Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.131
- 72.764
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha adamı kulübeye kitleyecekFatih Terim: "Gustavo'nun performansından memnunum. Talihsiz bir başlangıç oldu onun için. Bence oyunun büyük bir bölümünde gereği gibi oynadı. Daha iyi olacak, öyle görünüyor."
taylan oynamaya devam ederse bu takımdan 1 **k olmaz knk. boş yere işgal ediyor orta sahayıTaylanı beğeniyor mu acaba
zaten bırakacak gibi durmuyorElestirilere acigim, her turlu cevaba da (hakaret/alay) olmadikca. Ancak sezon sonuna kadar beklenilmesi taraftariyim. Gelisime gore (sonuca degil; sampiyon olamayabiliriz ama oynanan futbol, gosterilen gelisim, oturan performanslar/oyun plani vs..). Uzgunum, moralim de bozuk, ama bu bence en dogrusu.
tam olarak nezaman çıkacak ozamana kadar izlemeyelim bari.Fatih Terim: "Daha iyi olacağına inanıyorum bu takımın. Zaman zaman sıkıntılar olacak ama çok iyi bir takım olacağız. Bunun için çok fazla bir zaman beklememize gerek yok, önümüzdeki aylarda ortaya çıkar."
Hocam ne diyorsun allah aşkına öevrendeki yalakalar yüzünden mi bu kadar körleştinFatih Terim: "Her takım, bize önde basmaya çalışıyor ama hiç öyle olmuyor. Biz, yaptıkları baskı yüzünden gol yemedik. Biz inatla topla çıkmaya çalışan bir takımız, bunun üzerinde çalışıyoruz."
Yalan söylemeyeceğim, ilk cümleye gerçekten de güldüm.Fatih Terim: "Her takım, bize önde basmaya çalışıyor ama hiç öyle olmuyor. Biz, yaptıkları baskı yüzünden gol yemedik. Biz inatla topla çıkmaya çalışan bir takımız, bunun üzerinde çalışıyoruz."