Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Haklı adam şu elindeki malzeme ile zirveyi görmemize şaşırıyorum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ doğru mu bu?Fatih Terim:
“Sattığın kadar al kuralı 1 Ocak itibariyle sona erdi.”
real madrid deplasmanına çıksak bu cümleye anlam veririm de yani ne desem kiGalatasarayın gençlerbirliğini yenmesi olağanüstü bir doğa olayı herhal.
Yuh gercek mi bu muhabbetilk mesajda göremedimFatih Terim:
“Sattığın kadar al kuralı 1 Ocak itibariyle sona erdi.”
Hocamizin bir bildiği vardırreal madrid deplasmanına çıksak bu cümleye anlam veririm de yani ne desem ki
Şu cümlelerde yanlış olan ne var
Musap yazınca 2 kez de değil 5 kez düşünüyorumYuh gercek mi bu muhabbetilk mesajda göremedim
Ya sen adaletli olmadigini nereden biliyorsun ya ? Antremanda yanında misin adamın? Adaletli olmasa her giden futbolcu fatih babam gibi dermiydi sence düşman olmazmiydi? Bana bir tane örnek göstersene FT oynamayıp gönderdiği ve gittiği takımda harikalar yaratan genç yada futbolcu?Bence oyle degil ama en azindan sahada kosam bir takim olur eli belinde dolasan oyuncu olma kaleye sutu yetismeyen oyuncu olmaz forma adil dagilir antreman teknikleri degisir duran topta bir organizasyon gorururuz daha bunun gibi dolu sey cl sampiyonu olmak isteyen yok
Haklı.