GSCimbom
Fatih Terim Galatasaray'da İddiası!
Murat Saylak

Fatih Terim Galatasaray'da İddiası! Sayfa 10

Murat Saylak ·

Cevap
265
Okunma
13,7K
Sayfa
10/14
Para oldumu terim is yapar olmadimi takimin icine eder.

lucescudan sonra geldigi gunu hatirlayin, 6-0 yenilgiler falan. fatih terim yerine bize genc hirsli bir alman hoca lazim. kendi jurgen kloopumuzu yaratalim!

Fatih Terim in basin toplantisini izliyorumda adamin psikolojisi berbat bir durumda, elinde olsa tekme tikat dalacak birilerine , birdde futbolculara resmen savas acmis , Utanmasi gereken biri varsa o ben degilim, avrupa sampiyonasina burda hazirlanmaya calisan oyuncular var dedi...bende hayal kirikligi yaratan oyuncular var dedi....

Ben bu basin toplantisindan anladigim kadariyla Fatih Terimin Milli takimdaki son maci....""" Bazen aileme haksizlik ettigimi düsünüyorum onlar bunu hakketmiyor """ burda sosyal medyada hamile kizi buse terime ve karnindaki bebege küfreden serefsizlere söyledi ve onlarla mahkemede hesaplasicaz dedi... Ho diyebilirz yada artik tamamen TÜRK futbolundan elini ayagini cekecek...

rezil futbolcular euro 2016 olmasına karşın yatmışlar, prim hesapları yapmışlar, transferlerleriyle ilgilenmişler, kampı karıştırmışlar.. hocamızı da berbat etmişler..

Son düzenleme:
dogu avrupali, jameikali falan filan

hocalarin, buyuk liglerin kuluplerinden teklif ustune teklif aldiklari ortamda

ft'ye 15 yildir tek bir avrupa kulubunden teklif gelmemis olmasini neye bagliyorsun

2.
kendisine gokdelen tepelerinde ofisler tahsis edilmis, EURO'nun en cok kazanan 2 hocasindan biri olan adanali terim'in onderligindeki milli takimin

icerisinde bulundugu, 2 pas yapamamak suretiyle de sergiledikleri kepazeti nasil acikliyorsun

- bunlara cevabini alip
tutarliliklarini bir olceyim sevgili dostum

O zaman her basarili hoca her calistirdigi takimi basarilimi yapmis ona bakalim

Bana surekli basarili olan 10 tane td say

Durmadan kazanan td yok dunyada

Klopp dortmunda dunyalari verdi
Son senesi kume dusmeye oynadi

Mou celsiyi sampiyon yapti
Ertesi sene kume dusmeye oynadi

Birsuru ornek var

Bazen kimya tutmaz

Bu milli takimindanda bi cscik olmaz

Super ligin sampiyonu sidikli bjk ise milli takimida anca sidikli olur

Hay ayriyeten ftnin samp yapma olasiligi %80
Gsyi

Guzel oyun oynatma olasiligi ise %60

Ben demiyorum gecmisi diyor

Ozaman bende sana bise diyim

Kim gsnin basina gecsin

Bakalim sen kimi istiyotsun ve ne basarilari varmis o elemanin oyun olsrak

Hazır bir yabancı yerine yerli futbolcuyu tercih ederim fakat bu turnuvadaki başarısızlık tamamen futbolcuların hatasıdır.

Kendi menfaatleri yerine, primler yerine takımı düşünseler bu halde olmazdık.

Mourinho-Chelsea olayı gibi oldu.

Maalesef böyle üst düzey hocalar bile böyle sorunlarla karşılaşabiliyor.

Son düzenleme:
rezil futbolcular euro 2016 olmasına karşın yatmışlar, prim hesapları yapmışlar, transferleriyle ilgilenmişler, kampı karıştırmışlar.. hocamızı da berbat etmişler..

Biz burda yillardir anlatmaya calisiyoruz, TÜRKIYE de yerli oyuncu mafyasi var , bunlar Gurbetci oyunculara karsi bile tavir alan iceride gruplasan , bunun icin milli takimi bile satacak hainler var.. GALATASARAY da neden yabanci antrenörlerin basarili olamadigi , yerli mafya cetesinin temizlenememesinden kaynaklaniyor... 5 para etmez oyuncular avrupada gercek futbolcular karsisinda , degerleri ortaya cikiyor...

terim fenerbahçe ile olan iyi ilişkilerini kullanarak selçuku versin kiralık ve opsiyonluda alper potuku getirsin.
ama terim gelmez plan en başta başarısız

Geri
Üst Alt