Fatih Terim Ateş Püskürdü!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-2 biten Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Terim, "Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde. Havale edeceklerim koruyacaklarına ve hiçbir şey yapmayacaklarına göre onları da Allah'a havale ediyorum." diye konuştu.

5bdcb6c6ae298b10fa9feac8

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında oynanan derbi müsabakasında Galatasaray, 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. "Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz'' diyen Terim, ''Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde. Havale edeceklerim koruyacaklarına ve hiçbir şey yapmayacaklarına göre onları da Allah'a havale ediyorum." diye konuştu.

Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Açıkçası mükemmel bir 45 dakika ve ikinci yarı başlangıcı. Bugün söyleyeceklerim benim açımdan rahat, şimdiye kadar hakemlerle bir şey söylemediğim için. Söyleyeceklerim herhangi bir maçın bahanesi değil."

''Allah'a havale ediyorum"

"Orta sahada Henry'nin aldığı top faul ise, temiz dokunmuş topa, penaltıya bir şey demiyorum. İkinci gol öncesi top Valbuena'dan değil Belhanda'dan çıktıysa özür dilemeye hazırım. VAR'da geçen hafta Barış Şimşek var, bu hafta da o var. VAR'ın profesörü demek ki. Geçen hafta Muğdat'a yapılan darbeyi görmeyeceksin, bu hafta yine VAR hakemi olacaksın."

''Hakkımı helal etmiyorum''

''Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde. Havale edeceklerim koruyacaklarına ve hiçbir şey yapmayacaklarına göre onları da Allah'a havale ediyorum."

''İki takım oyuncularına söyleyecek tek kelime yok''

"Gelelim Fırat'a. İki takım oyuncularına söyleyecek tek kelime yok. muhteşem bir maç, birbirlerini kaldıran, özür dileyen bir grup. Tek başına, arkadaşlarıyla beraber, dördü ikisi üçü, artı VAR'la, Yusuf Namoğlu'yla beraber üstleriyle beraber bu hale onlar getirdi."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu takım ne oynuyor

Hocam bos yapmis ama sonunda vites yukseltmis hadi bakalim kalan 6 maci da kazan seriye bagla Imparator yoksa bittik biz

Hoca kendine gel artık sahadaki kansizlardan olmayacak konuş vur kır artık. Yönetim desen ayrı gerzek sen konuş bari. Bu ülkede işler böyle yürüyor, sakın kalmanın manası yok.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç sonucunu hakeme bağlanacak bir durum göremedim ben. Böyle infial yaratacak kadar bir şey yok. Yıllarca nice hakem hataları oldu. Bu maçta ne var Allah aşkına. Tacı yanlış verdi diye mi 2-0'dan maç verdik. Taç kararı mı yani olay..

Ağlamayana emzik de puan da yok.

Şenol ağlaya ağlaya 2 şampiyonluk aldı.

Aykut ağladı rezil takımıyla son haftaya kadar kovaladı.

Böyle futbol ortamı yaratan MHK, TFF, BASIN kim varsa lanet olsun hepsine.

Bırakın da oynadığımız veya oynayamadığımız futbolu tartışalım.

Hadi hakem taci yanlis verdi prensin belhanda ne yapti o esnada yer yuzunde boyle sacma hol yiyen baska takim var mi ve sen o belhanda denen haini bir daha ki mac yine ilk olarak kadroya yazacaksin ortamlarda hakem derim tabi kim bilecek demi hoca

Once bu takima deplasmanda mac kazanmayi ogret. Hatta kazanmayi geçtim gol atmayi ogret. Rezalet bir takim var sahada.. baska seylerle gundem yapma hoca. Takim bi bok oynamıyor buraya yoğunlaş.m

Hakem konusu,takımın hali,sakatlıklar vs. tartışılır ama bağıracaksın arkadaş.Susarsan doğruyorlar işte.Geldiğinden beri susuyor diye her hafta verilmeyen penaltılar,kolay çıkan kartlar...

taç eleştirisinin temeli var'a bakılsın demesi ve var'a bakılmamış olmasıydı. hakeme böyle sallarsan gülerler dunyanın neresinde taç için vara gidiliyor böyle saçma sapan laflarla hedef şaşırtmaya bayılıyor hakkaten. sahadaki oyuna bakalım 2 dk güzel oyun göremedik(terim 45 dk mükemmel oynadık diyor). şuan GS'ı izlemek safi zaman kaybı. bunda payı olan bir insan olarak özeleştiri yapması gerekirken başka yerleri eleştirmeyi seçmek kolaycılık

Geri
Üst Alt