Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.200
- 70.377
- 4.918
Tam bir Fatih Terim neferisin ahbapcezalı olduğu maçlarda tatile mi gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bir Fatih Terim neferisin ahbapcezalı olduğu maçlarda tatile mi gidiyor
Tam bir Fatih Terim neferisin ahbap
Yok üstad hocayı hemen hemen her konuda koruduğunu gördüğüm için dedim.Sadece tatil muhabbeti ile ilgili değilcezalı olduğu maçlarda tatile mi gidiyor diye sormak neferlikse
wah GS taraftar kitlesinin haline
Katilmamak elde degil, ici bos elestiri cok var,ayak tenisi cart curt,gibi Hocanin yaptigi yanlislar var kimse yok diyemez zaten.O kadar saçma salak eleştiriler geliyor ki; arada haklı yapılan eleştirilerde güme gidiyor
Her zaman Galatasaray haklarini savunan bi uye kendisi.Tam bir Galatasarayli.Yok üstad hocayı hemen hemen her konuda koruduğunu gördüğüm için dedim.Sadece tatil muhabbeti ile ilgili değil![]()
Yok üstad hocayı hemen hemen her konuda koruduğunu gördüğüm için dedim.Sadece tatil muhabbeti ile ilgili değil![]()
Elmas seçilmediği an göreceğimiz bi enstantaneHoca'dan bekledigim hamle kendini floryanin kapisina zincirlemesidir
cezalı olduğu maçlarda tatile mi gidiyor
mizahsa komik değilSergen'den intikami almak icin hazirliklara erken baslamis. Yalniz, sozlesme bittigi icin umarım mesai ucreti istemez.
Katilmamak elde degil, ici bos elestiri cok var,ayak tenisi cart curt,gibi Hocanin yaptigi yanlislar var kimse yok diyemez zaten.
Sağolasın abi.Bu aralar Twitter'da estirdiğin sertliği takdir ile karşılıyorum.