Fatih Terim, Bugünkü Antrenmanda Gençlere Taktik Dersi Verdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1641320251009.png

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.

Antrenmanın devam eden kısmında gruplar hâlinde dar alanda pas ve top kapma çalışması yapıldı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik direktörümüz Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi.

Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Tedavi ve izolasyon süreci devam eden Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk ve Fatih Öztürk, milli takım kamplarında bulunan Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed antrenmanda yer almadı.

Fernando Muslera ve Mbaye Diagne’nin tedavisine devam edildi.

Galatasaray Futbol Takımı, Giresunspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Galatasaray SK

Şu pozdan sonra Kaan 11 baslamazsa komik olur

şu gustavonun fizige bak anasini satim

ben bu herifi tek kolumla dövmezsem adam değilim.

hani bununla ayni soyunma odasinda olsak herif bana bakip iç gecirirr ne fizikk var lan diye.

garip bir topcu siyahi ama siyahinin hiç bir özelligi yok malum yeri bile inceciktir ve ufaciktir aksini kimse iddia edemez.

Son düzenleme:
Hocanın genç oyunculara şans vermesini ve adeta üzerlerine titremesini seviyorum !!
O kadar üzerlerine titrer ki yorulmasınlar, terleyip üşütmesinler diye maçlara bile çıkarmaya kıyamaz!..Böyle de yufka yüreklidir ama bazı gafillere yine yaranamaz, yine yaranamaz!..

şu gustavonun fizige bak anasini satim

ben bu herifi tek kolumla dövmezsem adam değilim.

hani bununla ayni soyuna odasinda olsak herif bana bakip iç gecirirr ne fizikk var lan diye.

garip bir topcu siyahi ama siyahinin hiç bir özelligi yok malum yeri bile inceciktir ve ufaciktir aksini kimse iddia edemez.

Giresun maçında Işık Kaan'ı oynatmazsan söverim hoca.

Bakalim kac genci sahaya surecek? 90+ uzatmalardan bahsetmiyorum, en az 1 tanesi direk 11'de baslamali.

Geri
Üst Alt