O zaman her basarili hoca her calistirdigi takimi basarilimi yapmis ona bakalim
Bana surekli basarili olan 10 tane td say
Durmadan kazanan td yok dunyada
Klopp dortmunda dunyalari verdi
Son senesi kume dusmeye oynadi
Mou celsiyi sampiyon yapti
Ertesi sene kume dusmeye oynadi
Birsuru ornek var
Bazen kimya tutmaz
Bu milli takimindanda bi cscik olmaz
Super ligin sampiyonu sidikli bjk ise milli takimida anca sidikli olur
Hay ayriyeten ftnin samp yapma olasiligi %80
Gsyi
Guzel oyun oynatma olasiligi ise %60
Ben demiyorum gecmisi diyor
Ozaman bende sana bise diyim
Kim gsnin basina gecsin
Bakalim sen kimi istiyotsun ve ne basarilari varmis o elemanin oyun olsrak
sorularimi cevaplamamissin reis, tekrar sorayim mi
1 - terim avrupadan neden teklif almiyor (ki sozunu ettigin hocalarin arkasinda tren gibi bekliyor kulupler)
2- milli takim "cok kotu" oyunculardan mi kurulu? bayrampasarcelonali yok mu, calhanoglu var, falan filan.. slovakya falanin oynadigi top ne ozaman? ben basari vs sorgulamiyorum ki, terim'in hocasi oldugu takimin oynadigi top nedir, saha dagilimi nedir, defans kurgusu nedir, kondisyonu nedir, genel karakteri nedir - soru bu. gecen sezon agzi burnu dagilan chelsea, rezil oldugu maclarda dahi bir oyun sistematigine sahip degil miydi? tabi ki oyleydi.
terim'in sahaya cikardigi takim ne oynuyor. kondisyonu mu iyi, nesi iyi mesela. peki konudan konuya atlayalim, terim'in secde ettigi, agiz burun kivirip 8 milyon odettigi amrabat nerde su anda, ne yapiyor. peki terimin 4-4-2'de sneijder'i sol cizgide oynatacak kadar AKIL HASTASI bir adam oldugunu inkar etmek mumkun mu. daha tonla sey sayabiliriz.
bilinen ve gozlemlenen tek olgu, bu komisyoncu dumbelegi GS'ye her geldiginde, kulup 1-2 yil icinde cokuse ugruyor. yine mi ayni daireyi tekrarlamak niyetindesiniz, kendinize sormaniz gereken soru da bu haliynen.
Bakalim sen kimi istiyotsun
villas boas {inschzt}