Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Güldür Güldür'de Bilal tiplemesinin bir repliği vardı "Ya hemşerim sen ne anlatıyon bize? "

Bizim hocaya da aynı soruyu sormak lazım. Son iki sezondur FFP dedin, TFF dedin, makas dedin, sakatlıklar dedin. Eeeee. Hepsi geldi geçti. Tudor'dan sonra transferlerin haddi hesabı yok.

Taktik ve kondüsyon desen zaten yok. Futbolcularda hırs desen o da yok. Ocaklarla temmuzlarla oyaladın camiayı. Taraftar zaten bu dediklerinden bir şey çıkmayacağını biliyordu da yine de sahip çıktılar sana.

Bu Mohammed geldiğinde ilk beş hafta nasıldı? Neden bu hale geldi?
Bu Feguli ne zaman form tutacak? ( Zaten hep böyleydi de neyse )
Nelson'un hangi meziyetini gördün de aldırdın?

Hani bir genç vardı Emin Bayram. Bu çocuk nerede?

Ben en iyisi biraz hava almak icin disari yürüyüse cikayim. Yoksa burada küfür edecegim sonunda.

Fatih Terim: "Futbolun dinamizmi bizi temmuzdan ocak ayına, ocaktan tekrar yaz aylarına yeni fikirlerle getirecektir."

bu açıklama halis mi

Yaz transferi daha yeni bitti şakamisin aga sen ne anlatiyon bize ??

Devam ediyoruz:

Fatih Terim: "Bu kadar puan kaybını açıkçası beklemiyorduk."

Kanka tamam hücumda çok yaratıcı değildik de ama saha yayılımı ve rakip karşılama çok iyiydik bence. Sanırım o gğn topçular oynamaya karar vermişti yoksa açıklaması yok o görüntğden bu görüntüye gelmeye
büyük bir rakibe karşı oynamanın getirdiği ekstra bir motivasyon vardı mutlaka.

o maçta alan kapattık, hücumda ise pek bir şey yapamadık. hücum kısmı bizim için bir tercih değildi, takımın becerisi yetmiyor. hoca da fayda etmiyor.

o yüzden aynı oyunu oynasak dahi ligde bir işe yaramaz bana göre.

Şu an basın toplasında bir çok pozisyona girdiğimizi söylüyor, hangi maçtan bahsediyor acaba?

Kendi kurduğun takımdan memnun olmazsın saçma gelse de hadi anlarım neyse de ocağı işaret etmek ne ya. Şimdi yedek kalan her topçu acaba benden mi memnun değil ocakta beni mi yollayacak düşüncesine kapılacak. Ulan zaten genç özgüvensiz bi kadroya sahibiz, şimdi tamamen düşeceğiz

Al iste dedik ocak der ocak gelir temmuz der sanki diger oynayanlar super oyuncuda hepsi birbirinden les oyuncular bu adamlarla kume dusmeye oynariz bakin gorun giresunda bizden puan alir ozaman bakalim tribunlerden istifa gelince ne yapacaksin taa eylul basinda devre arasini goremez demistim halende fikrim ayni devre arasini gorurse burak elmas sezon sonunu goremez

Hocam kafalıyo bizi. Ne ocağı hocam daha ligin başı bari 2-3 hafta de

Geri
Üst Alt