Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler. Yoksa forma kolay olmayacak gibi duruyor”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1631475727751.png

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: "2-0 yaptık. Kalemizde karambol hariç pozisyon vermedik. Son birkaç dakika geri çekilme, gereksiz pas hataları bizi zora soktu. Devre sonuna doğru klasik golümüzü yedik maalesef."

Fatih Terim: "Bir defa içeri 2-0'la giremiyoruz. Bunu da yakında becereğiz inşallah. İkinci yarıyı 2-0 oynamak başka, 2-1 oynamak başka durumlardır."

Fatih Terim: "İlk yarıda Emre'nin sakatlığı bizi bir değişikliğe mecbur etti. İyi oynadı. Yedlin yalnız kalmaya başladı, orta sahayı biraz daha güçlendirmek adına Aytaç'ı sağ tarafa aldım. Defansif manada biraz daha güçlenmek istedim."

Fatih Terim: "Top bizde olduğu zaman iyi işler yaptık. Koparabilirdik. 3-2 bitebilirdi. Maalesef olmadı. İkidir 2-0'dan puan kaybediyoruz. 2-2 bitmese, 0-0 bitse başka bir şey söylenebilir. Gençliğimizin, dinamizmizin bize böyle değişik yansıması olabilir"

Fatih Terim: “Benim hedefimde ilk yarıdaki Galatasaray var.”

Fatih Terim: "İleride oyunu rakibe oynatmayan, bütün alanları kapatan, dar bir alanda takımın boyunu kısaltan, topla iyi oynayan, sahanın her yerinde baskı kuran bir Galatasaray var hedefimde."

Fatih Terim: "Hayatları boyunca birbirlerini görmemiş oyuncuların aynı hedefe yönelmeleri için beraberce çok çalışmaları gerekiyor. Ayrı diller, ayrı ırklar... Zaman içinde bunlar geçecektir."

Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler yoksa forma kolay olmayacak gibi görünüyor."

Fatih Terim: "Perşembe-Pazar 20 saat uçup gelen oyuncular var, bunlar kolay şeyler değil. Diğer oyuncular da dengelemeye yönelik bize yardımcı olursa daha iyi bir takım oluruz."

Fatih Terim: "Galibiyeti kaçırdığımız için üzgünüm.'

Basın toplantısı:

Fatih Terim: "2 haftada dört puan kaybettik. Oynadığımız bu oyunun süresini artırmamız gerekecek."

Fatih Terim: "Morutan topla bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri. Ancak orta sahada daha 8 numara gibi bir pozisyona, Yedlin'e yardım edecek oyuncuya ihtiyacımız oldu. Tercih sebebim bu. Çünkü Nwakaeme, topu içeri çekince bir bariyerle karşılaşmadı ilk yarıda."

Fatih Terim: "Türkiye Ligi'nde en fazla maç oynayan biziz. Haziran'dan beri oynuyoruz. Bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bugün Barış ya da Boey olabilseydi... Arda tecrübesini kullanabilseydik, Feghouli olsaydı diyorum tabii ki."

Fatih Terim: "Olayları izliyorum. Şu anda içinde bulunduğumuz bu güzel tesisin de adı Şenol Güneş tesisi. Türk futboluna bu kadar hizmet etmiş bir arkadaşımız. İtibarsızlaştırma, yaralama, acıtma hiç hoş değil. Bunu hak etmedi. Saygıyla anmasını, sevgiyle göndermesini bilmeliyiz"

Fatih Terim: "Şenol Güneş, bu ülkeye hizmet etti. Herkesten fazla ister kazanmayı. Sevapları herhalde çok fazladır. Gelip görev yapmak, imza atmak nasıl doğalsa, ayrılmak da doğaldır. Ayıp ediyorsunuz hocaya."

Fatih Terim: "Nedir bu kendi kendimize yaptığımız harakiri?"

Fatih Terim: "Dört maç var, iddiamız var, Dünya Kupası'na gidebilir miyiz? Evet. Norveç'i burada yendiğimizde bir şeyler yakalayabiliriz. Bunlara konsantre olmamız gerekirken, şimdi başladık kim gelir... Milli takımın etrafında toplanıp, moral olmalıyız."

Fatih Terim: "Bu ay-yıldızı Şenol da ben de göğsümüzde taşıdık. Bizden fazla kim isteyebilir? İşin teknik boyutu, öldürdünüz. İşin ekonomik boyutu, geberttiniz. Bir sakinleşelim ya, bu çocuklar bizim çocuklarımız. Dört maç var, sakinleşin."

Fatih Terim: "Hani 'biz bitti demeden bitmez' sloganı? Tam zamanı şimdi."

Fatih Terim: "Bu 4 maçta TFF'nin yanında olalım"

Yav girsen ne olacak? İlk yarıyı 2-0 kapattığın maçları da gördük.

3 yildir takimin basinda hala insallah masallah haticeyi gecelim artik netice istiyoruz

Fatih Terim: "2-0 yaptık. Kalemizde karambol hariç pozisyon vermedik. Son birkaç dakika geri çekilme, gereksiz pas hataları bizi zora soktu. Devre sonuna doğru klasik golümüzü yedik maalesef."

Fatih Terim: "Bir defa içeri 2-0'la giremiyoruz. Bunu da yakında becereğiz inşallah. İkinci yarıyı 2-0 oynamak başka, 2-1 oynamak başka durumlardır. Maalesef ilk yarı Emre'nin sakatlığı mecburi değişikliğe itti."
Lan rakibi tehdit edecek adamı çıkartıyorsun bunun skorla ne alakası var. Babel girdi ne yaptı kardesim. Ne fark yarattı

Halil trabzon defansı için en tehlikeli adam gidiyorsun onuda cikartiyorsun

Fatih Terim: "İlk yarıda Emre'nin sakatlığı bizi bir değişikliğe mecbur etti. İyi oynadı. Yedlin yalnız kalmaya başladı, orta sahayı biraz daha güçlendirmek adına Aytaç'ı sağ tarafa aldım. Defansif manada biraz daha güçlenmek istedim."

:asd: :asd: :asd: :asd:

Geri
Üst Alt