GSCimbom
Fatih Terim Galatasaray'da İddiası!
Murat Saylak

Fatih Terim Galatasaray'da İddiası! Sayfa 6

Murat Saylak ·

Cevap
265
Okunma
13,7K
Sayfa
6/14
Yok yav Yasin neyse gol falan atiyor onu iteleyebiliriz de bu Donk'u ne yapacagiz biz hic bilmiyorum. Cin de yabanci siniri var, yabanci hakkini bu dangalaktan yana kullanacak bir salak takim yoktur orada.

Terim adam eder kanka. Söylediğin de laf mı.

Yeni Melo olur Donk.

O değil de Wesley gider %90.

Kimi atıp, kimi tuttular. tuttukları başka bir şey de tutturur yakında.

Yok yav Yasin neyse gol falan atiyor onu iteleyebiliriz de bu Donk'u ne yapacagiz biz hic bilmiyorum. Cin de yabanci siniri var, yabanci hakkini bu dangalaktan yana kullanacak bir salak takim yoktur orada.

Ucuza veririz otçuyu. 1milyon euro yeterli deriz:D Bedava gitsede olur. Yeter ki gitsin. Otçu olacaksa Lasme gibi olmali.:asd22:

fatih terim demek yerli futbolcuların hükümranlığı demek.

fatih terim demek dany,yiğit,sercan gibi çöp transferler demek

kendisine kazandırdığı kupalar için teşekkürler ama bundan sonra bir zahmet misafir olarak maç izlemeye gelsin.t. direktör olarak artık günün koşullarına ayak uyduran,taktik becerisi yüksek yabancı hoca gelsin.yerli hoca kesinlikle gelmesin bu takıma.

Gscye bak ne hallere dusmus

Fularli fake elitist fussball cahili ergenler sarmis heryeri

Fatih hocaya bende cok kizdim ettim hatta gitmesini istedim ama haddinizi bilin

Öncelikle gsli oldugunu size onlarca kupa kazandirdigini 20 senedir kazanilan basarilarin en az yarisini bu adamla kazandiginizi unutmayin

Fbjklilerin agzindan konustugunuzun farkinda bile degilsiniz

Yaziklar olsun

o7Vn0m.jpg

fatih terim demek yerli futbolcuların hükümranlığı demek.

fatih terim demek dany,yiğit,sercan gibi çöp transferler demek

kendisine kazandırdığı kupalar için teşekkürler ama bundan sonra bir zahmet misafir olarak maç izlemeye gelsin.t. direktör olarak artık günün koşullarına ayak uyduran,taktik becerisi yüksek yabancı hoca gelsin.yerli hoca kesinlikle gelmesin bu takıma.
7099f817d2c002c9b7de72ff158cb218.jpg

Fatih Hocaya haksizlik etmek istemem sonucta bu kulübün kazandigi bir cok basarida emegi var, benim sadece itiraz ettigim konu adamcilik yapmasi, cok güvendigi yerli evlatlari en son milli takimda onu nasil yari yolda birakti kendiside sahit oldu buna..belki bu onun bazi gercekleri görmesine yardimci olmustur..takimi genclestirecekse, sabriye-umuta-semihe-selcuka-yol verip formayi hakkedene verecekse , birde sneijdere dokunmamak sartiyla gelmesine itirazim olmaz..sebek dursunun böyle rahat olmasinida bence terimden aldigi söze bagliyorum...hatta devamli milli takim kampinda görüsüp transfer edilecek oyunculari konustuklarindanda eminim...

Terim adam eder kanka. Söylediğin de laf mı.

Yeni Melo olur Donk.

O değil de Wesley gider %90.

Kimi atıp, kimi tuttular. tuttukları başka bir şey de tutturur yakında.

Yapar yapar tabi ki yapar o bir imparator.

Selcuk 3 senedir affedersin bok gibi ama yollamak isteyen yok, Sneijder 1 sene iyi gecirmedi hemen herkes satti adami. Yaziklar olsun gercekten yaziklar olsun.

Bizim taraftara hersey müstehak, yeminle herseyi hak ediyoruz böyle sacmasapan taraftar olur mu ya. Neymis Sneijder cok kazaniyormus, ulan digerleri sanki hayrina oynuyor bu kulüpte. Umut,Sabri, Tarik gibi bombos herifleri yollarsan Sneijder'in parasi cikiyor iste. Hadi bunu gectim bu adam kac tane final golüyle kendi parasini coktan cikardi bile.

Paşa benim kaziklayarak sattiğimi banami satiyorsun der 5 milyon euro ister Eren için.

Onlar da hakli yani, bizim gerizekalilar gittiler sacmasapan adama sacmasapan paralari gömdüler.

Yalniz sezon biterken birsey okumustum Kasimpasa kücülmek istiyormus. Para edenleri elden cikarmak istiyorlarmis, tabi ne kadar dogru bilemem.

Son üç seçimin 2 sinde chp ye yerel belediyede mhp ye oy verdim.Tapan da yok gösterilmesi gereken saygıyı gösteriyoruz.Kendi değerini yerin dibine sokan galatasaray liseli kafasını sorgulamak lazım.
Saygı göstermek farklı yalamak hatalarını görmezden gelmek farkli

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt