Fatih Terim Ateş Püskürdü!

Hocam sana guvenim sonsuz ruhsuZ serefsizlerin hicbiri oynamasin Ben sampiyonluk istemiyorum bu sene. Gencler takima kazandirilsin yeter

bizim genlerimizde var ya sampiyon oluruz ya 4.5 :) ben simdiden hazırladım kendimi yoksa basım catlayacak agrıdan kime sövecem sasırdım

2 pozisyonda da hakem hatasıyla gol yedik.

Ama biraz futbol konuşacaksak ortada birşey yok iken 2-0 öne geçtik. Doğru düzgün bu da kaçar mı denecek pozisyon yok maç içinde.

Şahsına ve sevdiklerine küfür edilmesi hoşuna mı gidiyor aslanım senin? Profil fotografın
hala dumen diyor yahu sen ne oymadin asil dumeni senin topcularin t.direktorun ceviriyor bunun farkina varsaniz belki her sey cok daha guzel olacak aglak bjk taraftari gibi hak diye aglamanin manasi yok ha sen on numara topunu oynarsin hakem musade etmez o zaman eyvallah ama su futbola hakem bahane etmek ahmakliktir simdi git kime neye sovuyorsan sov

Anladım sen orada oturmuş herşeyi biliyorsun.50 senedir futbolun içinde adam.2 senedir gıkını çıkarmamış.bu gece yaşanan kepazelikler sonrası kariyerini bi kenara bırakıp yaşananları anlatıyor.Sen o fasulye beyninle top mu oynadık neye ağlıyorsunuz çekiyorsun.Ahmak babandır ayrıca.

Takımda korkunç bir disiplinsizlik var, pozisyon takibini bırakı bırakıveriyorlar. Belhandanın yediği naneler 10'u geçti ama adam çat diye ilk 11'e konuyor. Bu şekilde nasıl disiplini sağlayacaksın ki ?

Şahsına ve sevdiklerine küfür edilmesi hoşuna mı gidiyor aslanım senin? Profil fotografın

Anladım sen orada oturmuş herşeyi biliyorsun.50 senedir futbolun içinde adam.2 senedir gıkını çıkarmamış.bu gece yaşanan kepazelikler sonrası kariyerini bi kenara bırakıp yaşananları anlatıyor.Sen o fasulye beyninle top mu oynadık neye ağlıyorsunuz çekiyorsun.Ahmak babandır ayrıca.
pfff

Tüm yaz yatmışsınız hoca. Evet yatmışsınız diyorum çünkü sende zerre hazırlanmamışsın hele hele mental olarak.

sent via GSC

Hocam hamleleride çok kötü oluyor ya.Takımı ellemese daha yararlı olacak gibi değişiklikler yapıyor cidden.

disiplinli olan takım bu sene nisan ayında turu atar bence iyi top oynamaya gerek olmadıgı görüldü.

Muhteşem bir ilk yarı mı

Hoca eğleniyy bizimle

başka açıklaması yok çünkü bu cümlenin

Hocanın amansız savunucusuyum ama VAR-MAR hikaye aga. Tarihinin en kötü dönemini yaşayan şikecileri 2-0'dan hayata döndürüyorsan gerisi tırı-vırıdır.

Top değmedi rakibin ayağına ilk yarı. Gayette iyiydi. Kendi yarisahasinda dahi 3 pas yapamadılar. Taki penaltıya kadar. Maçı nerenizle izliyonuz anlamıyorum

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocam bi el at şu foruma ya.İnanılmaz postlar atılıyor.İnsanı sinirlendirmek için yazıyorlar heralde ama şuan şaka kaldıracak durumda değil insanlar.

İlk yarı 3-0 bitecek maç.Zaten iyi top oynamıyoruz.Zaten şuan bu kadrodan iyi top bekleyemezsin.İstek en üst seviyede.Rakip sahada yok.Her topa 2 kişi basıyor.Daha ne beklenebilir bu kısıtlı kadrodan.Sonra gelmişler hakem ne yaptı.Sen kötüsün yazıyorlar.Kafayı yememek elde değil

Takımda korkunç bir disiplinsizlik var, pozisyon takibini bırakı bırakıveriyorlar. Belhandanın yediği naneler 10'u geçti ama adam çat diye ilk 11'e konuyor. Bu şekilde nasıl disiplini sağlayacaksın ki ?

Kayseri maçına da ilk 11 çıkarsa sözün bittiği yerdeyiz demektir zaten.

Top değmedi rakibin ayağına ilk yarı. Gayette iyiydi. Kendi yarisahasinda dahi 3 pas yapamadılar. Taki penaltıya kadar. Maçı nerenizle izliyonuz anlamıyorum

Danyal ayağına top değmedi dediğin rakip

ilk yarı kalemize 3 şut gönderdi

Normal deplasman takımı gibi oynadılar

Sakin kalıp alanı kapattılar

kontra bulduğunda da hızlı çıkmaya çalıştı

Peki biz ne yaptık o muhteşem ilk yarıda

Yan pas, geri pas yan pas geri pas

şutumuz bile yok doğru düzgün

hocam bi el at şu foruma ya.İnanılmaz postlar atılıyor.İnsanı sinirlendirmek için yazıyorlar heralde ama şuan şaka kaldıracak durumda değil insanlar.

İlk yarı 3-0 bitecek maç.Zaten iyi top oynamıyoruz.Zaten şuan bu kadrodan iyi top bekleyemezsin.İstek en üst seviyede.Rakip sahada yok.Her topa 2 kişi basıyor.Daha ne beklenebilir bu kısıtlı kadrodan.Sonra gelmişler hakem ne yaptı.Sen kötüsün yazıyorlar.Kafayı yememek elde değil
Fazla duygusal taraftar. Ne çektiysek bu duygusallıktan çektik zaten. Skor istediğimiz gibi olmayınca abuk sabuk birsuru şey bulunabiliyor. Bu maç 2 1 bitse kimsenin sesi çıkmayacakti. Böyle de dengesiz söylemler. Kendini bilmez çok kendini bilmezlerim gazına gelen daha çok. Muhtemelen 30mt den maçı izlemeye çalışıp görmediği veya görmek istemediği şeyler üzerinden eleştiri yalamaya kalkıyor belli kesim. Utanç verici.

Danyal ayağına top değmedi dediğin rakip

ilk yarı kalemize 3 şut gönderdi

Normal deplasman takımı gibi oynadılar

Sakin kalıp alanı kapattılar

kontra bulduğunda da hızlı çıkmaya çalıştı

Peki biz ne yaptık o muhteşem ilk yarıda

Yan pas, geri pas yan pas geri pas

şutumuz bile yok doğru düzgün
Evet 35 mt den olan şutlar dimi? İki top yapamadılar ilk yarı. Hatta gole kadar.

Geri
Üst Alt