Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Hocam Ocak dediyse sabretmek gerek arkadaşlar o zamana kadar her şeyi çözeriz duran top, takım savunması, hücum zenginliği inanılmaz bir takıma dönüşürüz baktık dönüşmüyor annemiz gelir kolumuzu sallar sen ne sayıklıyorsun hadi uyan okula geç kalıyorsun der ...

izlediğim en kötü Galatasarayı yarattığın için sağol hocam. 1 ocak demişsin ama 10 yıl geçse de senin bu kafa yapınla bi cacık olmaz

Galatasaray bitmiş okeye dönüyor hoca hala ocak temmuz ocak temmuz. Çıkıp taraftara küfretsen insanlar bu kadar irite olmaz

Sadece transfer dönemlerinde foruma uğrayanlar gibi bu da kafayı transfer yapmağa takmış. Git Bodrum’da fm oyna hocam o zaman.

Sözlü açıklamaları okuyup sinirlendikya

Sakın ola maç sonu röportajını izliyim demeyin daha büyük buhran yaşıyorsunuz,satır aralarında çok vahim durumlar var

İlk sözü alıp diyoki 3 sene isterken olabilecekleri öngörerek tahmin ederek bunu istedim,aslında rezil olacağımızı oda biliyo

Sonra sözü alıp diyoki beklemediğimiz anlarda gol yiyoruz,bütün maç sonu konuşmalarında istisnasız bunu söylüyo,peki gol yemeyi beklediğimiz anlar nasıl oluyo acaba,rakip bize maçın içinde gol atacağını pozisyondan önce tebliğ mi edecek,bi kerede gol yemeyi bekleyelim belki o zaman yemeyiz daha mantıklı değilmi

En üzücü sözlerden biride zaman istedim ama ligde iddialı konumdada olucaz diyo aynı zamanda,la biz zaten kodumun liginde hep üst sıralarda değilmiyiz,forma zaten ilk5 i garantiliyo,25m harcatıp 5 yıldır takımın başında olup ilk5te gezinmeyi herif başarı adlediyo,zihniyet bu işte

Diyoki maç başlar başlamaz bi tehlike yaşadık onun dışında kalemizde bi tehlike yaşadığımızı sanmıyorum,hahaha allah razı olsun senden,bu büyük bir başarıdır

En skandal şeylerden biride 19 şut atıp 8-10 pozisyona girdiğimizi söylüyo,ben yanlış maçı izledim galiba,hafızamda kalan 1 pozisyon bile yok yahu,herif mohamedin şutunu pozisyon,içeri salladığımız ortaya atak diyecek noktaya gelmiş

Pas zırvasıda rezil olduktan sonra oyunun hakimi bizdik demek için,çünkü stoperler paslaşmasa elde hiçbirşey kalmayacak onun için pas zırvasından vazgeçemiyo

Trollerinide,yardakçılarınıda al ve GİT

Yıldız falına mı baktı acaba 1 Ocak'ta ne oluyormuş ki?

Butun ocaklar senin kederler benim olsun hocam. Yeterki sen ocak de

Iyi hoca neye uzulup neye sevinecegimize, neye umutlanip neye kahr olacagimiza da sen karar ver. Vardir senin bir bildigin zaten

Sıkıntı şurda ki biz isteyemiyoruz son yıllarda. Yani örneğin bir çocuk doktor olmak ister. Ama kafa yoktur yada zekidir calısmayı sevmez ama sorsan doktor olmak ister.

Bizde şampiyon olmak istiyoruz ama ne iyi oyun var ne iyi oyuncular var nede iyi bir teknik taktik veren td var.

Geri
Üst Alt