- 12 Mayıs 2012
- 9.031
- 1.314
- 428
Hocam sana guvenim sonsuz ruhsuZ serefsizlerin hicbiri oynamasin Ben sampiyonluk istemiyorum bu sene. Gencler takima kazandirilsin yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala dumen diyor yahu sen ne oymadin asil dumeni senin topcularin t.direktorun ceviriyor bunun farkina varsaniz belki her sey cok daha guzel olacak aglak bjk taraftari gibi hak diye aglamanin manasi yok ha sen on numara topunu oynarsin hakem musade etmez o zaman eyvallah ama su futbola hakem bahane etmek ahmakliktir simdi git kime neye sovuyorsan sov
pfffŞahsına ve sevdiklerine küfür edilmesi hoşuna mı gidiyor aslanım senin? Profil fotografın
Anladım sen orada oturmuş herşeyi biliyorsun.50 senedir futbolun içinde adam.2 senedir gıkını çıkarmamış.bu gece yaşanan kepazelikler sonrası kariyerini bi kenara bırakıp yaşananları anlatıyor.Sen o fasulye beyninle top mu oynadık neye ağlıyorsunuz çekiyorsun.Ahmak babandır ayrıca.
Tüm yaz yatmışsınız hoca. Evet yatmışsınız diyorum çünkü sende zerre hazırlanmamışsın hele hele mental olarak.
sent via GSC
Top değmedi rakibin ayağına ilk yarı. Gayette iyiydi. Kendi yarisahasinda dahi 3 pas yapamadılar. Taki penaltıya kadar. Maçı nerenizle izliyonuz anlamıyorumMuhteşem bir ilk yarı mı
Hoca eğleniyy bizimle
başka açıklaması yok çünkü bu cümlenin
avalla küfür edicem abi sonunda valla bu ne karı gibi hala taktik konusuluyo,GALATASARAY takımı dogranmıs edilen laflara bakTop değmedi rakibin ayağına ilk yarı. Gayette iyiydi. Kendi yarisahasinda dahi 3 pas yapamadılar. Taki penaltıya kadar. Maçı nerenizle izliyonuz anlamıyorum
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Top değmedi rakibin ayağına ilk yarı. Gayette iyiydi. Kendi yarisahasinda dahi 3 pas yapamadılar. Taki penaltıya kadar. Maçı nerenizle izliyonuz anlamıyorum
Takımda korkunç bir disiplinsizlik var, pozisyon takibini bırakı bırakıveriyorlar. Belhandanın yediği naneler 10'u geçti ama adam çat diye ilk 11'e konuyor. Bu şekilde nasıl disiplini sağlayacaksın ki ?
Top değmedi rakibin ayağına ilk yarı. Gayette iyiydi. Kendi yarisahasinda dahi 3 pas yapamadılar. Taki penaltıya kadar. Maçı nerenizle izliyonuz anlamıyorum
Fazla duygusal taraftar. Ne çektiysek bu duygusallıktan çektik zaten. Skor istediğimiz gibi olmayınca abuk sabuk birsuru şey bulunabiliyor. Bu maç 2 1 bitse kimsenin sesi çıkmayacakti. Böyle de dengesiz söylemler. Kendini bilmez çok kendini bilmezlerim gazına gelen daha çok. Muhtemelen 30mt den maçı izlemeye çalışıp görmediği veya görmek istemediği şeyler üzerinden eleştiri yalamaya kalkıyor belli kesim. Utanç verici.hocam bi el at şu foruma ya.İnanılmaz postlar atılıyor.İnsanı sinirlendirmek için yazıyorlar heralde ama şuan şaka kaldıracak durumda değil insanlar.
İlk yarı 3-0 bitecek maç.Zaten iyi top oynamıyoruz.Zaten şuan bu kadrodan iyi top bekleyemezsin.İstek en üst seviyede.Rakip sahada yok.Her topa 2 kişi basıyor.Daha ne beklenebilir bu kısıtlı kadrodan.Sonra gelmişler hakem ne yaptı.Sen kötüsün yazıyorlar.Kafayı yememek elde değil
Evet 35 mt den olan şutlar dimi? İki top yapamadılar ilk yarı. Hatta gole kadar.Danyal ayağına top değmedi dediğin rakip
ilk yarı kalemize 3 şut gönderdi
Normal deplasman takımı gibi oynadılar
Sakin kalıp alanı kapattılar
kontra bulduğunda da hızlı çıkmaya çalıştı
Peki biz ne yaptık o muhteşem ilk yarıda
Yan pas, geri pas yan pas geri pas
şutumuz bile yok doğru düzgün
Evet 35 mt den olan şutlar dimi? İki top yapamadılar ilk yarı. Hatta gole kadar.
Duran top harici bişey yoktu. Fener taktik icabı olarak yapmadı yalnız o geride kalmayı. Oynatmadigimiz için öyle oldu. Zorunluluktan yani.Yahu sen ne yaptın muhteşem yarıda
Bana ondan bahset biraz