Ceza almani istememRaporladım.
Ceza almani istememRaporladım.
Domine ettigimiz sadece o 3 dönem vardir kendinizi kandirmayin
Ne skibi ne geretsi
Peki sayin emir sato bey en son hatirladiginiz iyi futbol nezaman oynadik
Dur ben sana söyliyim
96-00 ft dönemi
Rijkaardin ilk 10 maci
Ft 3. Dönem ilk senesi
Hadi söyle bana über fussball cahili sato baska ne zaman iyi oynadik son 20 senede
geretsin ilk yılı ve kallinin ilk yılında daha 5.haftalardayken şampiyon olacağımız belliydiDomine ettigimiz sadece o 3 dönem vardir kendinizi kandirmayin
Ne skibi ne geretsi
Ayriyeten baska bi konuya deginelim
Bana dunyada bizim kalibremizde olupda sistem yaratan 10 takim sayin bakalim ama söyle harbi hayallerinizdeki sistemden bahsediyorum
Parasiyla döven klupleri yazanlar dibini dövdürüyordur
satoya niye fussball cahili diyosun
terim taktik bilmez - olgu
terim pas oyunu oynatamaz - olgu
terimin takimlarinda dengeli saha dagilimi yoktur - olgu
terim topculara kondisyon yukleyemez - olgu
terim'in takiminin, tarihte duran toptan gol attigi gorulmemistir - olgu
terim oyuncu yetistiremez - olgu
kisaca
terim denen herif, komisyon transferleri bir yana
sadece soyunma odasinda topculara 3-5 rekat bagirmasi/kufur etmesi icin
ayda 280.000 euro maas isteyen, adanali psikopatin tekidir.
eeee, ne ozaman
tam olarak ne icin siz terim denen capsiza bnoserlik ediyorsunuz?
haaa, taktik maktik bir yana, kendisi vaktiyle, tv'lere cikip kendilerine karsi esip gurledigi gs dusmanlarinin koynuna girecek kadar haysiyetsiz bir adamdir da. herif tam olarak big GS ogutucu. kendi egosu ve adi icin gelecek gelirse de. basarisiz olunca da her zaman yaptigi gibi zttir olup gidecek, bize de enkazini toparlamak icin 2-3 yil birakacak iste.
cyclical shit
ISTEMEYIN SU HERIFI DIYORUM,
ama siz bilirsiniz
sen böyle yazdığına göre tam tersi olmuştüm forumun cümbür cemaad taptığı emir sato feci şekilde rencide edilmiş ÜSTAD Okan ÖZKAN Tarafından bu vahim hadise gsc tarihine geçicek gibi görünüyor..
sen böyle yazdığına göre tam tersi olmuş
sen kimsin la adammı oldun
Ya ne diyorsun emir sen
Daha avrupada total futbol bilinmezken
Ft 98 00 arasi gsye tam saha presli, dar alanda kisa paslasmalarla, ücgenleriyle, tiki takasiyla fitbol oynatiyordu adam
Ulan sen ne nankör ciktin beee
Hadi ergenler bilmez sli samiyenin kokusu sende benim gibi kucuk yaslarda almis adamsin
Hic utanmiyormusun beee
hayırdır kardeşsen kimsin la adammı oldun
hayırdır kardeş
dünkü bebesin daha benim yanımda
hadi naş
lan defol git ezer geçerim seniboş yapma ya oldum olası ayarım sana benden ötede yaşa
yahu 3 tane it oglu gibi kosan kisa boylu adamin onune hagi, arkalarina popescu geldi. kaleye de taffarel. nedir bu? bir 'DENK GELIS'tir. terim manyagiyla italyada tassak gecilirken, 2001 takimi lucescu ile eksik bir top mu oynuyordu...
o takimi terim'e mal etmeyi en fazla ikoncularin ideolojik saplantisi olarak yorumlayabiliriz.