GSCimbom
Fatih Terim Galatasaray'da İddiası!
Murat Saylak

Fatih Terim Galatasaray'da İddiası! Sayfa 12

Murat Saylak ·

Cevap
265
Okunma
13,7K
Sayfa
12/14
Fatih Hoca şunu hiç anlamadı.Onu sadece biz sevdik,ülke nefret etti.Ama o gitti nefret edenlerle kader birliği yapıp bize yarı yolda bırakti

NTV Spor ‏@ntvspor 31 min31 minuten geleden
Fatih Terim: Oyuncularımın, şampiyonaya gelmeden kendilerini hazır halde tutmalarını beklerdim.

Zaten Terim bunlarin her macini izlemiyormu? Bos bos konusmus gene. Bizim lig Avrupanin en gec biten ligiydi, zaten biter bitmez kampa gectiler.

Turnuvadan önce ama:

"Arda, Barcelona da hiç oynamasa, ben yine de milli takıma alırım."
""Caner, benim ilk günden beri tercih ettiğim bir oyuncu. iki ay da oynamasa sahaya koydum, yine koyacağım."

demesini biliyordu.

O zaman her basarili hoca her calistirdigi takimi basarilimi yapmis ona bakalim

Bana surekli basarili olan 10 tane td say

Durmadan kazanan td yok dunyada

Klopp dortmunda dunyalari verdi
Son senesi kume dusmeye oynadi

Mou celsiyi sampiyon yapti
Ertesi sene kume dusmeye oynadi

Birsuru ornek var

Bazen kimya tutmaz

Bu milli takimindanda bi cscik olmaz

Super ligin sampiyonu sidikli bjk ise milli takimida anca sidikli olur

Hay ayriyeten ftnin samp yapma olasiligi %80
Gsyi

Guzel oyun oynatma olasiligi ise %60

Ben demiyorum gecmisi diyor

Ozaman bende sana bise diyim

Kim gsnin basina gecsin

Bakalim sen kimi istiyotsun ve ne basarilari varmis o elemanin oyun olsrak

sorularimi cevaplamamissin reis, tekrar sorayim mi

1 - terim avrupadan neden teklif almiyor (ki sozunu ettigin hocalarin arkasinda tren gibi bekliyor kulupler)

2- milli takim "cok kotu" oyunculardan mi kurulu? bayrampasarcelonali yok mu, calhanoglu var, falan filan.. slovakya falanin oynadigi top ne ozaman? ben basari vs sorgulamiyorum ki, terim'in hocasi oldugu takimin oynadigi top nedir, saha dagilimi nedir, defans kurgusu nedir, kondisyonu nedir, genel karakteri nedir - soru bu. gecen sezon agzi burnu dagilan chelsea, rezil oldugu maclarda dahi bir oyun sistematigine sahip degil miydi? tabi ki oyleydi.

terim'in sahaya cikardigi takim ne oynuyor. kondisyonu mu iyi, nesi iyi mesela. peki konudan konuya atlayalim, terim'in secde ettigi, agiz burun kivirip 8 milyon odettigi amrabat nerde su anda, ne yapiyor. peki terimin 4-4-2'de sneijder'i sol cizgide oynatacak kadar AKIL HASTASI bir adam oldugunu inkar etmek mumkun mu. daha tonla sey sayabiliriz.

bilinen ve gozlemlenen tek olgu, bu komisyoncu dumbelegi GS'ye her geldiginde, kulup 1-2 yil icinde cokuse ugruyor. yine mi ayni daireyi tekrarlamak niyetindesiniz, kendinize sormaniz gereken soru da bu haliynen.

Bakalim sen kimi istiyotsun

villas boas {inschzt}

Son düzenleme:
Turnuvadan önce ama:

"Arda, Barcelona da hiç oynamasa, ben yine de milli takıma alırım."
""Caner, benim ilk günden beri tercih ettiğim bir oyuncu. iki ay da oynamasa sahaya koydum, yine koyacağım."

demesini biliyordu.
Bir dedigi bir digerini tutmuyor, Dursun a tam super bir kanka iste.

Arda kımkı bu kadar oyun ıcınde oyun oynuyor Fatih terim sevmeye bilirsiniz ama saygı duyulması gereken td lerden hocanın psıkolojısı çok bozuk normal şartlarda Dursun la geleceğini hiç sanmıyorum ama saçmalıyor gelebilir.

Geri
Üst Alt