Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Fatih Terim:

"Bu maçtan çıkaracağımız şey; bazı oyuncuların formayı yavaş yavaş başka arkadaşlarına devretmesi gerektiği"
Zaten devretmemiş miydi bu maçta, kaç maçtır oynamayanlar, rotasyona girenler ve hatta ilk kez forma giyenler oldu. Ciddi ciddi bunama belirtisi var, durum çok vahim.

Hocam eyvallah herşeye tamam ama Lazio maçı ve bu maç arasında bu kadar fark olamaz olmamalı yapma kurban olayım artık kendine gel

İlk sene hadi neyse,ikinci şampiyonluk kaybettiğimiz senenin sonunda gönderilmemesinin bence bir izahı yoktu.Başarısızlığı ödüllendirmek akıl alır şey değil.Takımın kendini geliştirdiğini görebilsek,sadece sonuca gidememiş olsalar yine kabul edilebilirdi ama her yönden zayıflayan bir yapıyı,ısrarla desteklemek,olmayacak duaya amin demek belki de bu sezonumuzu da alıp götürecek.

Gecen sene de berbat ötesi oynadigimiz maclarin ardindan yok sunu cok iyi yaptik bunu böyle oynadik diye hayal satiyordu. Hala yok sut mu diyorsun. Insan utanir yav.

Cikip adam gibi özür dilesen kimse bu kadar üstüne gelmezdi. Ama yok hala ukala ukala laf sokmalar hayal satmalar falan, sanki kimse maclari izlemiyor da yutturacaksin su laflari. Yazik ya koskoca Fatih Terim'in düstügü su aciz ötesi durumlara bak. Ben utaniyorum senin adina su aciklamalarindan aylardir.

Kendi basın toplantıları dizi bölümü gibi 40 dakika sürüyor utanmadan birde Hikmet Karaman'a laf sokmuş. Bu adam da bir gram utanma yok.

klasik aciklamalar. 4 senedir ayni oyunu oynatiyosun hocam hadi artik bi zahmet genc hocalara sans verelim.

Valla üzülüyorum hocam sana. Keşke yuhalanmadan kendin bıraksan. Biz de hemen gidip fonseca falan getirsek biraz futbol görsek

Hocam eyvallah herşeye tamam ama Lazio maçı ve bu maç arasında bu kadar fark olamaz olmamalı yapma kurban olayım artık kendine gel
lazio maçında farklı bir oyun oynamadık

o gün şansımız yaver gitti

yine doğru düzgün atak yapamayan bir gs vardı.

Koca Galatasaray bir megalomanın elinde oyuncak olmuş. Buna müsade eden başkan da çeksin gitsin.

Bakin ben altyapiya cok önem veriyorum ondan Atalay'i oyuna aldim falan demedi mi.

Madem gitmiyorsun. Yönetimde kovmak gibi bir gaye içinde değil. Allah aşkına yetkinligini kanıtlamış profesyonel yardımcı hocalar ile çalış.

Yarın istikamet bodrummu,abd mi

Tatil lazım hocama deplasmana gidip yoruldu

lazio maçında farklı bir oyun oynamadık

o gün şansımız yaver gitti

yine doğru düzgün atak yapamayan bir gs vardı.
Kanka tamam hücumda çok yaratıcı değildik de ama saha yayılımı ve rakip karşılama çok iyiydik bence. Sanırım o gğn topçular oynamaya karar vermişti yoksa açıklaması yok o görüntğden bu görüntüye gelmeye

Geri
Üst Alt