Fatih Terim Galatasaray'la Anlaştı İddiası!

artik bazi seylerin degismesi lazim diye düsünüyorum. melo kulüp bulamadi haber yolladi.

galatasaray ne zaman kötü dönem gecirse hemen fatih terim geliyor haberleri.

artik degisik yüzlere yönelmek lazim. 3kez geldi hepsindede yok yere ayrildi gitti

severiz ederiz ama artik oturup düsünmek lazim.

süren, canaydin ve aysal'dan sonra hocayi dursunun getirebilecegine hic inanmiyorum ayrica

8.bitirdiğimiz sezonun ardından bonserviste sadece 8 milyon euro eksiye düşürerek şampiyon takımı kurmuş.

Gerçekten çok ciddi bir harcama.

Öyle deme şimdi Ontivero'lar, Salih'ler vs almak da vardı o paralara. Ocak ayında çok daha fazla harcama yapıp başarılı olamayan adama tapan insanların FT'e dünya para harcadı her hoca o kadar başarılı olur demesi de futboldan ne kadar anladığının göstergesi.
Pardon yabancı sınırı vardı Mancini döneminde ondan o kadar saçma sapan oyunculara para yatırmıştı bunu sürekli unutuyorum

Hoca kendisini kovsun gelsin diyecem, ama Milli takimin da basi bos kalmasindan hoslanmiyorum. 14-16 gün sonra baslayacak, güzel bir Euro serüveni :D 2008 rüya gibiydi sokaklarda.
Hoca iki tarafida idare ederim görüşünde zaten. Yapa bilirmi yaparda nasıl sonuçlanır bilemiyorum.
TFF deki proje durumları harcadığı zaman ne kadar hiç fikrimiz yok sonuçta.
Galatasarayimizda full seans isteyen bir camia bu dönemde.

Hoca iki tarafida idare ederim görüşünde zaten. Yapa bilirmi yaparda nasıl sonuçlanır bilemiyorum.
TFF deki proje durumları harcadığı zaman ne kadar hiç fikrimiz yok sonuçta.
Galatasarayimizda full seans isteyen bir camia bu dönemde.

Birir yapabilirse, oda Terim olur bence. Ama büyük kumar oynamis olur. Büyük risk, bir yerde basarili olamadigi an bile, dünyalar üzerine yikilir.

farklı önerilerede açığım haydi ümmeti alemin çalıştırın saksıları öneriler durmasın yağsın

Birir yapabilirse, oda Terim olur bence. Ama büyük kumar oynamis olur. Büyük risk, bir yerde basarili olamadigi an bile, dünyalar üzerine yikilir.
Evet. Milli takım kötü sonuç aldığı an azizler medyası bilmem kimler ortaya çıkıp taraf seçsin diye yaygara yapar.
Tam tersi olunca Hıncalar git milli takımda kafan orda diye eleştirir:)
This is turkey

aklında kaliteli filmler varsa önersene renkdaş. net hızım bugun tavan ve akk nın yarısı halen duruyor. son 3 gün heba etmeyelım harcayalım hakkımızı
Rengim inferno cikiyor diye da vinciylen melekler&seytanlari tekrardan izledim dun. Baska da film aklima gelmiyor su an.

neyse artık 12.orgda güzel öneriler oluyor oraya bakıyım o halde

Başkanımız Sn. Ünal Aysal Galatasaray tarihinin 1 numaralı efsanesidir.

1) Başkanımız Sn. Ünal Aysal
2) metin oktay
3) ali sami yen

Ft'yi de ilk 100 içinde yazabiliriz, sonuçta camiamıza zaman zaman faydalı olmuş 1 elemandır.

ne-dedi-bu-birsey-dedi-benim-cahilcem-yok-anlamiyorum_780x510-i54mtm8lrs.jpg

Geri
Üst Alt