- 1 Ağustos 2014
- 62.926
- 73.188
- 4.218
ŞL'de savunmacı çıkarıp hücumcu alırdın hocam bırak allah aşkına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fikstürü de biliyorsun hocam gidiyon mu yoksaFatih Terim: "Dört maç var, iddiamız var, Dünya Kupası'na gidebilir miyiz? Evet. Norveç'i burada yendiğimizde bir şeyler yakalayabiliriz. Bunlara konsantre olmamız gerekirken, şimdi başladık kim gelir... Milli takımın etrafında toplanıp, moral olmalıyız."
Ben anlayamıyorum Terim'i. Akıl tutulması başka bir şey değil. Tribünden izlesin maçları kenardan süzemiyor maçları demek ki.Babel'in yerine Morutan geçseydi
Aytaç yine girseydi. Bunu düşünemiyor mu gerçekten.. Yanında yardımcıyım diyenlere yazık
Arda daha iyi defans yaparMorutan’ı yer bu hoca defans yapmıyor diye.
Unal Aysal zamanindaki gibi yapmak istiyor 2 takimida calistirayim derse sasirmam.fikstürü de biliyorsun hocam gidiyon mu yoksa
Git milli takımın başına kurtar ülkemizi hocamFatih Terim: "Bu ay-yıldızı Şenol da ben de göğsümüzde taşıdık. Bizden fazla kim isteyebilir? İşin teknik boyutu, öldürdünüz. İşin ekonomik boyutu, geberttiniz. Bir sakinleşelim ya, bu çocuklar bizim çocuklarımız. Dört maç var, sakinleşin."
Fatih Terim: "Hani 'biz bitti demeden bitmez' sloganı? Tam zamanı şimdi."