Selcuk Serin
10 Numara!
bu sefer kulübü komple iflas ettirecek aklı olan erkek basket kadın basket falan takip etsin yüzme kürek falan bu hainler gitmedikçe ne birşey alırım nede destek veririm maç izlerim
Vasat formasyon ve oyuncu tercihlerini, pozisyon devsirme olayini göremiyorsan sorun sende kardes.AN itibariyle ne görüyorum biliyor musun.. hatta tüm Türkiye görüyor..
G...tünü kaldırmayan Arda, Selçuk.. Burak, Oğuzhan..
Adam bunlara güvenmiş.. sanki maç satmışlar gibi oynamaları karşısında ne yapabilir elindeki kadro belli..
Yapmayın gereğinden fazla anlamı yükleyen sizsiniz..
Elinden geleni yaptı milli takımı fransa ya götürdü..
Fransa'da oynayamayan yatan yürüyen yerli yatalaklara laf deyin..
renkdash maaşlarla beraber olabilir belki ama bonservis olarak bakarsak şöyle
selçuk 0
elmander 0
melo kira
sercan 2
ceyhun 0
engin 350.bin
riera 4
muslera 6.75
ujfa 2.5
eboue 2.5
toplamadım ama 20 yi geçmiyorr
Uefa Kupası almış , Süper Kupanın alınmasını sağlamış , 4 kere üst üste şampiyon yapmış, dibe vurmuş Galatasarayı yine daha bundan birkaç sene önce 2 sene üst üste şampiyon yapmış birine haksızlık yapıyorsunuz..
Hatta ayıp ediyorsunuz...
Farklı birini isteyebilirisiniz .. ama bu sizin Fatih hocanın bize yaptıklarına nankörlük yapmanızı gerektirmez..
Dursun sağolsun onu da bitirdi. Diğerleri de batar. 3 senede kurulan bir düzeni bir adam gelip 1 senede bok etti helal olsun dursunabu sefer kulübü komple iflas ettirecek aklı olan erkek basket kadın basket falan takip etsin yüzme kürek falan bu hainler gitmedikçe ne birşey alırım nede destek veririm maç izlerim
Sadece bu kısma katılmıyorum. Bir zahmet şampiyon yapsın 2 sene boyunca. Kadro olarak fersah fersah üstündük alayından. Olamasaydı anormal olurdu.
Kişisel fikrim istemiyorum gelmesini. Sıkıldım artık aynı isimlerden.
Bu 1 tehdit mi ?gelsin bakalım
![]()
ama evet 30 yapmiyor
1-2 kere gelmesi normal de daha fazlası tam türk işi. Araştır bakalım aynı takımı 4 kez çalıştıran teknik direktör var mı ?
renkdash maaşlarla beraber olabilir belki ama bonservis olarak bakarsak şöyle
selçuk 0
elmander 0
melo kira
sercan 2
ceyhun 0
engin 350.bin
riera 4
muslera 6.75
ujfa 2.5
eboue 2.5
toplamadım ama 20 yi geçmiyorr