Fatih Terim Belhanda Yerine Atalay Babacan'ı Hazırlıyor!

Belhanda nefretimden değil gençlerin kazanılmasını istediğimden böyle bir şeyin gerçekleşmesini çok isterim.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şimdiden önümüzdeki senenin kadrosu için heyecanlanıyorum. Çok gençleşecek kadro ve kan emici bir çok kişiden daha kurtulacağız. Geçen yıl ve bu yıl yaptığımız temizlik, bu ara transfer dönemi ve 2019 yaz transfer döneminde amacına ulaşacak. En rahat takım biziz her türlü. Seneye tek korkum UEFA’dan gelecek bir ceza. Eğer o da gelmezse korkmaya devam etsinler bizden. Bu yıl şampiyon olalım ve Maicon, Ahmet, Selçuk, Tarık, Belhanda, Garry, Feghouli, Eren, Muğdat(kira), Onyekuru, İsmail(kupadaki maçlarda hazırlık dönemindeki gibi oynamaya devam ederse sözleşmesi uzatıla da bilir), Sinan’ı gönderelim. Geriye kalanlar tam olarak

-Muslera
-İsmail(?)
-Boran

-Nagatomo
-Ömer

-Mariano
-Linnes

-Yeni Stoper
-Ozan
-Serdar
-Yeni Stoper

-Fernando
-Donk
-Celil

-Badou(Yeniden kira)
-Birhan(?)

-Emre
-Atalay

-Yeni transfer
-Recep Gül

-Yeni transfer
-Yunus

-Yeni transfer
-Yeni transfer
-Ahmet Sivri(?)
-Ali Yavuz(?)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Ozan'ın kalıcı olacağını düşünüyorum. Milli takımda da Ozan-Çağlar ikilisi 10-15 yıl ikili olabilir.

2019 kadrosu şöyle olsa güzel olmaz mı?

-------------Muslera---------------
Linnes--Ozan--Serdar--Nagatomo
-------------Fernando-------------
----------Ndiaye--Atalay----------
Yunus----Sağlam Golcü----Bruma

Sat Garry'i, Sat Feghouli'yi, Sat Belhanda'yı...
... Al pahalı ve potansiyelli bir golcü. Kalan transferleri (scouting) kulübeye yap. Bak bakalım bir daha yabancı sınırı diyebiliyor mu rakipler.
Ceza alıp seneye avrupaya gidemezsek olması gereken kadro bu.

İmkansız o çocuğun vücudu yetersiz. Terim de güçsüz adam oynatmaz orta sahada lig maçlarında. Süt kupasında olabilir.

Atalay'i bilmiyorum ama yunus'u hazirladigi kesin

Yavas yavas süre almaya basladi önümüzdeki haftalarda ilk 11 de görecek olursak surpriz olmaz

şu yokluğun bize artısı genç oyuncular çıkarabilme olabilir. bunu da en güzel terim yapar.
insallah kazasız belasız istediğimiz gibi olur. pafta oyuncu cıkarabilme maddi manevi huzura eriştirir bizleri.

İmkansız o çocuğun vücudu yetersiz. Terim de güçsüz adam oynatmaz orta sahada lig maçlarında. Süt kupasında olabilir.
atalay yunustan daha uzun sanırım.fiziği eskisi gibi değil.güçlendi.ama tabi daha faza geliştirmeli fiziğini.rakiple çok ikili mücadeleye giriyo artık ve zorluyo.izlediğim 2-3 maçta da çok göze çarptı bu durumu.en önemlisi pres yapıp top kazanması

Atalay dan önce şu Yunusu biraz daha fazla izleyebilseydik keşke.

Ozan'ı tak diye ilk 11'e koydu Terim daha riskli ve daha hataya meyilli bir pozisyonda oynamasına rağmen.

Yunus da şu an performansı yerlerde sürünen Garry yerine gayet ilk 11 de denenebilirdi mesela. Şu çocukları zaman zaman oynatmak lazım ligde de, zaten bayağı dar bir kadromuz var faydalanmamız gerek böyle yetenekli gençler elimize geçmişken.

Bana kalırsa sırf kupa da 90 dakika oynatmak yetmez çünkü ilk kupa maçlarında neredeyse tamamen yedek ağırlıklı ilk 11'ler ile çıkıyoruz maçlara, yani en az 6-7 tane birbiriyle uzun süre oynamamış uyumsuz adam oluyor sahada. Bu da ister istemez oyunu etkiliyor hatta baltalıyor.

Bence gençlere şans verilecekse bu as oyuncuların ağırlıklı olduğu kadrolarda yapılmalı.

Yani gençler tak diye ilk 11'e atılsın fala demiyorum yanlış anlaşılmasın acele işten hayır gelmez. Ama atıyorum Sinan veya Emre yi kanatta oynatmak tamamen israf, bunların kanatta vereceği performansı Yunus da verir en kötü yani. Veya Belhanda gibi bir kazma yerine Atalay da oynar. Ne türlü hata yapabilir ki sonuçta Belhanda gibi rakibe asist yapacak onları kontra atağa çıkaracak kadar laubali oynamaz. Bu kadar salak bu kadar vurdumduymaz değildir diye düşünüyorum.

Denemekte fayda var.

sent via GSC
hepsi dogru ama en çok rodrigues kısmı önemli.rodrigues kenara çekilmeli içerdeki ilk bursa maçında hem de...yunusu görmek şart.rodriguesi sürekli oynatıyoruz ama 2-3 maçtır hiçbişey değişmemiş.kötü oynuyo ve ısrar ederek rodriguese yazık ediyoruz.

En yeteneklisi bu ama fiziği sürekli sabit kalıyor anlamadım.

Cacık olmaz bu kafayla.

bu çocuklar belki defansif olarak benzer katkıları vermeyebilir fakat. ofansa dönük kim varsa alayından daha verimli olacağına inanıyorum.
Haftalardır diyorum koyyim 3 puanına selçuk girip 25 bin prim alacağına bu çocuklar alsin varsın 3 puan alacakken 1 puan alalım. Çok değil 2 seneye kalmaz genç pırıl pırıl başlarında terim önderliginde zımba gibi yeni bir 99-00 jenerasyonu yakalamış oluruz.

Özledik lan özledik .... avrupayı dize getirmeyi özledik, heyecandan hop oturup hop kalkmayı özledik.
Beyinsiz futbolcular acaba ne hata yapacak diye bekleyeceğine çocuklara bak ne oynadı be diyelim artik.

Geri
Üst Alt