Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler. Yoksa forma kolay olmayacak gibi duruyor”

Fatih Terim: "Hani 'biz bitti demeden bitmez' sloganı? Tam zamanı şimdi."

Ooo bu milli takıma beni alın diyor direkt

Güle güle hocam

Fatih Terim: "Dört maç var, iddiamız var, Dünya Kupası'na gidebilir miyiz? Evet. Norveç'i burada yendiğimizde bir şeyler yakalayabiliriz. Bunlara konsantre olmamız gerekirken, şimdi başladık kim gelir... Milli takımın etrafında toplanıp, moral olmalıyız."
fikstürü de biliyorsun hocam gidiyon mu yoksa

Babel'in yerine Morutan geçseydi

Aytaç yine girseydi. Bunu düşünemiyor mu gerçekten.. Yanında yardımcıyım diyenlere yazık
Ben anlayamıyorum Terim'i. Akıl tutulması başka bir şey değil. Tribünden izlesin maçları kenardan süzemiyor maçları demek ki.

Fatih Terim: "Bu ay-yıldızı Şenol da ben de göğsümüzde taşıdık. Bizden fazla kim isteyebilir? İşin teknik boyutu, öldürdünüz. İşin ekonomik boyutu, geberttiniz. Bir sakinleşelim ya, bu çocuklar bizim çocuklarımız. Dört maç var, sakinleşin."

Fatih Terim: "Bu ay-yıldızı Şenol da ben de göğsümüzde taşıdık. Bizden fazla kim isteyebilir? İşin teknik boyutu, öldürdünüz. İşin ekonomik boyutu, geberttiniz. Bir sakinleşelim ya, bu çocuklar bizim çocuklarımız. Dört maç var, sakinleşin."

Git milli takımın başına kurtar ülkemizi hocam

Eee senolu savunmasi normal kendiside ayni durumda idi

Beterin beteri var yatın kalkın bana dua edin demek istemiş. ...

Olm bu adam ciddi ciddi Milli Takıma yol yapıyor ya lan

Yoksa ben mi yanlış anlıyorum

Fatih Terim: "Bu 4 maçta TFF'nin yanında olalım"

vay arkadas siyasetciler gibi konuyu nasılda değiştirdi bizi konusmayı bıraktı zımbacıya cevirdi muhabbeti valla tebrık ediyorum hocam

yallah milli takıma çok seviyosan ama bu sefer sana kapımız açık olmicak bay terim bunu aklının bi yetine sok

Geri
Üst Alt