GSCimbom
Fatih Terim Galatasaray'da İddiası!
Murat Saylak

Fatih Terim Galatasaray'da İddiası! Sayfa 5

Murat Saylak ·

Cevap
265
Okunma
13,7K
Sayfa
5/14
Şahsen istemem gelmesini ama bu yönetim başka kimi getirebilir bilmiyorum. Hoca yıprandı bence, şampiyonaya bir hışımla daldı, her zamanki gibi havalara girdi hatta şampiyon olursak Fransızca konuşurum vs gibi gereksiz artistliklerine devam etti ve fena ters tepti.

Adam bizim efsanemiz sonuçta, ben parator falan diyerek aşağılayamam ama bizden gitmeden önce oynattığı futbol da aklımda, Euro 2016'da art arda 2 kere aynı yanlış kadroyu çıkarması ve sahada yürüyen adamları koşturamaması da gözümüzün önünde. Demek ki gaz da bir yere kadar. Ben artık bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

Fatih terime tapanlar arasında akp sempatizanligi oranı %70 üzerinde değilse ben de birsey bilmiyorum

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Fatih terime tapanlar arasında akp sempatizanligi oranı %70 üzerinde değilse ben de birsey bilmiyorum

Son üç seçimin 2 sinde chp ye yerel belediyede mhp ye oy verdim.Tapan da yok gösterilmesi gereken saygıyı gösteriyoruz.Kendi değerini yerin dibine sokan galatasaray liseli kafasını sorgulamak lazım.

Bir kaç ikilem arasında savrulmak zorunda değil insanlar.

Terim'i sportif olarak istememek ile bir Galatasaray efsanesine hakaret arasında fark var.

Terim'i istemeyip aynı anda Aysal'ın kaçıp gitmesine tepki göstermek de aynı anda mümkün. Kaldı ki Galatasaray için Terim ile Aysal arassında dağlar kadar fark var. Terim olmasa Aysal olmazdı muhtemelen ama Terim çoktan Terim idi bir araya geldiklerinde.

Terimcilik ve Aysalcılık artık saçma sapan bir ayrıma dönüştü. Bazı arkadaşlar Terim'in 20 yıldır kulübe bir düzen bırakıp gidemediğini, egosunun itici boyutlar kazandığını göremezken, bazı arkadaşlar da sanki Galatasaray ilk defa Aysal döneminde şampiyon olmuş, yıldız oyuncu transfer etmiş gibi konuşuyorlar.

Galatasaray bu ikisinden de büyük. Önce bunu kavramak lazım. Ve bu ikisinden de daha iyisini hakediyor. Yani ikisinin de olmadığı, Mancini gibi son derece vasat hocaların alternatif olmadığı başka yollar mümkün. Sen Galatasaraylısın, Derwall'i düşün, büyük düşün!

Hocalığı konusunda ve forma adaleti konusunda yanlışları olduğunu düşünsem de bu kaos ortamına kaos futbolu gerekti hayırlı olsun şu an hem onun bize hem de bizim ona ihtiyacımız var fatih hoca kendini yeniden ispatlamak zorunda bizde bu ortamı idare edebilecek birisini arıyoruz bence faydalı bir evlilik olacaktır

Gscye bak ne hallere dusmus

Fularli fake elitist fussball cahili ergenler sarmis heryeri

Fatih hocaya bende cok kizdim ettim hatta gitmesini istedim ama haddinizi bilin

Öncelikle gsli oldugunu size onlarca kupa kazandirdigini 20 senedir kazanilan basarilarin en az yarisini bu adamla kazandiginizi unutmayin

Fbjklilerin agzindan konustugunuzun farkinda bile degilsiniz

Yaziklar olsun
Heis hocamiz dondugunde ilk bu renkdashlarin dilleyeceklerinden suphen olmasin

forumda akp li oranı yüzde 10 Terim'i isteyenler 50 lerdedir rdaş, ben terim gelsin istiyorum Aysalı da Başkan görmek istiyorum, akp ye hiç girmeyelim ki başımız belaya girmesin. Aysal Başkan olsa eyvallah terim gelmesin, ama dursun varken en azından terim var deriz Florya'da

Heis hocamiz dondugunde ilk bu renkdashlarin dilleyeceklerinden suphen olmasin

einstein1_7.jpg

Gscye bak ne hallere dusmus

Fularli fake elitist fussball cahili ergenler sarmis heryeri

Fatih hocaya bende cok kizdim ettim hatta gitmesini istedim ama haddinizi bilin

Öncelikle gsli oldugunu size onlarca kupa kazandirdigini 20 senedir kazanilan basarilarin en az yarisini bu adamla kazandiginizi unutmayin

Fbjklilerin agzindan konustugunuzun farkinda bile degilsiniz

Yaziklar olsun

Malesef durum böyle bütün ergenler klavye başında.

Geri
Üst Alt