- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Söyleyemeyizrengim şu cümlenin yalan olduğunu bak yanlış filan değil bariz bilerek isteyerek yalan olduğunu söyleyebilir miyiz gönül rahatlığıyla
"Ben Galatasaray'a ne zaman geldiysem hep böyle oldu "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söyleyemeyizrengim şu cümlenin yalan olduğunu bak yanlış filan değil bariz bilerek isteyerek yalan olduğunu söyleyebilir miyiz gönül rahatlığıyla
"Ben Galatasaray'a ne zaman geldiysem hep böyle oldu "
Söyleyemeyiz![]()
Üstad, hoca konusunda çok örümcek benyinliyim ben. Anlatamazsınız maalesefpeki rengim teşekkür ederim
hocamız gerçekten hep eli kolu bağlı çalışmıştır
az ve öz transfer stratejisi kendisine özgüdür
pek para harcanmamıştır onun dönemlerinde
bu şekilde fikrimi revize ediyorum
Üstad, hoca konusunda çok örümcek benyinliyim ben. Anlatamazsınız maalesef
Bence adaletli degil sence adaletli ise oda senin fikrin ayrica yazdigim okadar seyden bunami takildin daha onemli seyler vardi isine geleni almissin algida secicilikYa sen adaletli olmadigini nereden biliyorsun ya ? Antremanda yanında misin adamın? Adaletli olmasa her giden futbolcu fatih babam gibi dermiydi sence düşman olmazmiydi? Bana bir tane örnek göstersene FT oynamayıp gönderdiği ve gittiği takımda harikalar yaratan genç yada futbolcu?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birşey demiyorum artık ben cevabımi aldimBence adaletli degil sence adaletli ise oda senin fikrin ayrica yazdigim okadar seyden bunami takildin daha onemli seyler vardi isine geleni almissin algida secicilik
Teknik direktör...FT gitsin diyenler kim gelsin onuda söyleyebilir mı arkadaşlar?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neler harcandı Diagne dışında?Yaw sadece bonservis ile 40 milyon eurodan fazlasi harcandi. Hangi imkansizlik? Bir Tudor'a imkan verildi zaten onun takimiyla sampiyon oldun.
Bir de yenince futbol hala datlı vallah
Diagne de bu adamın çıkarttığı Ozan in parasıyla alındıNeler harcandı Diagne dışında?
Şunu bir cevaplar mısın gerçekten çok merak ediyorum
Yalnız Diagne'ye o paranın verilmesi lazımdı. Bu tamamen yönetimin suçu. Eminim Diagne'den önce 5 tane başka forvet istemiştir hoca. Eğer Diagne'ye 13 milyon verilmeseydi son gün o para ffp yüzünden yanıyordu. Bu yönetimdeki şabanlar da basalım parayı en kötü aynı paraya satarız diye düşündüler.Diagne de bu adamın çıkarttığı Ozan in parasıyla alındı
MI 5s Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MarcaoNeler harcandı Diagne dışında?
Şunu bir cevaplar mısın gerçekten çok merak ediyorum
başarılar hocam hayatında. tebrik ederim.Marcao
Cagne
Luyindama
Emre
Su 4 tanesi zaten 29 veya 30 milyon etti.
Kiraliklari da sayarsan 40 milyonu gecer.
Diger serbest oyunculari veya imza parasi altinda odedigimiz bonservisler.
Yetti mi?
Seri
Onyekuru 2
Lemina
Saracchi
Etobo
Andone
Taylan
Okan
Belki daha unuttugum vardir.