Fatih Terim: "Etebo'yu bugün oynatmayı düşünüyorum"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Fatih Terim: "Bu hafta bizim için ciddi bir hafta. Bizim ne durumda olduğumuzu gösterecek geri bildirim niteliğinde 3 maç oynayacağız. Etebo'yu oyunun gidişatına göre oyuna almak istiyorum."

Fatih Terim: "Gönül ister ki, haftada 1 maç oynayalım, dinlenelim. Eşit şartlarda olalım ama maalesef böyle. Bunu da çok abartmamak lazım. Geçen gün de söyledim. Buna alışmak lazım. Muhakkak ki avantaj değil ama bunu da devamlı sebep olarak kullanmamak lazım!"

Fatih Terim: "Geçen sene burada enteresan bir maç oynadık. 42 defa ceza alanına giren, 18 şut çeken falan bir takım olarak sonuç istediğimiz gibi gitmemişti. Umarım bu sefer iyi biter."

Fatih Terim: "Etebo'yu görmek istiyorum, arkadaşlarına alışması için aldım."

Fatih Terim: "Gönül ister ki, haftada 1 maç oynayalım, dinlenelim. Eşit şartlarda olalım ama maalesef böyle. Bunu da çok abartmamak lazım. Geçen gün de söyledim. Buna alışmak lazım. Muhakkak ki avantaj değil ama bunu da devamlı sebep olarak kullanmamak lazım!"

şunu başka kim sebep olarak kullanıyor? ben mi bi şey kaçırdım?

Hocanın bu açıklaması puan kaybına bahane gibi olmuş. Bizde isterdik eşit şartlarda derken? Yani 11 e 10 mu çıkıyoruz sahaya? Daha sezonun başı değil mi 27.hatfada mıyız

Hocanın bu açıklaması puan kaybına bahane gibi olmuş. Bizde isterdik eşit şartlarda derken? Yani 11 e 10 mu çıkıyoruz sahaya? Daha sezonun başı değil mi 27.hatfada mıyız
Eskiden bunları bahane etmezdi.Daha maça çıkmadan oyunculara kaybedebilirsiniz bahaneniz hazır mesajı veriyor.

skor uygun olursa fln dedi yani ya 2-3 öne geçince ya da 2-3 geriye düşünce izliyebiliriz ancak

teşekkürler
1599690025736.webp

cuma sabah maküden gelip tek idmanla başak karşısına çıkma sorusuna uygun bir cvp olmuş fazla kurcalamayın ha yenilirsek ve maçtan sonra da bunu söylerse o zmn gonuşursunuz ztn

Gecen sene başak avrupada devam etti ligide götürdü bahanemi bu şimdi dünyada haftada 2 mac yapıyoz diye aglak aglak acıklama yapan bi tek bizim ligdeki td ler

Eğer haftada bir maç oynuyorsan başarısız bir kulüpsün,başarısız bir teknik adamsın.Avrupa ve kupadan elenmişsin tek kulvarda devam ediyorsun demektir.

şunu başka kim sebep olarak kullanıyor? ben mi bi şey kaçırdım?

Yani hocam diyorki, Sampiyon olamazsak neden olamadik belli diyor.

Geri
Üst Alt