Fatih Terim Ateş Püskürdü!

Terim artık bu işi yürütemez. Bu gerçekle yüzleşip gelecek sezonu kurtarmaya oynamalıyız. Bu sezon başarılı olamayacağımızı "Terim aşıkları" bile biliyor aslında.

Takım çalıştırmayı bilmiyor. Her geldiğinde takım 6 ay'da yürüyemeyecek duruma geliyor. Elinde kadro yokmuş da , bilmem ne. Geçin bunları. Sanki Tr'de diğer takımlar aguero'larla oynuyor.

kulübün 3 kuruş parasını işimize yaramayacak oyunculara verdirsin, ondan sonra "naapsın adam, elindeki bu" bahaneleri üretilsin.

Bence sorunun başlangıcı yönetim ve Fatih Terim'dir. Sorunu burdan çözmeye başlamalıyız vesselam!

Kendisine destek amacli soru sorani hem hatali anlayip hem de fircalama hakki mi veriyor sinirli olmasi

Asiri saygisizca bir davranisti

Bu bölümü izlemedim, yazdığın dogruysa, hoca bu tip olaylar karşısında sogukkanlılıgını kaybediyor demektir, bu da çok kötü bir olay. Sartlar ne olursa olsun liderler dogru dusunmeli, dogru karar vermeli ve o kararın ardında durmalı.

Guzel bir orta açtı PFDK bu fırsatı kaçırmaz gole çeviririr. Uzun bir süre ceza alacağını düşünüyorum maalesef.

Hoca niye formsuz oluyor ki anlamadim? Hocanin her gun cardio, kondisyon calismasi mi gerekiyor da calismiyor? Hoca 20 senedir 3 asagi 5 yukari ayni hoca. Esegi at gibi surmeye calisiyoruz olmayinca da sucu hocada ariyoruz. Hoca mi dedi forvet sakin almayin ha diye? Hoca mi dedi aman defans almayin maicondan cok memnunum diye. Elimizde orta sekerli kalitede bir kadro ve oldukca vasifsiz karaktersiz bir oyuncu grubu var. Hoca savasiyor cirpiniyor. Mesela Cocu bizde olsaydi suan fener ile bizde kume dusme hattindaydk.

Yahu ne forveti

Takim nisan ayindan beri DÖKÜLÜYOR

Hocam yapma gözünü seveyim..

Taç ataşını vara bağlaman hakemin hatasını unutturdu..

Çakar gibi şerefsizler hatalı karardan değil de taç için vara mı bakılır konusunu popüler yaptı..

Muhabiri de yanlış anladın iyice kötü oldu..

Hakem büyük etken lakin 2-0 dan maç vermenin en büyük kabahati sizlersiniz..

Bu sene bu takımı toparlayamayacak belli oldu. Sakat yokken de bu takım hic bisey oynamıyodu. Basaksehir yürüsün gitsin bu saatten sonra bu takımdan hic bir halt olmaz.

Artık saçmalama modunu iyice yükselttin hoca... Bu seneyi de saçmalıkların ve başındaki çapsızlar yüzünden kaybedeceğiz o belli oldu...

NEREDEYSE LİG SONUNCUSU T.DİREKTÖRÜ OLMAYAN TAKIMA 2-0 DAN MAÇI VERİYORSUN HALA UTANMADAN KONUŞUYORSUN!

Bir tek bu mac olsa neyse , ama takim haftalardir hakemler yuzunden mi tonla puan kaybetti , schalke macinda seker gibi hakem vardi 5 lik olurduk

Kizginliktan izlemedim. Hakli haksiz bu skoru koruyamiyan Galatasaray oymus buymus konusmasin. Ne hoca nede futbolcu konusmasin. 4-5 golu kacirirsan Boyle yaparlar is te.

1. mesaja ekledim basın toplantısının görüntülerini izlemek isteyen olursa

Her maç Selçuk'u oyuna sokana müstehaktır bu. VAR falan ne hikaye anlatıyorsun ya? Önce sen takım içinde adaleti sağla sonra başkalarından adalet bekle. 2-0'lık maçı bile koruyamadın. Deplasmanda 1 golden fazla atamamış takıma yenilgiden kurtuldun. Sana 6 tane atmış şu takıma şu acizlikteyken intikam bile alabilirdin. Oley çeken keyiften 4 köşe olmuş seyirciye bunu yaşatmaya hakkın yoktu dün.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt