Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Böyle pişkin bir adam olabilir mi? Kovsan bile gitmez bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10a yakin pozisyon derken? Baska mac mi izledik? Yoksa kornerleri gol pozisyonu mu sayiyor?
Kanka keşke takım içinden cesaretli biri çıkıp hocam zorlama bu sistemi beceremiyorsun eski tarzına dön deseFatih Terim: "Ben her geçen günün bizim lehimize olacağına inanıyorum. Oyuncularımız, oyun anlayışımızı yavaş yavaş benimsiyorlar. Tabii ki bu yolda zaman zaman sıkıntılar olacak. Çok iyi takım olacağız. Çok fazla zaman beklememize gerek yok. Önümüzdeki aylar ortaya çıkar."
eyvah ki ne eyvah
:dFatih Terim:
"Bu maçtan çıkaracağımız şey; bazı oyuncuların formayı yavaş yavaş başka arkadaşlarına devretmesi gerektiği"
Hangi oyunFatih Terim: "Ben her geçen günün bizim lehimize olacağına inanıyorum. Oyuncularımız, oyun anlayışımızı yavaş yavaş benimsiyorlar. Tabii ki bu yolda zaman zaman sıkıntılar olacak. Çok iyi takım olacağız. Çok fazla zaman beklememize gerek yok. Önümüzdeki aylar ortaya çıkar."
eyvah ki ne eyvah
Dur hemen tahmin edeyim;Fatih Terim:
"Bu maçtan çıkaracağımız şey; bazı oyuncuların formayı yavaş yavaş başka arkadaşlarına devretmesi gerektiği"
be bence teknik direktör icinde gecerliFatih Terim:
Fatih Terim:
Kim kaldı kiFatih Terim:
mesela morutan,cica,kılınç,momo ve yerlerine feg,babel,ömer oynamalı zaten arda dan yararlanamıyoruzFatih Terim: