Fatih Terim: "Bu sene Galatasaray Aleyhine profesyonelce işler var. "

Orta saha denen birşey yoktu yahu, ne atağa çıktık temposuzluk yüzünden ne de gram pres yaptık. Ömer duracağı pozisyonu çözene kadar maç bitti

Bazı arkadaşların Fatih Terim düşmanlığı gözlerini o kadar kör etmişki, şu maçta oynanan oyunları görmezden gelip hocaya laf çakma peşinde uçuyorlar.

Yav şu şartlarda Fatih Terim düşmanlığı = Galatasaray düşmanlığıdır.

Şartlar ne dir diye soracak olan olursa;
FFP+Fenerasyon+Şikecilerbirliği+Beceriksiz yönetim

"Diagne'nin çıkması doğru oldu, hareketsizdik orada."

F. Terim

Yapma yaaaaa kim bilebilir idi bunu maçtan önce (bütün taraftarlar hariç).

nasıl yani bosa zahmet ediyorlar ? sessizmi kalalım organize bir hareket oldugunu anlamak cokmu zor vahiy gelmesine gerek yok
bu sene böyle olacagı belli degilmi
Takım böyle oynamaya devam ederse, hatta bunun 1-2 tık üstü bile ciddi hedeflere yetmez diyorum. Dış etmenlere gerek kalmadan biz kendi kendimizi saf dışı bırakmış oluruz diyorum...

Bu sezon takımın halinden memnunsan ve mesela Falcao gibi bir forvet oyuncusunun katılımının iyi futbol ortaya koymaya yeteceğini düşünüyorsan anlamaman normal tabi...

''Dediği gibi organize işler var ise de'' diye başlamışım söze zaten, bu kadarını anlasaydın bari...

hoca çok doğru konuşuyor cengiz ve yandaşlarının demesi gerektiği şeyleri söylüyor

Bence eksik söylemiş.
Şu maçta hakemin çoğu kararı doğruydu fakat baskıdan dolayı dengelemeye çalıştı ve basit hatalar yaptı gibi söylemlerde gerekliydi.
Bunları atlamaması lazım.
O dışardaki şerefsizlere karşı bunları söyleyerek daha iyi yapmış oluruz.

Varada bir iki laf söylemesi gerekiyordu.

Ama cidden her anlamda rezil bir başkan ve yönetime sahibiz.

Bazı arkadaşların Fatih Terim düşmanlığı gözlerini o kadar kör etmişki, şu maçta oynanan oyunları görmezden gelip hocaya laf çakma peşinde uçuyorlar.

Yönetim çok beceriksiz, hocayı yalnız bırakıyorlar.
2 senedir bir forvet aldılar o da elimizde patladı.

Hiç bir tff ve Hakem Fatih hocamın önünde duramaz.
Herşeyi ve herkesi kontrol eder o.
Yeter ki biz taraftar olarak ona güç verelim, yönetim arkasında dursun.
Şu an çok yalnız gördüm hocayı.
Abdürrahim küsmüş Hasan Şaş kendi aleminde.
Hocanın işi zor...

Gscimbom mobil

hocanın ceza yememesi lazım bu uyuşuk yönetim böyle korkak olmaya devam ederse hocaya cok yüklenecekler

doğru diyor
2 hafta kırmızı kart görüp puan kaybederken hakemlerden bahsetmeyenler şimdi hakemlerden bahsetmeye başlamış

Terim dusmanligi haddimize degil. Takimimizada birsey kazandirmaz. Nacizane kisisel dusuncem: oynadığımız oyun RE ZA LET! Takimdaki oyuncuların potansiyelini sahaya yansitamiyoruz. Bu takim boyle oynamamali.

Takim hayvan gibi oynasa zaten bukadar saha disi komplo vs bize dokunmaz. Lakin oynadığımız oyun bana gore rezil bir durumda. 8 kisi kalmis rakibi zor yendik daha birkac saat once

Geri
Üst Alt