Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Sezon sonunu.goremez. Maalesef. Insan uzuluyor. Ama ego dev, ozelestiri cuce olunca ve etrafinda sak sak ekibinden baska sana yanlisini.gosterecek.cesarette biri de olmayinca kacinilmaz son. Turkiyenin yasadigi durumda aynisi. Turkiyedir Galatasaray bosuna demiyoruz.Ikisi de degisim istiyor.

Cidden gol pozisyonlarimizdan mi bahsetmis? Bu herifle ayni maclari mi izliyoruz? Lazio maci da dahil son maclarda tek organize atagimiz, tek net gol pozisyonumuz yok. Bos bos top çeviriyoruz. Gecen yillarda oldugu gibi.

Fatih Terim: "Ben her geçen günün bizim lehimize olacağına inanıyorum. Oyuncularımız, oyun anlayışımızı yavaş yavaş benimsiyorlar. Tabii ki bu yolda zaman zaman sıkıntılar olacak. Çok iyi takım olacağız. Çok fazla zaman beklememize gerek yok. Önümüzdeki aylar ortaya çıkar."

eyvah ki ne eyvah
Kanka keşke takım içinden cesaretli biri çıkıp hocam zorlama bu sistemi beceremiyorsun eski tarzına dön dese

Abi ne Ocağı ne Şubatı ya, En basit örnek Gomis'ten beri 6-7 tane forvet alındı hepsi resmen dibe vurdu ya böyle bişey nasıl olabilir. Mostafa Mohamed civa gibiydi adamın yürüyecek hali kalmamış keza Diagne ve Falcao inanılmaz beklentiyle geldi ikiside maçta topa bile değemedi. Falcao bizden gitti adam takır takır golleri diziyor inanılmaz cidden. Son dönemde aldığımız çoğu oyuncu geldiği halinden kat be kat kötü durumda ya hepsi mi tesadüf.

Fatih Terim: "Ben her geçen günün bizim lehimize olacağına inanıyorum. Oyuncularımız, oyun anlayışımızı yavaş yavaş benimsiyorlar. Tabii ki bu yolda zaman zaman sıkıntılar olacak. Çok iyi takım olacağız. Çok fazla zaman beklememize gerek yok. Önümüzdeki aylar ortaya çıkar."

eyvah ki ne eyvah
Hangi oyun
Ya kafayı yicem
Kardeşim sahada ne oynanıyo, en ufak belirti yok 3 senedir.
Ak parti'nin secmenlerini yemledigi gibi bir tuzak içindeyiz. Kendimi koyun misali hissediyorum ulan

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 tane oyuncu yetiştir lan bir tane. Milletin yetiştirdiği 5 ay idman yaptırdığı oyuncularla sezonu kazanacağını düşünüyor hemde 3 senedir.
Bitmişiz biz

Geri
Üst Alt