Fatih Terim Galatasaray'la Anlaştı İddiası!

Öyle bir formsuzluk ki klüp battı altın hisseyi Ünal Aysala felan verdiler di o dönem Adnan Polat felan tvlere çıkıp para istedi.Yine geldiğinde o paraları harcayıp başarısız olursa klüp bunun altından kalkacak durumdada değil ve 3 temmuz sonrası gibi değil rakiplerimiz inanılmaz bir beşiktaş var en azından ve fener kadro olarak önümüzde.Terim gelirse başarılı olacağının garantisi yok ama para harcayacağının garantisini veriyorum ben.Para harcamadığı sezon yok.

Aceba kulüp o dönem harcanan 20-30 Milyon dollardan mi, yoksa AIG ile ortaklasa borsaya girmesinden, ugradigi 150 Milyon dollar kayiptan dolayi mi bu duruma düstü ? Terim 2000 yilinda biraktiginda, avrupanin en güclü kadrolarindan bir tanesi vardi, ve en az iki sene gidecek motorumuz kalmisti. O sezondan sonra 27 Milyon dollar harcandi, ve kulüp buna ragmen geriye gitmeye basladi, ve daha Terim gelmeden, kadronun yarisini satmak zorunda kaldi.

terim bu ortamda min. 30 m euro transfer bütcesi hazır olmadan gelmez.

para hazır die garanti verdi iseler yönetime gelecek-gidecekleri yazar euro 2016'ya kadar kadronun olusturulmasını ister.

terim bu yaş tahtaya basmaz. bekleyelim bakalım :)

260.gif
Uyuyan senin olduğunu bilmem üzücü renktaş geçmiş olsun.

Galatasaray´da 20 yildir yönetimsel ihmal var. Imparatorluk kuracak sekilde basari kazandik, yani sportif anlamda kazanabilecegimizin maksimumun üzerine bile ciktik, ama mali acidan güclü bir kulüp haline gelemedik. Bu Yöneticilerin ihmallerini, ciddi bir sekilde ortaya koymaktadir.
Galatasaray nerdeyse tamamen sportif basarilari ile yücelmis bir kulüptür. Bu basarilara yakisacak mali gücü, yönetimler olusturamamistir.

terim bu ortamda min. 30 m euro transfer bütcesi hazır olmadan gelmez.

para hazır die garanti verdi iseler yönetime gelecek-gidecekleri yazar euro 2016'ya kadar kadronun olusturulmasını ister.

terim bu yaş tahtaya basmaz. bekleyelim bakalım :)

Nereye gelmez ?

Son geldiginde Elmander, Melo, Muslera, Riera, Engin, Selcuk, Sercan, Eboue alindi. Ve buna karsilik Arda Turan gönderildi. Su an kadroda Selcuk, Sneijder, Muslera, Podolski, Sinan, Carole , Semih, Chedjou, Bruma, Telles var zaten... Bunlarin üzerine zannedildigi kadar, transfer yapmaya lüzüm yok.

Aceba kulüp o dönem harcanan 20-30 Milyon dollardan mi, yoksa AIG ile ortaklasa borsaya girmesinden, ugradigi 150 Milyon dollar kayiptan dolayi mi bu duruma düstü ? Terim 2000 yilinda biraktiginda, avrupanin en güclü kadrolarindan bir tanesi vardi, ve en az iki sene gidecek motorumuz kalmisti. O sezondan sonra 27 Milyon dollar harcandi, ve kulüp buna ragmen geriye gitmeye basladi, ve daha Terim gelmeden, kadronun yarisini satmak zorunda kaldi.

Ne olursa olsun bu adam geldiği zaman yine para harcayacak.Klübün şu anki batışını ünal aysala yüklemeyi seviyor çoğu taraftar ama terime laf edilmiyor sabah akşam amrabat-bruma transferleriyle yatıp kalkıyordu gönlü olsun diye 20 milyon euro ödendi bu adamlara.Eraya felan zam yapmayı ünal aysal mı önerdi?Aydının sözleşmesini kim yeniledi?Gereksiz para dökmek konusunda kendisi de başarılı gayet.O yüzden carole gibi oyunculara yönelecek ucuz genç yada bonservissiz adamları alacak altyapıyı kullanacak evlatçılık yapmayacak hoca istiyorum.

Ne olursa olsun bu adam geldiği zaman yine para harcayacak.Klübün şu anki batışını ünal aysala yüklemeyi seviyor çoğu taraftar ama terime laf edilmiyor sabah akşam amrabat-bruma transferleriyle yatıp kalkıyordu gönlü olsun diye 20 milyon euro ödendi bu adamlara.Eraya felan zam yapmayı ünal aysal mı önerdi?Aydının sözleşmesini kim yeniledi?Gereksiz para dökmek konusunda kendisi de başarılı gayet.O yüzden carole gibi oyunculara yönelecek ucuz genç yada bonservissiz adamları alacak altyapıyı kullanacak evlatçılık yapmayacak hoca istiyorum.

Yönetim bir bütce belirler, Teknik Direktör´de ona göre hareket eder. Teknik Direktör futbolcularin yillik ücretlerine de karisamaz.

Eray ile 4 yillik sözlesme imzalanirken galiba ortada Teknik Direktör bile yoktu. Mancini ile Prandelli dönemi arasi.

Eger anlinda Hamzaoglu gibi enayi yazmiyorsa, Baskan´in yildizlardan bahsettigi bir ortamda, transfer konusunda cekinceli davranmassin zaten.

Son düzenleme:
Yönetim bir bütce belirler, Teknik Direktör´de ona göre hareket eder. Teknik Direktör futbolcularin yillik ücretlerine de karisamaz.

Eray ile 4 yillik sözlesme imzalanirken galiba ortada Teknik Direktör bile yoktu. Mancini ile Prandelli dönemi arasi.

Eger anlinda Hamzaoglu gibi enayi yazmiyorsa, Baskan´in yildizlardan bahsettigi bir ortamda, transfer konusunda cekinceli davranmassin zaten.

Fatih Terim sadece teknik direktör olsaydı haklısın ama değil : )

Eger Terim´in eli oralara uzasaydi, Adnan Öztürk daha yönetimdeyken cikip, bu konulara da Terim´in el atmasini istermiydi ?

Ben kaos haberleriyle uyandığım sabahları hatırlıyorum.Öztürk-yönetim-Terim arasındaki gerginlikleride hatırlıyorum.Sen Terimin sadece bir teknik direktör olduğunu düşünüyorsan tartışmamız gereksiz zaten

Geri
Üst Alt