Fatih Terim Belhanda Yerine Atalay Babacan'ı Hazırlıyor!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1539137296437.webp
1539137362863.webp

MİLLİYET

Keske dogru olsa. Ben bu cocuklari ilk izledigimde Recep Gul cok gozume batmisti, Yunus Akgun - Atalay Babacan - Ozan Kabak da cabasi. Galiba yazin kadroya kattigimiz isimler de cok yetenekli. Ali Yavuz Kol, Mustafa Kapi gibi alttan gelenler de var.

Bakalim ne olacak acikcasi cok heyecanliyim bunlar adina Avrupa'da bir seyler kazanacaksak bu jenerasyonun saglam cikmasi sart gibi.

Belhanda yerine herkes oynar/oynayabilir. Bu yüzden kesinlikle destekliyorum.

sent via GSC

Fatih Terim prensinden vazgecmez.

Adam kirmizi kart gordu 30ci dakika, direkt CL macina cikti ilk 11.

İnşallah olur bu. Bu yılın sonunda Ozan, Yunus ve Atalay kadronun değişmezlerinden olur umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda denilen kabızın yerine bu cocuk oynasın, hic birsey kaybetmeyiz.

Hadi aslanım benim.

kesin sergen haberidir dedim haklı çıkmanın gururuyla konudan ayrılıyorum.

İnşallah olur bu. Bu yılın sonunda Ozan, Yunus ve Atalay kadronun değişmezlerinden olur umarım.

Ben Ozan'ın kalıcı olacağını düşünüyorum. Milli takımda da Ozan-Çağlar ikilisi 10-15 yıl ikili olabilir.

2019 kadrosu şöyle olsa güzel olmaz mı?

-------------Muslera---------------
Linnes--Ozan--Serdar--Nagatomo
-------------Fernando-------------
----------Ndiaye--Atalay----------
Yunus----Sağlam Golcü----Bruma

Sat Garry'i, Sat Feghouli'yi, Sat Belhanda'yı...
... Al pahalı ve potansiyelli bir golcü. Kalan transferleri (scouting) kulübeye yap. Bak bakalım bir daha yabancı sınırı diyebiliyor mu rakipler.

Ben Ozan'ın kalıcı olacağını düşünüyorum. Milli takımda da Ozan-Çağlar ikilisi 10-15 yıl ikili olabilir.

2019 kadrosu şöyle olsa güzel olmaz mı?

-------------Muslera---------------
Linnes--Ozan--Serdar--Nagatomo
-------------Fernando-------------
----------Ndiaye--Atalay----------
Yunus----Sağlam Golcü----Bruma

Sat Garry'i, Sat Feghouli'yi, Sat Belhanda'yı...
... Al pahalı ve potansiyelli bir golcü. Kalan transferleri (scouting) kulübeye yap. Bak bakalım bir daha yabancı sınırı diyebiliyor mu rakipler.

Bruma’nın buraya geri dönmesi ve Badou’nun kiralanması nedense bana imkansız geliyor. Ama bu kadro süper olur tabii ki de. Bir de Atalay 8’mi 10’mu onu tam bilmiyorum. Yani 4-3-3’ün bir parçası mı olur yoksa 4-2-3-1’in forvet arkası mı olur sence? Veya 4-1-4-1’de Badou ve Atalay 8’siz bir takımda iki 10 numara mı oynar?

sezon bitiminde serdar atalay ozan ömer emre akbaba yunus nerdeyse kadronun yarısı yapıyor.

bir iki türk daha monte edersek yabancı kuralı kalkmasın diye kampanya yapmaya başlamazlarsa ben de birşey bilmiyorum.

Atalay'a mutlaka şans gelecek en kötü kupa maçlarında Yunus Akgün ile 11 başlarlar,çok çok büyük şans....bu ffp başımızdayken 4 senede kadronun önemli kısmını altyapıdan kurabiliriz

Atalay dan önce şu Yunusu biraz daha fazla izleyebilseydik keşke.

Ozan'ı tak diye ilk 11'e koydu Terim daha riskli ve daha hataya meyilli bir pozisyonda oynamasına rağmen.

Yunus da şu an performansı yerlerde sürünen Garry yerine gayet ilk 11 de denenebilirdi mesela. Şu çocukları zaman zaman oynatmak lazım ligde de, zaten bayağı dar bir kadromuz var faydalanmamız gerek böyle yetenekli gençler elimize geçmişken.

Bana kalırsa sırf kupa da 90 dakika oynatmak yetmez çünkü ilk kupa maçlarında neredeyse tamamen yedek ağırlıklı ilk 11'ler ile çıkıyoruz maçlara, yani en az 6-7 tane birbiriyle uzun süre oynamamış uyumsuz adam oluyor sahada. Bu da ister istemez oyunu etkiliyor hatta baltalıyor.

Bence gençlere şans verilecekse bu as oyuncuların ağırlıklı olduğu kadrolarda yapılmalı.

Yani gençler tak diye ilk 11'e atılsın fala demiyorum yanlış anlaşılmasın acele işten hayır gelmez. Ama atıyorum Sinan veya Emre yi kanatta oynatmak tamamen israf, bunların kanatta vereceği performansı Yunus da verir en kötü yani. Veya Belhanda gibi bir kazma yerine Atalay da oynar. Ne türlü hata yapabilir ki sonuçta Belhanda gibi rakibe asist yapacak onları kontra atağa çıkaracak kadar laubali oynamaz. Bu kadar salak bu kadar vurdumduymaz değildir diye düşünüyorum.

Denemekte fayda var.

sent via GSC

Son düzenleme:
Son 5 dk 3 veya 2 farklı önde olursak ancak alır oyuna sinan yerine yunus belhanda yerine atalay ı ne zaman göreceğiz bakalım

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt