Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Sözün bittiği yerdeyiz.

Ocak demiş, akli melekelerini yitirmiş.
Daha kaç adam alacağız? 3 senedir ne var sahada ki umutlu olacağız

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Hikmet hoca benim yerime anlatmış maçı zaten. Bu kadar uzun süre kaldığına göre, sağolsun"​

iğrenç yav

adamın hiç kimseye hiç birşeye saygısı yok
Ne olcak yıllardır Media taraftar poposunu bu kadar kaldırır pohpohlarsan ztn karakteride buna uygun ortaya böyle dünyanın kendi cevresinde döndügünü sanan itici biri cıkar

eski günlerde oynadığımız çok iyi maçlar derken 4 senedir böyle maçlar var mı şimdi de ocak ayına kaldık ocakta mayısa atılırız bu senede böyle gider artık.

Sahada futbol namına bir şey görsem diyeceğim ki olmadı bu sefer. 1 olmaz 2 olmaz 3 de olur. Ama yok arkadaş... Alanya maçında da söyledim bu takım gol falan atamaz bu futbolla. Topu sağdan sola soldan sağa çevire çevire bir şey elde edemeyiz. Bekler yetersiz, orta saha yetersiz. Belki en yeterli bölge forvet ama oraya da topu getiremedikten sonra ne yapayım forveti...

Bence de müthiş bir takım olacağız. Allah izleyenlere/takip edenlere sabır versin.

4 senedir ocakta bambaşk olacağız sonra ocak biter 1 temmuza ne kaldı ki sabır falan, başk tdlerden böyle bahaneler duyan var mı?

1 Ocak 'a kadar değil de senin sözleşmenin bittiği güne kadar bekleyeceğim sayın Fatih Terim

Bul belanı yeter be.Nefret ettirdin oynattığın oyundan da bu püru pak halinden de açıkca dalga geçiyor.Gelinen halde Ocak ayını ağzına alması utanmazlık. Kendi hariç kimsenin umrunda olduğuna inanmıyorum bu zatın.Taraftarmış ,takımmış peh. Biri kurtarsın Galatasaray'ı senden.

Geri
Üst Alt