- 3 Haziran 2015
- 53.807
- 61.755
- 3.963
Taylan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basin toplantisi:
Fatih Terim: "2 haftada dört puan kaybettik. Oynadığımız bu oyunun süresini artırmamız gerekecek."
Fatih Terim: "Morutan topla bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri. Ancak orta sahada daha 8 numara gibi bir pozisyona, Yedlin'e yardım edecek oyuncuya ihtiyacımız oldu. Tercih sebebim bu. Çünkü Nwakaeme, topu içeri çekince bir bariyerle karşılaşmadı ilk yarıda."
Babel, Yedlin, Aytaç için söylemeli bunu. Mohamed'de eklenebilir buna kendisi verkaçta dönmeye çalışmak yerine tekrar verse sol taraf bomboş ve muhtemel bir gol.Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler yoksa forma kolay olmayacak gibi görünüyor."
İnşallah Aytaç ve Yedlin için söylüyorsundur bunu
Yedlin zaten zorunluluktan oynuyor da o Aytaç denilen zibidi sarhoş herif 9.tercih falan olmalı artık
Dedim ama daha Arda var diye ilk 11 e atmasa bariArda tecrübesini kullanmak istermis hahahahahhahahahaha
Basin toplantisi:
Fatih Terim: "2 haftada dört puan kaybettik. Oynadığımız bu oyunun süresini artırmamız gerekecek."
Fatih Terim: "Morutan topla bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri. Ancak orta sahada daha 8 numara gibi bir pozisyona, Yedlin'e yardım edecek oyuncuya ihtiyacımız oldu. Tercih sebebim bu. Çünkü Nwakaeme, topu içeri çekince bir bariyerle karşılaşmadı ilk yarıda."
Fatih Terim: "Türkiye Ligi'nde en fazla maç oynayan biziz. Haziran'dan beri oynuyoruz. Bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bugün Barış ya da Boey olabilseydi... Arda tecrübesini kullanabilseydik, Feghouli olsaydı diyorum tabii ki."
Üstad bu herif gitmez. Bari oyuncuları kaybetmeyelim.Daha iyi üstad...Gidişi hızlanır.
Ne guzel bahaneler uyduruyorsunFatih Terim: "Türkiye Ligi'nde en fazla maç oynayan biziz. Haziran'dan beri oynuyoruz. Bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bugün Barış ya da Boey olabilseydi... Arda tecrübesini kullanabilseydik, Feghouli olsaydı diyorum tabii ki."
Şu yeni orta sahaya alınan çocuk iyi çıkmazsa boku yemişiz. Çok temposuz takım ileride. 2 0 dan sonra çok net gidilebilecek pozisyonlar varken geri dönmeyi tercih ediyorlar. Kerem e hızlı falan diyoz ayakları kalkmıyor. Olmaz bu şekilde. Yorgun olabilirler ama sanmasınlar ki milli aranın yorgunluğu. Avrupa ligi de olduğu sürece 3 4 günde bir maç oynayacaklar. Buna hazır olmamız lazım. Bu genç kadro da yapamazsa bunu kapatıp gidelim. En az 60 70dk tempoyu ilk yarıdaki givi önde basarak oynamamız lazım. Kontralarda da daha dinamik hızlı hareket etmek şart. Kaçan oyuncuyu bekle vs derken pozisyon gidiyor. Hızlı ileriye koşan oyuncu yok. Sacha yapıyordu onu kanatta oda yok.
Kanat oyuncularına giden top sonrası bekler koşu yapmıyor. Olmaz.
GSCimbom Mobile App