Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler. Yoksa forma kolay olmayacak gibi duruyor”

Şu yeni orta sahaya alınan çocuk iyi çıkmazsa boku yemişiz. Çok temposuz takım ileride. 2 0 dan sonra çok net gidilebilecek pozisyonlar varken geri dönmeyi tercih ediyorlar. Kerem e hızlı falan diyoz ayakları kalkmıyor. Olmaz bu şekilde. Yorgun olabilirler ama sanmasınlar ki milli aranın yorgunluğu. Avrupa ligi de olduğu sürece 3 4 günde bir maç oynayacaklar. Buna hazır olmamız lazım. Bu genç kadro da yapamazsa bunu kapatıp gidelim. En az 60 70dk tempoyu ilk yarıdaki givi önde basarak oynamamız lazım. Kontralarda da daha dinamik hızlı hareket etmek şart. Kaçan oyuncuyu bekle vs derken pozisyon gidiyor. Hızlı ileriye koşan oyuncu yok. Sacha yapıyordu onu kanatta oda yok.

Kanat oyuncularına giden top sonrası bekler koşu yapmıyor. Olmaz.

GSCimbom Mobile App

Basin toplantisi:

Fatih Terim: "2 haftada dört puan kaybettik. Oynadığımız bu oyunun süresini artırmamız gerekecek."

Fatih Terim: "Morutan topla bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri. Ancak orta sahada daha 8 numara gibi bir pozisyona, Yedlin'e yardım edecek oyuncuya ihtiyacımız oldu. Tercih sebebim bu. Çünkü Nwakaeme, topu içeri çekince bir bariyerle karşılaşmadı ilk yarıda."

Ama golü muhteşem bariyer Aytaç varken yarattı adam. Onu ne yapacağız?

Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler yoksa forma kolay olmayacak gibi görünüyor."

İnşallah Aytaç ve Yedlin için söylüyorsundur bunu

Yedlin zaten zorunluluktan oynuyor da o Aytaç denilen zibidi sarhoş herif 9.tercih falan olmalı artık
Babel, Yedlin, Aytaç için söylemeli bunu. Mohamed'de eklenebilir buna kendisi verkaçta dönmeye çalışmak yerine tekrar verse sol taraf bomboş ve muhtemel bir gol.

Basin toplantisi:

Fatih Terim: "2 haftada dört puan kaybettik. Oynadığımız bu oyunun süresini artırmamız gerekecek."

Fatih Terim: "Morutan topla bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri. Ancak orta sahada daha 8 numara gibi bir pozisyona, Yedlin'e yardım edecek oyuncuya ihtiyacımız oldu. Tercih sebebim bu. Çünkü Nwakaeme, topu içeri çekince bir bariyerle karşılaşmadı ilk yarıda."

Ulan o bariyer yine bize girdi ne anlatıyorsun hoca morutan kalsaydı 3 yapardık

•quod erat demonstrandum•

Fatih Terim: "Türkiye Ligi'nde en fazla maç oynayan biziz. Haziran'dan beri oynuyoruz. Bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bugün Barış ya da Boey olabilseydi... Arda tecrübesini kullanabilseydik, Feghouli olsaydı diyorum tabii ki."

Fatih Terim: "Türkiye Ligi'nde en fazla maç oynayan biziz. Haziran'dan beri oynuyoruz. Bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bugün Barış ya da Boey olabilseydi... Arda tecrübesini kullanabilseydik, Feghouli olsaydı diyorum tabii ki."

dala geciyor resmen artik

Fatih Terim: "Olayları izliyorum. Şu anda içinde bulunduğumuz bu güzel tesisin de adı Şenol Güneş tesisi. Türk futboluna bu kadar hizmet etmiş bir arkadaşımız. İtibarsızlaştırma, yaralama, acıtma hiç hoş değil. Bunu hak etmedi. Saygıyla anmasını, sevgiyle göndermesini bilmeliyiz"

Fatih Terim: "Şenol Güneş, bu ülkeye hizmet etti. Herkesten fazla ister kazanmayı. Sevapları herhalde çok fazladır. Gelip görev yapmak, imza atmak nasıl doğalsa, ayrılmak da doğaldır. Ayıp ediyorsunuz hocaya."

Yav ne Ardası allah aşkına yav
biz sözleşme uzatılıyor diye deliriyoruz sen arda diyorsun bırak hoca yav

Morutan'ın defansına güvenmeyip Feghouli'yi düşünmek o da güzel hikayeymiş be hoca devam et bakalım böyle

Ne guzel bahaneler uyduruyorsun

Şu yeni orta sahaya alınan çocuk iyi çıkmazsa boku yemişiz. Çok temposuz takım ileride. 2 0 dan sonra çok net gidilebilecek pozisyonlar varken geri dönmeyi tercih ediyorlar. Kerem e hızlı falan diyoz ayakları kalkmıyor. Olmaz bu şekilde. Yorgun olabilirler ama sanmasınlar ki milli aranın yorgunluğu. Avrupa ligi de olduğu sürece 3 4 günde bir maç oynayacaklar. Buna hazır olmamız lazım. Bu genç kadro da yapamazsa bunu kapatıp gidelim. En az 60 70dk tempoyu ilk yarıdaki givi önde basarak oynamamız lazım. Kontralarda da daha dinamik hızlı hareket etmek şart. Kaçan oyuncuyu bekle vs derken pozisyon gidiyor. Hızlı ileriye koşan oyuncu yok. Sacha yapıyordu onu kanatta oda yok.

Kanat oyuncularına giden top sonrası bekler koşu yapmıyor. Olmaz.

GSCimbom Mobile App

Yorulma sebebimiz şu aslında. Çıkarken ve kolay kaptırılan toplar( Kerem, PVA, biraz da Cicaldau, Halil ve Emre K(evet çok iyiydi bugün ama top ezdi yine) ). Son olarak aktif dinlenme nedir bilmememiz. Son tercihlerimiz hep saçmaydı ufak nüansları doğru yapsaydık rahat galip gelirdik. Böyle olunca fizikende düştük.

Geri
Üst Alt