GSCimbom
Fatih Terim Galatasaray'da İddiası!
Murat Saylak

Fatih Terim Galatasaray'da İddiası! Sayfa 11

Murat Saylak ·

Cevap
265
Okunma
13,7K
Sayfa
11/14
Ula bide sizde en guldugum ne biliyormusunuz

Sistem mistem diyip zirvalayip duruyorsunuz

Yeni gelen hoca 2 mac kaybettimi anasindan girip osmanlida yasayan buyukbuyuk annaannesinden cikiyorsunuz

Genc topcu gelsin diye yanip tutusuyorsunuz
Cocuk geldimide iki oas hatasina yuhluyorsunuz
Misal jose ve daha niceleri

Önce kendi mentalitenizi degistirin sonra ft harici tdleri konusuruz

Yokda kebap olaxindaki gibi ikiyuzlulugunuhle kalakaliyorsunuz

Hadi iyi forumlar
Baba artik evli öyle saatlerce forumda takilamiyorum

Aksini iddia eden vurduruyordur

0011d05e88fb8384177580e9dc52a399.jpg

bu olmayan bişey

klavye delikanlılığı

ama sen kuyruk acının olduğunu itiraf ettin

bide eziklikten smiley koymuş cümle sonuna

üstad iftarı açtım ve rahatladım şuan normalim az evvel açlıktan şekerim nüksetmişti yakışmayacak hareketler yapmışım ya, herşey için özür diliyorum keşke o şaplağı çok daha sert atsaydım ve seni tatmin edebilseydim asaddasdsadasaadasaasdsas

REFİKAGLAMA

üstad iftarı açtım ve rahatladım şuan normalim az evvel açlıktan şekerim nüksetmişti yakışmayacak hareketler yapmışım ya, herşey için özür diliyorum keşke o şaplağı çok daha sert atsaydım ve seni tatmin edebilseydim asaddasdsadasaadasaasdsas

REFİKAGLAMA
kendi ağzınla kuyruk acın olduğunu söyledim şimdi de içinde zeka kırıntısı olmayan espriler yapmaya çalışıyon

güle güle

Beyler Terim gelirse Selçuk falan hepsinin kafasına sıkar. Bu milli takımda oynamakta olan hiç kimse H.Balta hariç artık Terim'in kulüp kadrosunda yer alamaz. Eğer Terim'i birazcık tanıdıysam Selçuk, Caner, Arda, Gökhan falan hepsinin Türk futbolu ile ilişkisi bitti. OLLLLEYYBEEE

Fatih Terim haterleri, Fatih Terim´i bence dünyanin en iyi teknik direktörü zanneden insanlardir. Iclerinden öyle düsünüyor olmasalar, böyle entresan örnekler vermezler. Dünyada hic bir teknik direktörde olmayan, basari yüzdesi bekliyorlar Fatih Terim´den... Fatih Terim´e 2003´lerde devri bitti denildi, 2008´de avrupa ücüncüsü oldu, 2009´da devri bitti denildi, Galatasaray ile lige üc sene sonra ambargo koydu. Taki Baskan "bir yerlerden" aldigi talimat ile, Galatasaray´i iceriden parcalayana kadar. Ve Euro serüveni nekadar kötü gecse de, Milli takimi bile aldigi pozisyondan, cok daha yukariya cikartti.
Van Gaal, Klopp, ve nicelerinin, dünyanin en iyileri olarak görülen TD´lerin bile, ne denli yikici basarisizliklar ile karsilasabildikleri ortada.

Okan Özkan bey efendi cok hakli, parasi ile döven takim tezi ile ilgili. Lucescu ile ilgili bile, Ukrayna´da ligdeki rakiplerine nazaran dev bütce farkini koymustum ortaya. Türkiye´de her daim Galatasaray´dan fazla para harcayan, bir Fenerbahce var. Ve oralara yakin harcayan, bir BJK...

Son düzenleme:
burda ft ye itiraz edenler prandelliyi manciniyi hemen unutmuşlar gidin yeni prandelli bulun size müstehak ama sezon boyunca bu laflarınızı bir bir yediricem

Geri
Üst Alt