GSC Haber Fatih Terim: "Galatasaray benim hayatım"

Italyaya gittiğinde cok üzülmüştüm. Sonra geri dönüşünü hatırlıyorum da sanirim galatasaray ile ilgili kurabileceğim en cüretkar hayalleri kurmuştum. Sonra fb ve bjk maclari derin yaralar açtı bize. Ardından fb nin gelen üstünlüğü bjk nin bile bizden cok daha guclu ve zengin durumda olmasi... o elem ve kederden baska bir sey hissetmediğimiz zamanlarda (ne kadar mucize isler yapsak da guclu degildik) 2011 yılında geri dönüşü ben ve birçok Galatasaraylı da tarihin yeniden yazılacağı inancı cok yuksekti. Aksini hic düşünmedim. İçerideki 4-2 lik Antep maçına rağmen inancımızı yitirmedik. Sonra gelen başarılarla ve biz yeniden hayal kurabildik. Ultraslanin bjk maçından yaptığı koreografi dün gibi akıllarda... hedef belliydi. Tarih yeniden buyuk harflerle yazılacaktı. Maalesef Ünal aysal-demiroren komplosuyla isler tekrar cigrindan çıkmıştı ve sonra veda. Sonrasında nerede kalmıştık... ben de döndüm tekrar futbola seninle. Ama zaman değişti çağ değişti insanlar değişti ve futbol da değişmişti. Pandemiyle birlikte gelen içerideki basaksehir mağlubiyeti ve sampiyonlugu. Zaman birileri icin uzaklaşıyorken birileri icin yakınlaşıyordu. Çanlar okan buruk icin çalıyordu. İnter ihanetini sineye çekip gençliğinden beri tanıdığı bu adamı tekrar kulübe kazandıran adnan polat ile başlayan bu süreç gs nin 1 şampiyonluğuna maal olmus görünse de gelecek icin buyuk yatırım olacaktı. Camianin önde gelenleri boyle düşünmüştü. Biz de destek verdik. Üzerimize düşeni yaptık. Fatih gitti Okan geldi. Ama hala Fatih olamadı. Fatih olmanın büyük bedeli vardir. O bedel de ben sana ne yaptımla olmaz rütbemiz farkli diyip yürümediğimiz aynı yollarda yol vermektir.

Selam olsun sana imparator!

Lemina'yı kadroya almayan Okan buruk’a karşı masaya yumruğunu vurmuştur

Fatih Terim: "Gabriel Sara kilit isimlerden biri. Maçın ilk düdüğünden itibaren her yerde görülür: takım arkadaşları için her zaman bir pas opsiyonudur, bazen önde baskıyı başlatır ve özellikle duran toplarda önemli bir silahtır."

Fatih Terim: "Sacha Boey'in Galatasaray'a transfer sürecinde yer almaktan mutluluk duymuştum ve onun evine döndüğünü görmekten sevinç duyuyorum."

:sneaky:😉

Geri
Üst Alt