Fatih Terim: "Galatasaraylılar bilmelidir ki 1 Ocak'ta bambaşka bir Galatasaray olacak"

Lazio maçı mı bahane

2 maçımız gitti ligde

O maçın diyeti 2 maç mı oluyor

Perşembe Pazar oynasak daha iyi olacaktı diyor, Çarşamba Pazar olunca iyi olmadı diyor

işler kötü gittikçe düzelteceğim inadı ile daha da berbat ediyor

Yav bırak hoca
Her şey daha iyi olacak diyor
Yavaş yavaş benimsiyorlar diyor
Kime neyi anlatıyorsun

Yine suçu oyunculara atmış
İyi de bambaşka oyuncularla kadroyu yapan sensin, “artık yavaş yavaş formayı devretmesi gerekir” dediğin oyuncu kim bir söylesene Allah aşkına

Bak hoca, bir maç izleriz, sonuç 5-0’dır, ama umut dolu oluruz
Geçmişte vardır bunlar, taraftar da takımı alkışlar, hani geçmişten konuşmayı çok seviyorsun ya

Ama böyle bir oyun yok ortada
Ve yıllardır yapılan yanlışlar da hep aynı yanlışlar

TERİM’i KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Yönetim kendi götünü kurtarmak istiyorsa yarından tezi yok ya sportif direktör getirir yada gider adam gibi bir yardımcı ekibi getirir bunlarla çalışacaksın der.

Fatih Terim: "Daha iyi olacağına inanıyorum bu takımın. Zaman zaman sıkıntılar olacak ama çok iyi bir takım olacağız. Bunun için çok fazla bir zaman beklememize gerek yok, önümüzdeki aylarda ortaya çıkar."

Senin bunları yapacağını en başından bildiğimiz için sana suç bulmuyorum asla. Sen busun. Daha ekim ayına girmemişken ocak ayını işaret etmen ne kadar yaşlandığının belirtisi zaten.
İyi bir taraftar ol çekil kenara. Ocağa kadar 1 maç kazanıp 3 maç işkence çektirmene razı değiliz. Tazminatını da o çok sevdiğin ayırdığın kayırdığın evlatlarını da al çek git

Hoca boş yapma evlatlarını da al defol git.Kaç senedir adam gibi bir oyun planı yok.En ufak bir ışık yok. Oyuncular birbirinden kopuk,herkes doğaçlama takılıyor.

Geçmişine saygımız var,ama iyice arsızlığın dibine vurdun.Her maç başka bir masal anlatıyosun...
Özetle;
pamuk-prenses-ve-yedi-cuceler-kotu-kralice.webp

Geri
Üst Alt