Fatih Terim: “Futbolcunun yerlisi yabancısı olmaz”

GalataSaray menfaatleri herşeyden önemlidir İmparator için, teşekkürler Fatih Terim.

bakın görürsünüz Fatih Terimin bu fikirlerinin tff üzerinde büyük etkisi olacak.

son kararı verecek olan tabiki tff ama Fatih Terim yabancı sınırının düşmesine engel olacak hatta bugünkü sınırın artmasını sağlayacak.

sınırsız yabancıya pek ihtimal vermiyorum onun olasılığı çok düşük bana göre.

BddYfJxCcAAwz4v.jpg:large

dinlemedim ama sürü piskolojisi

:005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:

Yabancı serbest olmalı ama kulüplerin 18 kişilik kadrosunda 24 yaş altı alt yapıdan yetişme en az 6 oyuncu bulunmalı. Böyle bir sistem gelirse kulüpler alt yapıya önem verirler. 24 yaşını geçen yerlilerden iyi olanı takımında oynamaya zaten devam eder veya önü açılır oyuncunun.

Bundesliga'da ki sistem iyi arastirilirsa bence en ideali.Yabanci sinirlamasi nedir abi ya biz takimimizda sneijder,drogba,bruma gibi oyunculari izlemek istiyoruz sabri,mustafa sarp,baris ozbek degil

"Ama son karar TFF'nindir. "

Evet beyler dağılabiliriz.

yanlız bizimkiler hariç, herkes çapulcu gibi gelmiş toplantıya :)

Eğer şu yabancı konusunda azıcık bile kararlara etki ettiremiyorsak ve 17 kulübe karşı tek şikecilerin dediği oluyorsa, demek ki yöneticilerimiz büyük takıma yakışan yöneticiler değiller. Galatasaray'ın böyle konularda az da olsa bir ağırlığı olması gerekiyor.

Çıkıp delikanlı gibi net ifadelerle sınırlamaya karşıyım gibi bir cümle kuramamış. Yok zamanında konuşmuştum, yok arşivlerde var, yok oyuncunun yerlisi yabancısı olmaz gibi gevelemiş lafı.

Terim in görevi aynı zamanda futbolumuzun geleceğini planlamaksa mertçe çıksın Demirören in karşısına desin başkan bu görevi bana verdiğinize göre benim düşüncem şu şekilde. Sınırlamayı kaldırın vs. Ona göre bir değişikliğe gidilmeli vs..

Hep böyle herkese sempatik görünme çabası.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yahu sınırı falan geçelim de 4 futbolcu neden tribünde oturuyor? Esas mesele o. Ayrıca bu iş teknik adamların haklarını ihlal ediyor. Ben 10 tane futbolcu ile sözleşme imzalamışım. Ve sende buna müsade etmişsin. Şimdi kim oluyorsun da bana bunlardan sadece 6'sını oynatma zorunluluğu getiriyorsun. Böyle saçmalık olmaz. Bütün takımlar eldeki yabancılarını istedikleri şekilde oynatabilse şu anda belki de lig'de çoğu takımın yeri farklı olurdu. Resmen kulüplerin kaderiyle oynuyorlar.

Yabancı sınırını direk kaldırmak yine Türk futboluna zarar verebilir, sonuçta Türkiye burası her şeyin suyunu çıkartırız. Ama milli takımlarda oynamış olma gibi şartlarla bir serbestlik bırakılması mantıklı olur. Hem ülkeye kalitesiz yabancı doldurulmaz, hem Türk oyuncuların fiyatlarını ve performanslarını dengede tutmuş oluruz.

Ama son karar TFF'nindir.

Kıvırma !!!

Napıcak cass, kararı vericek olan zaten tff değil mi? Bu konu da bir yetkisi var da biz mi bilmiyoruz.Yahut yabancı kararı kalkmazsa istifa ederim mi diyecek.Böyle sert söylemler beklemeyin sonuçta dam Milli takımı çalıştırıyor.Futbolcularla karşı karşıya gelmek istemez.Sonuçta bu karar sayesinde hepsi ederinin 2 katı maaş alıyor hatta bazıları daha da fazla. Milli takım hocası olarak bu kararı desteklemediğini söylüyor yapabileceği de bu.

Bence yabancı sınırı tamamen kalkmamalı işin cıvığı çıkar devlet %40 vergiye de koyar avrupa da ki gibi kalırız öyle.Sınır esnetilmeli.En güzeli 7+2, 18 kişilik kadronun yarısı miss.

Zaten tamamen serbest olsa bile yerli oyuncu olmadan elit düzeye çıkamayız.Sneijder Drogba her zaman olabilecek transferler değil.Olsa da en fazla mali yapın 3-4 oyuncuyu kaldırır.

Bence yabancı sınırı tamamen kalkmamalı işin cıvığı çıkar devlet %40 vergiye de koyar avrupa da ki gibi kalırız öyle.Sınır esnetilmeli.En güzeli 7+2, 18 kişilik kadronun yarısı miss.

Zaten tamamen serbest olsa bile yerli oyuncu olmadan elit düzeye çıkamayız.Sneijder Drogba her zaman olabilecek transferler değil.Olsa da en fazla mali yapın 3-4 oyuncuyu kaldırır.

Sacma . Hamit 3 m euroya oynuyor iken BPL de ne yildizlar 500 bin euroya oynuyor .

Geri
Üst Alt