GSCimbom
Fatih Terim Galatasaray'da İddiası!
Murat Saylak

Fatih Terim Galatasaray'da İddiası! Sayfa 3

Murat Saylak ·

Cevap
265
Okunma
13,7K
Sayfa
3/14
bu sefer kulübü komple iflas ettirecek aklı olan erkek basket kadın basket falan takip etsin yüzme kürek falan bu hainler gitmedikçe ne birşey alırım nede destek veririm maç izlerim

AN itibariyle ne görüyorum biliyor musun.. hatta tüm Türkiye görüyor..

G...tünü kaldırmayan Arda, Selçuk.. Burak, Oğuzhan..

Adam bunlara güvenmiş.. sanki maç satmışlar gibi oynamaları karşısında ne yapabilir elindeki kadro belli..

Yapmayın gereğinden fazla anlamı yükleyen sizsiniz..

Elinden geleni yaptı milli takımı fransa ya götürdü..

Fransa'da oynayamayan yatan yürüyen yerli yatalaklara laf deyin..
Vasat formasyon ve oyuncu tercihlerini, pozisyon devsirme olayini göremiyorsan sorun sende kardes.

renkdash maaşlarla beraber olabilir belki ama bonservis olarak bakarsak şöyle

selçuk 0
elmander 0
melo kira
sercan 2
ceyhun 0
engin 350.bin
riera 4
muslera 6.75
ujfa 2.5
eboue 2.5

toplamadım ama 20 yi geçmiyorr

9332f02ad88806492a975c729c0fa46d.png

ama evet 30 yapmiyor

Uefa Kupası almış , Süper Kupanın alınmasını sağlamış , 4 kere üst üste şampiyon yapmış, dibe vurmuş Galatasarayı yine daha bundan birkaç sene önce 2 sene üst üste şampiyon yapmış birine haksızlık yapıyorsunuz..

Hatta ayıp ediyorsunuz...

Farklı birini isteyebilirisiniz .. ama bu sizin Fatih hocanın bize yaptıklarına nankörlük yapmanızı gerektirmez..

Sadece bu kısma katılmıyorum. Bir zahmet şampiyon yapsın 2 sene boyunca. Kadro olarak fersah fersah üstündük alayından. Olamasaydı anormal olurdu.

Kişisel fikrim istemiyorum gelmesini. Sıkıldım artık aynı isimlerden.

bu sefer kulübü komple iflas ettirecek aklı olan erkek basket kadın basket falan takip etsin yüzme kürek falan bu hainler gitmedikçe ne birşey alırım nede destek veririm maç izlerim
Dursun sağolsun onu da bitirdi. Diğerleri de batar. 3 senede kurulan bir düzeni bir adam gelip 1 senede bok etti helal olsun dursuna

Sadece bu kısma katılmıyorum. Bir zahmet şampiyon yapsın 2 sene boyunca. Kadro olarak fersah fersah üstündük alayından. Olamasaydı anormal olurdu.

Kişisel fikrim istemiyorum gelmesini. Sıkıldım artık aynı isimlerden.

Bende istemiyorum.. ama batırdı klubü uçuruma götürdü.. abartıyoruz..

Bana futbolcuyu köpek gibi koşturacak çalıştıracak pestilini çıkaracak adam gerek kim olursa olsun..

Sirf milli takimda yasadigi yerli futbolcularla sorununu galatasaraya tasir selcuk gibi lesh oyunculari gönderirse veya kadro disi birakacaksa buyursun gelsin. ama terim transfer ister suan elimizdeki futbolcularin parasini veremiycek durumdayiz yeni transfer cok zor

Burada günlerce Sayın Aysala sallayanlar şimdi terimi istemiyor ben hocaya çok saygı duyuyorum ve şahsen gelmesini istemiyorum .. Ama yaptıklarını hiçe saymak bize yakışmaz kadro pahalıydı bütce vardı vs. yanlış bence ..

9332f02ad88806492a975c729c0fa46d.png

ama evet 30 yapmiyor

Arda kaç milyona gitti o sezon renktaş?

Sanki havadan harcama yaptı.

Mancini döneminde doğru düzgün bonservis kazanmışlığımız bile yokken devre arası 20 milyonu gömdük tek kalemde.

Niyeyse o konuşulmuyor, bu konuşuluyor.

Buradaki harcama da herhalde oradaki gibi sportif olarak başarı getirmeseydi konuşulmazdı, bilemiyorum.

1-2 kere gelmesi normal de daha fazlası tam türk işi. Araştır bakalım aynı takımı 4 kez çalıştıran teknik direktör var mı ?

4'ü bulamadım da,Jupp Heynckes,Bayern'i 3 kez çalıştırmış.Fabio Capello,Milan'ı 3 kez çalıştırmış.Terim 3. döneminde başarılı oldu neticede,şimdi adının geçmesinde onun da payı var.Diğer hocalar da sonraki gelişlerinde başarılı olsa onların da ismi geçer veya getirilir.

Ben akp yandaş terim kebapdas yildirim panpa tayfasına geçtim renkdaşlar su biraz bulanık ama baya ılık siz de gelin

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

renkdash maaşlarla beraber olabilir belki ama bonservis olarak bakarsak şöyle

selçuk 0
elmander 0
melo kira
sercan 2
ceyhun 0
engin 350.bin
riera 4
muslera 6.75
ujfa 2.5
eboue 2.5

toplamadım ama 20 yi geçmiyorr

muslera'ya daha fazla verdik die hatırlıom.

20-25 m euro'yada ii bir kadro kurulabilir. sonuc olarak sağlam bir bütce şart. aksi halde gelmez terim.

Sizin gsliliginiz batsin

Gs adina ne kadar övündügünüz sey varsa size bu adam kazandirdi

Fularli pezolarida gördük td olarak

Hepiniz fbjklilerin gazina gelen *** *** COK NET

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu terim de ne ezik çıktı be tam bi eleman.

Kovuldu diye hırs yapmış.
Umarım eylül ayında dursun istifa eder yerine aysal gelir ve kıçına bir daha tekme basar

Lanet gelsin Dursuna!

Geri
Üst Alt