Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.253
- 15.863
- 2.498
Orta saha denen birşey yoktu yahu, ne atağa çıktık temposuzluk yüzünden ne de gram pres yaptık. Ömer duracağı pozisyonu çözene kadar maç bitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca 2 sene şampiyon olmamız onun başarılı olduğunu göstermiyor
Başarı kelimesinin anlamından haberdar olduğuna emin misin ? Anlamını bilmediğin kelimeleri kullanmamanı öneririm.
Kimi oynatım belhanda yerine. Jimmy var donk var selçuk var''bunların tek ilacı galatasaray olarak bütün durabilmek''
top oynat
belhandayla başlama, rezil oynadığını görüyorsun sahada tutuyorsun
boş konuşma da işini yap artık
Takım böyle oynamaya devam ederse, hatta bunun 1-2 tık üstü bile ciddi hedeflere yetmez diyorum. Dış etmenlere gerek kalmadan biz kendi kendimizi saf dışı bırakmış oluruz diyorum...nasıl yani bosa zahmet ediyorlar ? sessizmi kalalım organize bir hareket oldugunu anlamak cokmu zor vahiy gelmesine gerek yok
bu sene böyle olacagı belli degilmi
Elimde geçen yılın gol kralı var. Onsuz mu maça başlasaydaydım"Diagne'nin çıkması doğru oldu, hareketsizdik orada."
F. Terim
Yapma yaaaaa kim bilebilir idi bunu maçtan önce (bütün taraftarlar hariç).
emre, jimmy, ademKimi oynatım belhanda yerine. Jimmy var donk var selçuk var
hoca çok doğru konuşuyor cengiz ve yandaşlarının demesi gerektiği şeyleri söylüyor
Selçuk, tamamemre, jimmy, adem
gerekirse selçuk
selçuk o bölgede bu kadar rezil hiç oynamadı
olmadı atalay ya
ne konuşuyorsun
Yönetim çok beceriksiz, hocayı yalnız bırakıyorlar.Bazı arkadaşların Fatih Terim düşmanlığı gözlerini o kadar kör etmişki, şu maçta oynanan oyunları görmezden gelip hocaya laf çakma peşinde uçuyorlar.
Yav şu şartlarda Fatih Terim düşmanlığı = Galatasaray düşmanlığıdır.
Şartlar ne dir diye soracak olan olursa;
FFP+Fenerasyon+Şikecilerbirliği+Beceriksiz yönetim
4 tane daha adam yazdım orayaSelçuk, tamam
Bazı arkadaşların Fatih Terim düşmanlığı gözlerini o kadar kör etmişki, şu maçta oynanan oyunları görmezden gelip hocaya laf çakma peşinde uçuyorlar.
Yav şu şartlarda Fatih Terim düşmanlığı = Galatasaray düşmanlığıdır.
Şartlar ne dir diye soracak olan olursa;
FFP+Fenerasyon+Şikecilerbirliği+Beceriksiz yönetim
..top oynat