başladı şimdi kur 9.45 değil mi bu da 793 milyon euro yapmıyor mu? Ali Koç'un şahsi serveti 270 milyon dolar deniyordu 2018'de. 150 gitti. Bir de el altından hisse topladıysa ki onu da bilmiyoruz. Kaldı 120 milyon dolar. 8 tl alalım gül hatrına yapar 960 trilyon hadi diyelim yani etse etse 100 milyon euro eder. Kaldı sana 693 milyon euro borç.

Şahsi servet bitti. Ama hisseleri var tüm holding şirketlerinde. Bunlara istinaden satın alım yapsa. Alacaklar da zaten düşülmüş; temlikli. Üstüne de en kötü bir 100 milyon euro harcama yapması lazım.

Yani Türkiye'nin en zengin ailesinin küçük oğlu 2.5 sene başkanlık yapıp 0 kupa aldı hali hazırda ve kalan servetini verince de hala net konsolide borcu Fenerin 700 milyon euroda kalıyor. Yani holding hisselerinin temlikiyle filan 700 milyon euroya satın almasa gerek. İçeride koyduğu 200ü de hesapla; 100ünü yatırım say yani fenerin ederi sence bu hesap sonucu ortaya çıkan 800 milyon euro yani 7.5 katrilyon mu? Nükleer santral mi bu misakoryimin dandik kulübü?

Yani şöyle düşünün 1 milyar dolar verip feneri aldı Ali Koç böyle yatırım mı olur misakoryim... Her sene de 40-50 milyon euro zarar edecek çünkü hep transfer ve başarı isteniyor üstelik yelkenden masa tenisine; tapusu kendilerine ait olmayan tesisler yapılacak; fenerbahçe tv çalışacak yok dergisi basılacak sırf safi zarar... Ölse Ali Koç; sülalesi kurtulur... Fener kapansa da Türkiye...

gidicez diye transfer yapmazlarsa nolcak ocakta
Bence tersi de olabilir alın size yıldız deyip iyi hatırlanırlar nasılsa Ünal Aysal'ı hala kurtarıcı gören mallar var tüm borcu o yaptı Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz yönetimleri hala daha çıkaramadı.

Tıpkı Özhan Canaydının iyi hatırlanıp Adnan Polat'tan nefret edilmesi gibi... Cehalet turnusolüdür Aysal ile Canaydın sevgisi. Onları sevenler ya müsrif ya da cahildir ha belki de fenerli filandır... Başka bir izahı yok üstat maalesef...

Geri
Üst Alt