Fatih Terim: "Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen ve toleranslı olması gereken bir taraftar"

Taraftarların oyunculara tepkilerinin onları etkilediğini kaydeden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Oyuncuları etkilemez mi? Her vurduğumuz gol olacak diye bir şey yok. Bunu hep beraber oynayacağız. Birinci sağ bekimiz sakatlanmış. İkinci sağ bekimiz Yedlin. Kolay değil. Biz çaresine bakarız ama sonuçta da kadromuz belli. Ancak Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen, hoşgören, destekleyen bir tarfatardır. Tedavinin en büyüğünü sahaya çıkarken taraftar verecek. İçeride morali bozuk olan var, ağlayan var. Bu hoş değil"
Ikinci sagbeki Tudor getirmedi sen getirdin bu takima yahu.

Hocam.hadi oğulcan orta saha değil diye almadın ok. Sonra kerem çıkarken keşke oğulcan i alsaydın.

Sorun rotasyon değil oyun anlayışın. Niye önde presle baslamiyorsun. Kaleciye baskı yapmıyorsun HERIF istediği gibi topu rahatça oyalıyor. Skor değiştirecek adamı çıkarıp yürüyen adam sokuyorsun. Gerçi yuruyemiyor Fegholi. rakip istediği gibi pas yapıyor arkadaş bu normal durum degil

Ben seyircinin yerinde olsam alkişlardim asil kafalarina o zaman dank ederdi.

ts maçından sonra bir feghouliyi aradım dediğin feghouliyi gördünmu Fatih ? İşte senin artik futbolla alakan bilgin bu kadar düştü ft :)

Fatih Terim: “Yedlin'i etkilendi diye çıkardım. Normalde çıkarmam, çok isteneni de sokmam. Herkes kendi görevini yapacak! Burada kararları kimin vereceği belli. Bu işler nereye gidiyor bilmiyorum. Uzun zamandır yönlendirmeler var. Nereye gideceğine bakacağız."

vay be kötü oyunun faturasi taraftara cikmis...en dogru olani yapmis taraftar. Bu oyundan hicbirsey olmaz

Taraftarın sahada görmeye bile sabrı olmadığı isimlerle sözleşme uzatmak demek zaten taraftarla inatlaşmak demektir
Yuhlama olayını sonuna kadar destekliyorum
Babel, Ömer yuhlanmalı

Akbaba, Taşdemir felan devam etseydi onlar da yuhlanmalıydı
Sıra kendisine geliyor hala taraftara ayar verme peşinde. Millet saygısından hıncını topçulardan çıkarıyor ama az kaldı.

Geri
Üst Alt