Fatih Terim Galatasaray'la Anlaştı İddiası!

Ben kaos haberleriyle uyandığım sabahları hatırlıyorum.Öztürk-yönetim-Terim arasındaki gerginlikleride hatırlıyorum.Sen Terimin sadece bir teknik direktör olduğunu düşünüyorsan tartışmamız gereksiz zaten

Gerginliklerin, tartismalarin olmasi gayet dogaldir, ve hatta sagliklidir da. Adnan bey ile Terim iyi anlasiyorlardi ve aralarinda bir dostluk dahi olustu o dönemde.

Fatih Terim Florya´yi mabet olarak cizip, o sinirlar icerisinde herseye hakim olmak ister. Oyuncularin kontratlari ise, bu siniri asmaktadir. Mali konulara giriyor. Oralara Terim girmek istemez zaten. Bunlari belirlemeye kalkmak, bir hoca icin akilli bir davranis da olmaz. Ister istemez, futbolculari karsina alirsin.

Terim'den başka Galatasaray'ı şu anda ciddiye alıp da toparalamaya çalışacak manyaklıkta hoca zor buluruz. Riekerink gibi alt sınıf adamlar veya Terim arasında seçim yapmamız gerekiyorsa tabi ki Terim ama yönetimin getirebileceğini zannetmiyorum.

Gerginliklerin, tartismalarin olmasi gayet dogaldir, ve hatta sagliklidir da. Adnan bey ile Terim iyi anlasiyorlardi ve aralarinda bir dostluk dahi olustu o dönemde.

Fatih Terim Florya´yi mabet olarak cizip, o sinirlar icerisinde herseye hakim olmak ister. Oyuncularin kontratlari ise, bu siniri asmaktadir. Mali konulara giriyor. Oralara Terim girmek istemez zaten. Bunlari belirlemeye kalkmak, bir hoca icin akilli bir davranis da olmaz. Ister istemez, futbolculari karsina alirsin.

Yahu nasıl karışmıyor mali konulara.Albayrak 2011-2012 nin yaz transfer dönemi sonunda eboueyi alışımızı anlatırken gayet söyledi hocanın ne kadar etkin olduğunu

Yahu nasıl karışmıyor mali konulara.Albayrak 2011-2012 nin yaz transfer dönemi sonunda eboueyi alışımızı anlatırken gayet söyledi hocanın ne kadar etkin olduğunu

Bonservis ayri bir konu, orada topcu ile karsi karsiya kalmazsin... Fatih Terim orada bir tavsiye verdi. 8 Milyon istiyordu Arsenal Eboue icin. Kulüpde Terim´in tavsiyesine uydu. Misal Amrabat transferinde de 5 Milyonu sinir belirlemisti, ve Terim´in tavsiyesine karsin, yaklasik 9 Milyon´a alinmisti.

Mali detayları belirlemez belki ama belirlenmesinde etkili olur. X alınmıyor diye, Y'nin sözleşmesi uzamıyor diye trip atar, isterse yönetimi medya aracılığıyla taraftarın önüne atar istediğini yaptırmak için. Bunları bilmiyormuş gibi konuşma. En azından biz bilmiyormuşuz gibi konuşma.

Mali detayları belirlemez belki ama belirlenmesinde etkili olur. X alınmıyor diye, Y'nin sözleşmesi uzamıyor diye trip atar, isterse yönetimi medya aracılığıyla taraftarın önüne atar istediğini yaptırmak için. Bunları bilmiyormuş gibi konuşma. En azından biz bilmiyormuşuz gibi konuşma.

Hangi oyuncuda spesifik olarak yapti bunu ?

Nereye gelmez ?

Son geldiginde Elmander, Melo, Muslera, Riera, Engin, Selcuk, Sercan, Eboue alindi. Ve buna karsilik Arda Turan gönderildi. Su an kadroda Selcuk, Sneijder, Muslera, Podolski, Sinan, Carole , Semih, Chedjou, Bruma, Telles var zaten... Bunlarin üzerine zannedildigi kadar, transfer yapmaya lüzüm yok.

euro 2016'ya kadar stoper-ön libero-santrafor mevkilerine muhakkak transfer ister. bu kadroya direk gelmez diyorum.

geldi ve istediği transferler yapılmadı. sonuc? takım terim faktörü ile bu sezonun üzerine cıkasada mevcut kadro şampiyonluk icin yetmez.

Shaqiri, Kaka, Bruma ilk aklıma gelenler.

Bu sözlesme uzatmi konusu degil ama. Shaqiri´yi pahali diye alamadik, Kaka teklifimizi maddi konulardan bagimsiz geri cevirdi, Bruma´yi da aldik zaten... yönetimi taraftarin önüne atacak, birsey göremiyorum. Tabiki paylasabilecegin bazi haberler varsa, yönetimi zor durumda birakacak bu oyuncular ile ilgili, bir ip ucu olabilir belki ?

Ben terimin bile sürekli cikan kaka haberlerinden rahatsiz oldugunu hatirliyorum.

Bu sözlesme uzatmi konusu degil ama. Shaqiri´yi pahali diye alamadik, Kaka teklifimizi maddi konulardan bagimsiz geri cevirdi, Bruma´yi da aldik zaten... yönetimi taraftarin önüne atacak, birsey göremiyorum. Tabiki paylasabilecegin bazi haberler varsa, yönetimi zor durumda birakacak bu oyuncular ile ilgili, bir ip ucu olabilir belki ?

Ben terimin bile sürekli cikan kaka haberlerinden rahatsiz oldugunu hatirliyorum.
Şu an vaktim yok, çıkacağım zaten. O yüzden haberleri bulup da link atamam ama üç oyuncunun da transfer süreçlerinde Terim'in açık açık "istiyorum, almaya çalışıyoruz" dediğini hatırlarsın. Hani "maddi şartlar el verirse" gibi de değil, direk "istiyorum". Bu da bildiğin taraftarın önüne atmaktır yönetimi.

Neyse önemli bi mesele değil, ikimiz de varsayımlar üzerine konuşuyoruz. Uzar gider bu. :D

Dursun var diye neden gelmesin.Sonuçta Aysal gibi tarihin en rezil başkanıyla bile başarılı oldu.

Dursun var diye neden gelmesin.Sonuçta Aysal gibi tarihin en rezil başkanıyla bile başarılı oldu.
Aysal ama iyi satı kendisini maskesi ile.
Dursun baştan mağlup başladı wc de:(
Aysal kötüydü ama iyi manipule etmesini beceriyordu az çok insanları. Burda bile aklı başında olan renktaşlar adamı efsane durumuna sokmakta halen.

Aysal ama iyi satı kendisini maskesi ile.
Dursun baştan mağlup başladı wc de:(
Aysal kötüydü ama iyi manipule etmesini beceriyordu az çok insanları. Burda bile aklı başında olan renktaşlar adamı efsane durumuna sokmakta halen.
Boşver renktaş bu Aysalcıları

Ayni Serhat subat ayinda Musleranin Cin süper ligine satilacagi istihbaratini almisti " saglam " kaynaklardan.
Yanliz bilmedigi sey, Cin süper liginde yabanci kaleci oynatmanin yasak olduguydu. Sallamis ama arastirma yapmadan sallamisti keline saplattigimin Serhati.
Simdi yine ayni sey iste, saglam kaynak dedigi yer muhtemelen kendi oturma organidir.

Fatih Terim Demirören gibi tarihin en loser Baskan´i ile bile calisti... Terim´in egosunda bir insanin, kerameti bir Baskan´da aradigini da düsünmüyorum zaten. Fatih Terim Milli takimda olmasa, simdiye dek imzayi atmisti bile. Ama Milli takim felan filan, isler su an karisik. Euro 2016´ya gitmeseydik, Terim Milli takimindan ayrilip, Florya´nin basina gecerdi bu sene.

Galatasaray´in basina gecip, yeniden basarili yapma hirsi, avucunu kasiyordur aylardir. Terim zor anda kahraman olarak gelmeyi sever.

Son düzenleme:
Başkanımız Sn. Ünal Aysal Galatasaray tarihinin 1 numaralı efsanesidir.

1) Başkanımız Sn. Ünal Aysal
2) metin oktay
3) ali sami yen

Ft'yi de ilk 100 içinde yazabiliriz, sonuçta camiamıza zaman zaman faydalı olmuş 1 elemandır.

Fatih Terim Demirören gibi tarihin en loser Baskan´i ile bile calisti... Terim´in egosunda bir insanin, kerameti bir Baskan´da aradigini da düsünmüyorum zaten. Fatih Terim Milli takimda olmasa, simdiye dek imzayi atmisti bile. Ama Milli takim felan filan, isler su an karisik. Euro 2016´ya gitmeseydik, Terim Milli takimindan ayrilip, Florya´nin basina gecerdi bu sene.

Galatasaray´in basina gecip, yeniden basarili yapma hirsi, avucunu kasiyordur aylardir. Terim zor anda kahraman olarak gelmeyi sever.
Milli takım demirören rte terim olayı çok farklı bir durum ama yani ki fatih hoca futbolda tek sorumlu kişi orda.
Terim tüpçüyü orda kova bilir ama tersi olamaz rte teyit etmedikçe.

Milli takım demirören rte terim olayı çok farklı bir durum ama yani ki fatih hoca futbolda tek sorumlu kişi orda.
Terim tüpçüyü orda kova bilir ama tersi olamaz rte teyit etmedikçe.

Hoca kendisini kovsun gelsin diyecem, ama Milli takimin da basi bos kalmasindan hoslanmiyorum. 14-16 gün sonra baslayacak, güzel bir Euro serüveni :D 2008 rüya gibiydi sokaklarda.

Geri
Üst Alt