Fatih Terim: "Galatasaray seyircisi sevecen, destekleyen ve toleranslı olması gereken bir taraftar"

Fatih Terim: “Yedlin'i etkilendi diye çıkardım. Normalde çıkarmam, çok isteneni de sokmam. Herkes kendi görevini yapacak! Burada kararları kimin vereceği belli. Bu işler nereye gidiyor bilmiyorum. Uzun zamandır yönlendirmeler var. Nereye gideceğine bakacağız."
Kararlari ben veririm diyip maglubiyete yol acti.yeterki egosu tatmin olsun. Bunun umrunda degil galibiyet maglubiyet. Ders almaz verir

Fatih Terim: “Yedlin'i etkilendi diye çıkardım. Normalde çıkarmam, çok isteneni de sokmam. Herkes kendi görevini yapacak! Burada kararları kimin vereceği belli. Bu işler nereye gidiyor bilmiyorum. Uzun zamandır yönlendirmeler var. Nereye gideceğine bakacağız."
Bu filmi çok seyrettik, sonu belli. Hoca taraftar kavgası başladığı an sonu hocanın gönderilmesidir taraftarı kovamadığına göre :).

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca taraftara resmen akıllı olsun demiş

Bu sene hocanın görünmeyen düşman adayı GS taraftarı olabilir

Ayrıca yönlendirme ve tepkilerin nereye gideceğini kendi de çok iyi biliyor bence

Fazla değil böyle devam etsin 2 hafta sonra istifa seslerini duyarız

Hocam biraz abartıyorsunuz. Taraftara ne yapması gerektiğini de söyleyecek kadar da değil artık. Efsanemizdir sendelesede kızsakta hatta vedalaşsakta. Yine de taraftarda boşa tepki vermiyor özellikle de babel denilene

Terim bu maçta da suçluyu buldu: taraftarlar. Tüm galibiyetlerin alkışı kendisine aitken malubiyetlerde hiçbir payı olmaması takdire şayan. Şaşılası bir ego.

Bu işleri geçelim.

Tudor gibi adamların günahı neydi o zaman? Herkes işine karıştı burda barınamadı adam.
Burası Galatasaray kardeşim, 3 senedir saha içinde ne yaptığımız belli olmuyorsa senin ismin Fatih Terim bile olsa eleştiri yersin yiyeceksin bu kadar. Sanıyorum Fatih Terim daha beterini görmedi, 20 bin kişi statta kendisini ıslıklamaya başladığı gün kendisi için esas o zaman şok olacak.

Z kuşağının bilet alacak parası olmadığı için tribüne gidip de Terim'e tepki gösteremiyor.

Ulan adam her kaybedilen maçtan sora ağlıyor haftada 2 maç yapmış yok kadromuz belli küfür ettirecek sene olmuş 2021 milyonlar kazanan adam haftada 1 maç mı yapacak alanyayı yenmek için Ronaldo mu lazım yazıklar olsun sana Fatih hocam

Taraftar ne yapsın taç atışını erken kullandığı için oyuncusunu paralayan, kötü bir şut sonrası oyuncusuna el kol hareketleri ile birlikte artık küfür mü beddua mı ettiğini kestiremediğim birtakım sözler sarf eden teknik direktörü örnek alıyorlar.

Çok haklısın hocam, hata bizim.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GaIatasaray teknik direktörü Iigde geIene gecene 3-5 atması gereken bi höca.

Geri
Üst Alt