Fatih Terim: "Artık bilinsin ki kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım"

Bence tersi de olabilir alın size yıldız deyip iyi hatırlanırlar nasılsa Ünal Aysal'ı hala kurtarıcı gören mallar var tüm borcu o yaptı Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz yönetimleri hala daha çıkaramadı.

Tıpkı Özhan Canaydının iyi hatırlanıp Adnan Polat'tan nefret edilmesi gibi... Cehalet turnusolüdür Aysal ile Canaydın sevgisi. Onları sevenler ya müsrif ya da cahildir ha belki de fenerli filandır... Başka bir izahı yok üstat maalesef...
Adnan Başkan iyiydi be üstad. Diline biraz hakim olsa, son zamanlarında o menajer bozuntusuna yakayı kaptırmasa başka anılabilirdi.

Bide böyle tipler var terimi eleştirin ama hakaret etmeyin. sonrada yarım akıllarıyla terimi eleştirenleri alaya alıp laf sokarlar burda kim terime hakaret ediyo varsada cezasinı verir forum yönetimi sizin terim sevginiz galatasarayın önüne gecmiş iflah olmazsının.ha bana alıntı yapıp terim sayesinde galatasaray taraftarı oldun gibi laflarla gelmeyin ben bu takıma 84 yılından beri gönül verdim terimin t si yoktu o zmn

1984'te Terim'in T'si mi yoktu ? Adam Galatasaray'a 1974'te transfer oldu.10 yillik Galatasaray oyuncusu ve takimin kaptaniydi bahsettigin sene :)

Adnan Başkan iyiydi be üstad. Diline biraz hakim olsa, son zamanlarında o menajer bozuntusuna yakayı kaptırmasa başka anılabilirdi.
Valla millet kewelları barosları unuttu zapataları hatırlıyor adam borcu bitirme noktasına geldi; türk telekomla sponsorluk yaptı; stadı açtı; rivanın imarını halletti. Hala onun yaptıklarını yiyoruz.

1984'te Terim'in T'si mi yoktu ? Adam Galatsaray'a 1974'te transfer oldu.10 yillik Galatasaray oyuncu ve takimin kaptaniydi bahsettigin sene :)
Okudugunu anla önce ben onu terimin başarıları sayesinde galatasaraylı oldunuz diyenler icin dedim ayrıca kendisi oyuncu olarak hic şampiyon olamamıştır bende biliyom terimin o zmn bizde oynadıgını bana bunlarımı ögretcen

Okudugunu anla önce ben onu terimin başarıları sayesinde galatasaraylı oldunuz diyenler icin dedim ayrıca kendisi oyuncu olarak hic şampiyon olamamıştır bende biliyom terimin o zmn bizde oynadıgını bana bunlarımı ögretcen

Sen once Galatasaray tarihini oku,ogren ondan sonra bilmislik yap.Yazdiklarini okuyunca malesef sana ogretmem gerektigi anlasiliyor.Bos yapma.

Sen once Galatasaray tarihini oku,ogren ondan sonra bilmislik yap.Yazdiklarini okuyunca malesef sana ogretmem gerektigi anlasiliyor.Bos yapma.
Sendemi ögrencem tarihini galatasarayın yaşın kac senin başka bi halt bildiginiz yok ztn işinize gelmedimi boş yapma

Ama jübilesinde sahaya helikopterle indi... Neden sence?

Bugün okuduklarım neticesinde hocamın arkasına geçmesi icap eden bazı insanlar görmüş bulundum.

Sendemi ögrencem tarihini galatasarayın yaşın kac senin başka bi halt bildiginiz yok ztn işinize gelmedimi boş yapma

Fatih Terim'in bu klube giris yili 1974 yani 46 sene evvel.Senin yasinda 46 imis.
Yani neymis ,sen yerde emeklerken,ekmege "pepe" derken adam Galatasaray formasiyla sahada mucadele ediyormus.
O Galatasaray tarihi ile ilgili ''az'' bilginle ukalalik yapmaya kalkma,oku ogren.
Bilmemek degil ,ogrenmemek ayip ;)

Bir kaç kez, taraftara verilmiş sözüm var dedi. Ne sözü vermiş ben hatırlayamadım. Lütfen bilen birisi bilgilendirsin.

Bu arada yönetime bindirmesi hayra alamet değil. Bakalım sonu nasıl olacak.😃
Ünal Aysal başkan döneminde ilk iki sene şampiyon olduktan sonra sezona başlayıp 5 hafta sonra Demirören Federasyonu'ndan milli takım için yüklü ve uzun süreli bir teklif alınca başkanın kendisine "eleman" demesini bahane edip koşa koşa milli takıma gittiği için tekrar aynı hatayı yapmam diyerek imza atmıştı.Hem de "nerede kalmıştık"diyerek... Milli takım hikayesi kötü bitince sonraları vicdanıni rahatlatmak ve kamuoyunda bu itibarla anilmamak adına zaten Aysal yönetimi de beni istemiyordu,ben de istenmediğimi biliyordum gibisinden mesajları oldu ama taraftar-Terim ikilisi birbirini seven iki insan misali bazı büyük hatalar yüze vurulmaz gibisinden bu olayları dillendirmedi.
Sonuç olarak Fatih Terim'i gerçekten "eleman" gören gittiği diğer bütün takımlar ve başkanlar kovmusşken onu Galatasaray'ın efsanesi, evladı gören hiçbir Galatasaray başkanı kovmadi(Ünal Aysal dâhi), hep kendi gitti (Özhan Canaydın hariç,o da iki yıl sonunda başarısız olunca).
Özet olarak Fatih Terim gözünde "mazi tarihte bir yaradır, tekrar bırakıp gidemez".

Galatasaray kulubunun baskanlik makamini kimse hafife alamaz. Adinin ne olduguda hic onemli degildir. O makama saygi gostermek Galatasaray’a saygi gostermektir. Dunyanin hicbir profesyonel kurumunda yaptiklari ne olursa hicbir calisan baskanlik makamina ayar veremez. Verirse, sonunda olacaklar bellidir. Basarisiz olan herkes eninde sonunda defolup gider. Transfer yapmayi beceremeyen yonetim ne kadar basarisizsa 3 yildir bu takima hicbirsey katmayip ustune ustluk takimi tonla futbol fakiri futbolcuyla dolduran, onune gelenin teknik adamlik dersi verdigi Fatih Hocada o kadar sucludur. Sirayla hepsi defolup gidecekler. Once bi yonetimden kurtulalim bakalim.

Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz gibiler baskan olursa başkanlık makamı malesef hafife alınmaya başlanır. Ayrıca Fatih Terim Galatasaray icin sadece bir calisan degil. Mustafa Cengiz Fatih Terim'i kovarsa kendi sonunu getirmiş olur. Messi'de iki aydır Barcelona başkanına ayar veriyor. O'da sadece bir calisan olmadıgı icin başkan hiçbir cevap veremiyor.
Takimin 3 senedir oynadigi futboldan bende memnun degilim tabiki ama sonuçta Fatih Terim bir Winner. Elindeki kadro kalitesi rakiplerininki kadar olursa (hatta rakiplerinin bir tik altında bile olsa ) şampiyonluk yüzdesi çok yüksek. Bence sadece saha icine konsantre olabilse su anki kadrodanda daha fazla verim alabilir ama yönetimin yetersizliği yüzünden sürekli akli karisik ve yorgun gibi.

Fatih hocay teklifini Adnan Sezgin aracılığıyla yapmasa efsane başkan olarak hala koltukta olabilirdi.. Bir de azizin dümen suyuna gitmeyecekti tabi..

Gsnin başkanlık makamında kim olursa olsun saygı gösterilmelidir ne boş bi cümle lan :)

Geri
Üst Alt