Fatih Terim: "Bu sene Galatasaray Aleyhine profesyonelce işler var. "

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1567195389238.png

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettikleri maç sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: "Beklediğimizi bulmayınca veya alamayınca mecbur değişiklikleri yaptık. Diagne'nin çıkması doğru oldu, hareketsizdik orada. Kayserispor'u da tebrik ederim. Çok renkli, elektrikli bir maç oldu. 3 puan için çok sevinçliyim, çok mutluyum."

Fatih Terim: “Ömer'in performansından memnunum. Ömer çok iyi bir çocuk, gitmek ve oynamak istedi ancak takımda kaldı. Çok iyi oynadı ve yeni bir orta saha daha kazandık diye düşünüyorum.”

Fatih Terim: “Açıkçası beklediğimizi alamayınca mecburi değişiklikleri yapacağız. Doğru da oldu bence. Merkezde biraz daha hareketlilik gerekiyordu. Hem de Babel'i daha diri tutmayı başardık.”

Fatih Terim: "Galatasaray böyle goller yememeli. Daha iyi olacağımız kesin. Bu atmosfer yaratıldı. Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor gibi bir ortam yaratıldı. Örgütlü organize işler ama amatör demiştim. Bu sene profesyonelce işler var. Bugünkü maçı kastetmiyorum saha dışında çok güzel çalışıyorlar.”

Fatih Terim: "Galatasaray 2 maç kazanamadı, hiç yabancı konusu var mı? Aklıma geldi. Mesela kazanalım şimdi yabancı konusu yeniden gündeme gelir." (Gülerek)

Fatih Terim: "Bunların tek ilacı vardır, Galatasaray olarak bir bütün şeklinde durabilmek."

Hocam muthis konustu dinledim. Birlik olma vakti yonetim uyuma ultraslan uyuma

hoca çok doğru konuşuyor cengiz ve yandaşlarının demesi gerektiği şeyleri söylüyor

Birak bu isleri hocam bir deplasman sablonu olusturamadin su iki stoperi bir disipline edemedin

kondiyon sifir 8 kisidrn gol yiyorsun takimin sahada yuruyor sen bunlari coz sonra bunlardan bahset arkandayiz

Herif kendini nasıl tutuyor haddi hesabı yok. Böyle davam ederse büyük bir ceza daha yolda durdurmak için tek hamle bu.

Acil güvenebileceği yetenekli bir hoca bulup sportif direktör/hoca karışımı bir göreve getirilmeli o saatten sonra istediği gibi sayıp sövüp ceza alabilir

:d 8 kısıyı zor yenen ft acıklama yapmaya cıkıyor bide

Geri
Üst Alt