Fatih Terim: "Bu maçın sonuna 5 dakika mı ilave edilir"

Bu arada 90. dakikada Hashüs'ün Linnes'e yaptığı hareket ligdeki geri kalan 20 takımın tamamına çalınacak bir penaltı mıydı, yoksa elf gözlerim beni mi yanılttı?

Fatih Terim artık inandırıcılığını da kaybetti eskiden Fatih Terim bir açıklama yaptığı an peşinden milyonları sürüklerdi böyle saçma sapan bahanelerin arkasına sığınmazdı

Gerçekten artık Fatih Terim eskisi gibi değil, iyi olduğu özelliklerini hep kaybediyor

Yav ne desem bilmiyorum artik umrumda bile degil zaten iyice sogudum bu takimdan. Ne zaman koklu bir degisim olur o zaman yine her maci izler ve takip ederim takimi, simdi genelde bir devre izliyorum baktim bir cacik yok direk Netflix falan takiliyorum cunku 90 dakikasi cekilmez hale geldi bana. Baslarim bu oyunculara da, hocasinin mac sonu bos konusmalarina da! O kadar cok kalitesizlik akiyorki her taraftan, gelip elestiri yapmak bile istemiyorum cunku sadece kendilerini kandirirlar anca. Rakip de 10 kisi kalmis Kayseri, tekrar ediyorum KAY-SE-RI. Bugun de 5 dakika bahanesi ile 1 hafta gecer, haftaya Rize de bir 3 tane atsin o zaman ki bahaneyi okur gulup gecerim. Bundan sonra boyle.

Aklima nedense bu geldi.

Journalist to mourinho " City had the ball for 90 min, more than 80 %''

Mourinho ''They can take the ball home I take the 3 points''

Hocanın bırakması lazım...Artık taraftarın gözündeki krediyi kullanıyor farkında değil yoksa gidişi hiç iyi olmayacak
Twitirda tag acmişlar bile sayisi hiçte az değil katilanlarin

vala hocam bi 45 dk daha oynansa belki. adamlar 10 kişi kaldığından o da.

Hoca degilsin
cek git birdaha donme

Galatasaray yuzunden miljonlarca euroyu buldun zengin oldun.

Cek git lan

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk yarı idare ederdi, hani en kötü oyunumuz ilk yarıdaki futbol olmalıydı. Ama 2. Yarı bomboş geçti, facia

Geri
Üst Alt